je mozne ze ju kozlik skocil o 2 tyzdne skor pretoze skakal jak besny takze sa nemusi jednat o predcasny porod ,a je sama ,len je zviknuta na kamosku svoju malinku a ked som tu malu oddelila usla mi za nou ,zatvorena nechce byt nikde nema miesto ,len sa kruti,vyde si von a znovu sa vrati nazad je taka nesvoja ,,,aj hodinu stoji na jednom mieste ,,vyzera jak socha chytila som jej brucho malicke sa hybe celkom pekne ,vcera bolo krizom cez brucho ,,dnes je pozdlz brucha ,,,obsas mam pocit ze ze jej stvrdne brucho akoby kontrakcie ,ale ona stoji len sa kruti ,,mozno jej idem na nervy a len chce aby som vypadla a nechala ju v klude porodit ,,,,
ja som si myslela ze porodi uz teraz do rana ,,mala silne opuchnutu vulvu ale ona sa tvarila akoby nic ,,,asi som prilis paranoidna ,ved ona vie ze kedy je jej cas,,len sa o nu dost bojim je to moje srdiecko zachranovala som jej zivot ked ju skoro dotrhal susedov pitbul a som na nu dost uzkosliva tak asi preto sa mi zda ze nieco nieje v poriadku a stale ju spehujem ,,lebo ma dost zostupene brucho proste ma prepadnute boky ,,bojim sa no racej by som bola pri nej ked to nastane kedby nedajboze vznikli neake kompikacie tak aby som pri nej bola ,,,a volala vcas lekara ,,,asi by som nebola z kostolnym riadom keby sa jej nieco stalo
ahojte poradcovia moji ,,no tak ta moja moja kozena si zmysela ze si bude zo mna robit kozy ,a stale nieje okotena......slak ma ide trafit,,zerie pije a poskakuje jak kamzik ,,,myslim ze naozaj okoti v termine takze na druhy tyzden vo stvrtok -piatok tak ma termin stale je napuchnuta uz bez vytoku vemienka jej idu prasknut ale ona sa tvari ze akoby nic ,,malinke sa krasne hybe ,to je ok takze dufam ze ma prekvapi ,,ale pre istotu ju stale chodim pozerat kazdu hodinu ze keby ozaj ....a dam vam vediet ako to dopadlo s tou mojou nezbedou micou ,,,len sa cudujem ze vedla seba ma kozenu taktiez rovnako kotnu v tom istom termine a ta je v klude vulva ruzovucka ,v pohode ,,,tak neviem no,,vemienko ma s csti naliate je to prvorodicka ,takze ked mi urobi co moja micka a vyplasi ma na smrt ,tak neviem neviem ci ma neklepne ,,,a idem sa vyspat dve noci som nespala ,lebo som sa tesila,,asi mate pravdu ze 14 dni pred porodom su taketo priznaky ,,ale clovek sa stale uci ,a aj ked uz co-to vie aj tak ho vzdy nieco prekvapi s pozdravom Webi