Dobrý večer, bryndzu robim aj z kozieho aj kravskeho, ovčieho mlieka. Ja bryndzu robim z vyzreteho syra musi mať aspoň 4-7 dni musi vyzrieť, sa potierať slanym roztokom vody po vyzretí sa syr pomelie a pridá sa soľ pridáva sa 6 % soli ale ja to robím podľa chuti ak som sa niekde pomýlil opravte ma. prajem vela uspechov
juraj
juraj
napsal(a):
Dobrý večer, bryndzu robim aj z kozieho aj kravskeho, ovčieho mlieka. Ja bryndzu robim z vyzreteho syra musi mať aspoň 4-7 dni musi vyzrieť, sa potierať slanym roztokom vody po vyzretí sa syr pomelie a pridá sa soľ pridáva sa 6 % soli ale ja to robím podľa chuti ak som sa niekde pomýlil opravte ma. prajem vela uspechov
juraj
Dobry den,ja mam Kozicku a tiez robim syry tak ako Vy.
NIE nepomilil ste sa aj ja tak robim doma brynzu a teraz z tohto mlieka je fakt chutna.
Dobruuuu chut :DDDDD