Jak ziskat dotace na 3 leteho berana

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2014 21:12
toooja

XXX.XXX.23.158

Prosim,zda nekdo se vyzna v tom,z ceho zacit ,kdyz plemennik beran je 3 lety,ted koupeny,jak zazadat o dotaci na plemenniho berana?Je mozne je ziskat?Slysela jsem,ze muze to byt az 20 kc na krmny den,ale muze to byt i min,ci nic,ze?Vyznate se v tom,podle jakych kriterii se to posuzuje?Dekuji za Vas cas a rady.

25.3.2014 21:27
pajca

XXX.XXX.234.122

Mrkněte na anonimní diskuzi, vlákno - Ach ty začátky. (10.3)

27.3.2014 09:39
ovecka

XXX.XXX.171.70

toooja napsal(a):
Prosim,zda nekdo se vyzna v tom,z ceho zacit ,kdyz plemennik beran je 3 lety,ted koupeny,jak zazadat o dotaci na plemenniho berana?Je mozne je ziskat?Slysela jsem,ze muze to byt az 20 kc na krmny den,ale muze to byt i min,ci nic,ze?Vyznate se v tom,podle jakych kriterii se to posuzuje?Dekuji za Vas cas a rady.

Plemenný beran musí být především klasifikovaný na nákupním trhu a zařazený do Plemenné knihy. Pak můžete požádat o dotaci. Ale je to bohužel jen 6 Kč na krmný den. Kde jsou ty doby, kdy to bylo 20.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.3.2014 17:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Loni jsme takto žádali na kozla, ale s beranem to bude asi podobné.

S prodávajícím jsme vyplnili Žádost o POP (ke stažení na SCHOK), potom mi přišly na kozla POP a žádost o dotace přišla automaticky v září (počítá se to vždy od začátku září do konce srpna). Myslím že max. za rok vychází asi 3000Kč, ale záleží, kolik je žadatelů a kolik se rozděluje peněz. Plus za vyřízení dotace se platí, myslím že 600Kč.

Přidejte reakci

Přidat smajlík