Náhradní výživa pro kůzle

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2014 23:34
blondy1

XXX.XXX.204.143

Dobrý večer .mám dotaz ,můžu dát týdennímu kůzleti domácí kravské mléko ?ODPOVĚĎ PROSÍM SPĚCHÁ. Děkuji předem všem

26.2.2014 09:45
kelišová

XXX.XXX.155.253

Můžete ale neředte ho,.teplota by měla být kolem 40 stupnů.

4.3.2014 10:39
blondy1

XXX.XXX.204.143

kelišová napsal(a):

děkuji za radu, mléko jsem sehnala, tak přikrmujeme,kozlík přežil ,bydlí v koupelně pod topením, už se skamarádil se psy ,berňáka si plete s kozou ,to je sranda

4.3.2014 10:39
blondy1

XXX.XXX.204.143

kelišová napsal(a):

děkuji za radu, mléko jsem sehnala, tak přikrmujeme,kozlík přežil ,bydlí v koupelně pod topením, už se skamarádil se psy ,berňáka si plete s kozou ,to je sranda

4.3.2014 11:21
kelišová

XXX.XXX.155.253

Tak to jsem ráda že přežil.Pokud si plete psa s kozou tak sranda to teprve bude až je pustíte na zahradu.Bude psa považovat za svou matku a nehne se od něj.Nepsala jste jestli má koza málo mléka nebo ho odstrčila.smajlík

4.3.2014 13:25
blondy1

XXX.XXX.204.143

kelišová napsal(a):
Tak to jsem ráda že přežil.Pokud si plete psa s kozou tak sranda to teprve bude až je pustíte na zahradu.Bude psa považovat za svou matku a nehne se od něj.Nepsala jste jestli má koza málo mléka nebo ho odstrčila.smajlík

No to bude ,teď tady kozlík lítá po kuchyni jako cvok , chodí za mnou jako pejsek ,něco jsem asi udělala špatně , mám v jednom chlívku dvě kozy , každá má dvojčata , a tuto jedno co mám doma ,tak toho ostatní mláďata odstrkovala ,není takový průbojný jako jeho sourozenci. jednou jsem přišla do chlívku a kůzle leželo venku a už ani nevstalo , jenom strašně brečelo, tak jsem ho čapla a odnesla do tepla do koupelny a už jsem vůbec nedoufala ,že dožije večera. O to větší radost jsem měla ,když jsem k němu přišla a kozlík se postavil. O půl noci jsem mastila ke kámošce pro domácí kravské mléka , Kozlík nejdřív nechtěl kravské mléko , nosila jsem ho ke koze pít a pak jednou jsem mu k cecíku přistrčila rafinovaně dudlík s mlékem kravským a povedlo se, v zápalu boje si ani kozlík nestačil všimnout , že žužlá umělý dudlík, hlavně že byla mňamka.

4.3.2014 13:45
kelišová

XXX.XXX.155.253

Nic jste špatně neudělala,kdyby jste ho nevzala domů tak nepřežije.Ptala jsem se jen proto aby jste ho zkusila dát přisát ke koze.Zkusit to ovšem můžete ale sledujte reakci matky a sourozenců jestli ho přijmou.Pokud ne, tak bude mít váš pes partáka.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík