Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2012 20:51
Helča

XXX.XXX.29.84

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda je nějaký živočich na světě, nejlépe ovce či koza, které by nevadilo staré seno??? mám ji plnou stodolu a nevím co sním??? možná by bylo rešení jako podestýlka, ale nemám to pod co nebo koho strkat.. Kdyby měl někdo zájem nebo pokud by to ovce či kozy mohly žrát, tak bych si nějaké pořídila, ale jinak nevím co s tím.. napiště mi prosím. Díky

7.6.2012 21:50
danurba

XXX.XXX.50.200

Záleží na tom, jak moc je staré a v jakém je stavu. Pokud není nijak plesnivé, klidně se dá použít na podestýlku a dokonce si ho některá zvířata dají radši než čerstvé. Ale staré seno bývá dost prašné, může způsobit zvířatům problémy.

7.6.2012 22:04
nadja

XXX.XXX.213.74

Dali jsme ovcím jako podestýlku směs staré slámy s větším podílem sena - všechno to sežrali a vždycky to přeberou a ani stéblo tam ze sena nenechají. Jinak jsme dostali asi 2-3 roky staré seno, pěkné. Ovce ho žrali s chutí, zato po načnutí nového balíku ... to bylo keců než ho začali žrát.

8.6.2012 00:28
vuznice

XXX.XXX.48.1

Předminulou zimu jsme se nemohli dostat na pastvinu pro seno, tak jsem z půdy vzala pětileté balíky sena a dala je ovcím.Nepochopím, co jim na tom mohlo chutnat, ale za chvilku bylo po nich a ovečkám taky nic nebylo. Když je seno dobře uskladněné, nemá plíseň, klidně se může dát zvířatům. Vůznice

8.6.2012 11:16
mafrin

XXX.XXX.147.19

Helča napsal(a):
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda je nějaký živočich na světě, nejlépe ovce či koza, které by nevadilo staré seno??? mám ji plnou stodolu a nevím co sním??? možná by bylo rešení jako podestýlka, ale nemám to pod co nebo koho strkat.. Kdyby měl někdo zájem nebo pokud by to ovce či kozy mohly žrát, tak bych si nějaké pořídila, ale jinak nevím co s tím.. napiště mi prosím. Díky

A odkud jste?

8.6.2012 12:53
Helča

XXX.XXX.29.84

Od Uherského Brodu, kousek... Je opravdu dost staré, plesnivé není, je uskladněné ve stodole.. mám jen králíky a těm bych to nedala, ale pro ovce, možná by bylo.. Potřebuju místo pro nové seno a to staré mi překáží.. Takže se ptám znovu, kdo má zájem může napsat na meilík. g.hedit@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík