Zdravím chtěla bych se zeptat na Váš názor ... před dvěma měsíci jsme si pořídili kamerunskou kozičku cca 2-3 roky starou. Kozičku jsme koupili jako březí s tím že bývalí majitel si nebyl jistý kdy přesně byla připuštěna jelikož byla ve stádě s kozlem, ale majitelka si myslela že by měla mít termín někdy na přelomu září říjen, no a do dnešního dne nám kozička neporodila. začínám být nervooozní zda je vše Ok . kozička žere je čilá po zdravotní stránce nevidím problém pouze občas jí z pipky posledních 14dní umí vytéct zakovej nažloutlej hustej hlen ( všimla jsem si toho asi 4x) jinak nic. Mám strach pokud by to byla pravda a měla již termín porodu na tom přelomu září říjen aby jsme něco neprošvihli aby nenosila třeba mrtvé kůzle nebo tak něco ...přidávám pár fotek z dneška ...
Věřím že Vás to brzy čeká. Měla jsem obdobný problém. Koupila jsem letos březí kozičku, podle původní majitelky měla rodit konec října. Byla jsem připravená a čekala. V kozinci odposlech,abych něco nepropásla. Noční kontroly, hlídání, až jsem jí musela lézt na nervy.
Dopadlo to tak, že dne 5.11. porodila dva krásné kozlíky. Moji mysl sužovala stejná trápení, zda není něco v nepořádku atd. Dočkala jsem se a tuším že i Vy se dočkáte. Chce to jen trochu trpělivosti
selka87
napsal(a):
Věřím že Vás to brzy čeká. Měla jsem obdobný problém. Koupila jsem letos březí kozičku, podle původní majitelky měla rodit konec října. Byla jsem připravená a čekala. V kozinci odposlech,abych něco nepropásla. Noční kontroly, hlídání, až jsem jí musela lézt na nervy.
Dopadlo to tak, že dne 5.11. porodila dva krásné kozlíky. Moji mysl sužovala stejná trápení, zda není něco v nepořádku atd. Dočkala jsem se a tuším že i Vy se dočkáte. Chce to jen trochu trpělivosti
kéž by jste měla pravdu ... u nás stále nic
že by nás čekali vánoční prckové ?!