Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2014 21:43
kozica

XXX.XXX.155.62

Mám dotaz, může být sestra "hermafroditky " plodná, nebo je celé spojení rodičů geneticky špatné?
Nikde na netu jsem to nevyčetla, obě kozenky jsou krásné, chtěla bych aspoň tu jednu zachovat....
Díky za názory

15.3.2014 22:17
kelišová

XXX.XXX.155.253

Hermafroditka jsem sice ještě neslyšela ale hermafrodit je hermafrodit a na sourozence co se týče plodnosti to normálně vliv nemá.smajlík

16.3.2014 20:02
kozica

XXX.XXX.159.4

kelišová napsal(a):
Hermafroditka jsem sice ještě neslyšela ale hermafrodit je hermafrodit a na sourozence co se týče plodnosti to normálně vliv nemá.smajlík

No hermafrodit je mužského rodu a to co já mám doma je podobné spíš koze, proto hermafroditkasmajlík
Bylo by super kdyby aspoň jedna byla v pohodě, díky!

16.3.2014 20:51
kelišová

XXX.XXX.155.253

Jo,jo to jsem pochopila že je to holka.Já jen že všichni říkají hermafrodit,jako že nerozlišujou holka nebo kluk.Zkuste si najít v anonymní diskusi koza hermafrodit a tam to kdysi bylo i s fotečkama.Možná ani hermoše nemáte.Mám jen dotaz,máte bezrohé kozy? Hodně se totiž píše že hermoši jsou hlavně u bezrohých koz,tak jestli je to pravda.smajlík

17.3.2014 08:40
kozica

XXX.XXX.171.184

Ano toto je bezrohá koza a kozlík byl také bezrohý kříženec anglonubijky. Loni měla obě kůzlata rohatá po bezrohém plemeníkovi, tak to bude asi ze strany otce. Na fotky jsem se dívala je to sílasmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík