Uživatel s deaktivovaným účtem
Kůzlátko asi bude potřeba trochu pohlídat, aby mu velká nic neudělala, ale možná si ho "adoptuje", jak se to stalo i u nás, když byla velká koza sama. Nic dalšího bych mu nedávala, než jen seno, trávu, vodu, liz... Ale neuvazujte ho, je to dost riziko u takového mláděte, bude chtít skotačit, běhat okolo a mohlo by se uškrtit. Pokud nebude velká koza zlá, pravděpodobně se bude stejně držet u ní. Marie.
napsal(a):
Kůzlátko asi bude potřeba trochu pohlídat, aby mu velká nic neudělala, ale možná si ho "adoptuje", jak se to stalo i u nás, když byla velká koza sama. Nic dalšího bych mu nedávala, než jen seno, trávu, vodu, liz... Ale neuvazujte ho, je to dost riziko u takového mláděte, bude chtít skotačit, běhat okolo a mohlo by se uškrtit. Pokud nebude velká koza zlá, pravděpodobně se bude stejně držet u ní. Marie.
JE to mesiac stare ne 2,5 .Treba ho dokrmovat mliekom??
kedy a ako casto??,
a do kedy
DAKUJEM ,PROSIM ODPOVEDAJTE URYCLENE
Napadlo mě jenom PROBOHA! Protože to je fakt moc malé, potřebuje dokrmovat. Já jsem proti odstavení tak malých, nemám s tím vlastní zkušenost, nedělám to nikdy a nikdy jsem díky Bohu ani nemusela. Podívejte se tady na diskuzích, jaké jsou náhrady mléka, pro začátek asi bude stačit krabicové mléko kravské, i když to není ideál. Řekla bych krmit aspoň 4x denně, ale doufám, že se k tomu ještě někdo vyjádří. Mírně mléko ohřejte. Odpovídám dost pozdě, asi už jste něco vypátral. Ať se Vám to povede. Marie