Korbačiky z Kozieho syra - da sa to vobec ? :(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2014 14:30
marek98

XXX.XXX.37.162

Chcel by som urobiť korbačiky z kozieho mlieka/ syra ale neviem ako nato pretože mne sa to stale trha :( viete mi niekto poradiť čo robim zle ? :) Ďakujem

6.4.2014 15:55
roklanka

XXX.XXX.45.102

marek98 napsal(a):
Chcel by som urobiť korbačiky z kozieho mlieka/ syra ale neviem ako nato pretože mne sa to stale trha :( viete mi niekto poradiť čo robim zle ? :) Ďakujem

Musíte hlídat kyselost ,tažnost u sýra začíná na pH 5,2 a končí na 4,8 . Tolik teorie,z kozího se dělají hůře. Roklanka

6.4.2014 17:10
marek98

XXX.XXX.37.162

smajlíkpfuuh a to ako ? :/

6.4.2014 17:11
marek98

XXX.XXX.37.162

neviete mi povedať na akej teplote kolko hodin by malo stat aby sa vytvorila ta kyslosť ? :)

7.4.2014 01:55
roklanka

XXX.XXX.45.102

Existují na to Ph metry,nebo lakmusové papírky.Nikdy jsem je nezkoušela,takže z vlastní praxe nevím. Zkuste na FB skupinu Výroba sýra,poradí vám. Roklanka

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2014 13:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Doporučuji PH metr papírky nejsou 100%-vyzkoušeno ale ph metr je cca3tis pořizovací cena!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík