Dobrý den, měl by někdo zájem o ohlávky pro ovce a berany (popř.kozy). Plánovala bych nechat ušít, ale protože by se muselo kupovat speciální kovaní (menší, pro ohl. pro koně jsou velké) tak by se to paní nevyplatilo jelikož by zbytek neudala (nepotřebuju jich tolik, kolik by se udělalo). Tak se chci předběžně zeptat jestli by měl někdo zájem? , barva by byla nejspíš světle modrá (viz obrázek
).
No používá se k vázání a k lepší manipulaci no já tedy budu používat hlavně k lepší manipulaci
a že jste to ještě neviděla, tak to vůbec nevadí, já třeba dnes narazila na foto ovce s jehňetem a jehně mělo nějaký obleček, dečku, pláštěnku či co
...třeba jak Vy když jdete stříhat ovce jak je dovedete na místo určení?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych měla zájem, na barvě nezáleží. Jen si nevím rady s velikostí. Potřebuju na kozy i na kozly, ale nevím, co změřit. Můj mail je bismillahi@seznam.cz. Ozvěte se mi, prosím. Díky.
a copak taková ohlávka stojí? koukala jsem že se dá koupit v eshopu za cca 150kč to vyjde o tolik levněji nechat si je ušít??? Já chovám Ouessantské ovečky... na místo stříhání je donesu v náručí ale jinak Vám věřím, že s nima je na ohlávce lepší manipulace, ale ty moje malé potvory by asi stejně vyváděli jak čert, kdybych je někam táhla za hlavu
přemýšlela jsem nad tím dát obojek vůdkyni stádečka a zkusit je vodit občas pást ke kamarádce aby nemusela sekat stráň, ale oni se občas dokáží tak splašit že jsem se zatím neodvážila to zkusit...
až budete mít kalkulaci,dejte mi vědět a jestli bude nějaký nafocený vzorek potom to bude OK.Potřebuji,aby vše bylo nastavitelné,aby se to dalo použít na kozy i velké berany.Napište mi potom na gold.floren@seznam.cz
díky