Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2013 21:14
marek98

XXX.XXX.37.162

Dobry den,
zajtra budem mat male kozliatko,bude to moja druha kozicka prvu mam uz 2 rocnu a neviem ci malemu kozliatku treba nieco navise ako alebo nie.Dalej,ze ci moze mat uz obojok a ci moze byt priviazana k stromu(bude mat asi 2,5 mesiaca .Dakujemsmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.5.2013 12:28

Kůzlátko asi bude potřeba trochu pohlídat, aby mu velká nic neudělala, ale možná si ho "adoptuje", jak se to stalo i u nás, když byla velká koza sama. Nic dalšího bych mu nedávala, než jen seno, trávu, vodu, liz... Ale neuvazujte ho, je to dost riziko u takového mláděte, bude chtít skotačit, běhat okolo a mohlo by se uškrtit. Pokud nebude velká koza zlá, pravděpodobně se bude stejně držet u ní. Marie.

6.5.2013 21:19
marek98

XXX.XXX.37.162

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kůzlátko asi bude potřeba trochu pohlídat, aby mu velká nic neudělala, ale možná si ho "adoptuje", jak se to stalo i u nás, když byla velká koza sama. Nic dalšího bych mu nedávala, než jen seno, trávu, vodu, liz... Ale neuvazujte ho, je to dost riziko u takového mláděte, bude chtít skotačit, běhat okolo a mohlo by se uškrtit. Pokud nebude velká koza zlá, pravděpodobně se bude stejně držet u ní. Marie.

JE to mesiac stare ne 2,5 .Treba ho dokrmovat mliekom?? smajlíkkedy a ako casto??,smajlíka do kedysmajlík
DAKUJEM ,PROSIM ODPOVEDAJTE URYCLENEsmajlíksmajlík

7.5.2013 12:33

Napadlo mě jenom PROBOHA! Protože to je fakt moc malé, potřebuje dokrmovat. Já jsem proti odstavení tak malých, nemám s tím vlastní zkušenost, nedělám to nikdy a nikdy jsem díky Bohu ani nemusela. Podívejte se tady na diskuzích, jaké jsou náhrady mléka, pro začátek asi bude stačit krabicové mléko kravské, i když to není ideál. Řekla bych krmit aspoň 4x denně, ale doufám, že se k tomu ještě někdo vyjádří. Mírně mléko ohřejte. Odpovídám dost pozdě, asi už jste něco vypátral. Ať se Vám to povede. Marie

10.5.2013 21:07
polly265

XXX.XXX.70.178

Nejlepší pro něj bude určitě kozí mléko vaše starší koza je dojná? má mléko? kdyby jo bylo by lepší dávat kůzlátku její mléko a nebo jestli máte možnost se domluvit s někým z okolí kdo má kozy a dojí je jestli by jste od něj nemohl mléko kupovat asi 1-2měsíce než bude kůzle větší. smajlík

10.5.2013 21:17
marek98

XXX.XXX.37.162

OK UZ MA VSETKO MAM AJ KOZU DOJNU A PIJE MLIECKO DAKUJEM.

Přidejte reakci

Přidat smajlík