kelišová
napsal(a):
Tak to jsem ráda že přežil.Pokud si plete psa s kozou tak sranda to teprve bude až je pustíte na zahradu.Bude psa považovat za svou matku a nehne se od něj.Nepsala jste jestli má koza málo mléka nebo ho odstrčila.
No to bude ,teď tady kozlík lítá po kuchyni jako cvok , chodí za mnou jako pejsek ,něco jsem asi udělala špatně , mám v jednom chlívku dvě kozy , každá má dvojčata , a tuto jedno co mám doma ,tak toho ostatní mláďata odstrkovala ,není takový průbojný jako jeho sourozenci. jednou jsem přišla do chlívku a kůzle leželo venku a už ani nevstalo , jenom strašně brečelo, tak jsem ho čapla a odnesla do tepla do koupelny a už jsem vůbec nedoufala ,že dožije večera. O to větší radost jsem měla ,když jsem k němu přišla a kozlík se postavil. O půl noci jsem mastila ke kámošce pro domácí kravské mléka , Kozlík nejdřív nechtěl kravské mléko , nosila jsem ho ke koze pít a pak jednou jsem mu k cecíku přistrčila rafinovaně dudlík s mlékem kravským a povedlo se, v zápalu boje si ani kozlík nestačil všimnout , že žužlá umělý dudlík, hlavně že byla mňamka.