Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2014 10:56
zuzana73

XXX.XXX.64.150

Dobrý den,
nemáte někdo toto odčervovadlo?
http://www.lekarna.cz/ivomec-eprinex-pour-on-a-u-v-sol-2-5lt/
Je k nalévání na hřbet, výhoda je, že není ochranná lhůta na mléko. Moji veti ho nemají a nechtějí ho objednat, protože v Čechách na trhu prodávají pouze 1l balení a to stojí kolem 4000,-

Nevím, kde ho sehnat, chtěla bych 50ml. Ideální by pro mě bylo, kdyby mi ho někdo odlil a poslal poštou, zaplatila bych předem na účet částku i s poštovným.

Nebo bych poprosila o kontakt na veta, o kterém víte, že ho má.

Děkuji! tel: 728360913

15.7.2014 11:06
zuzana73

XXX.XXX.64.150

Tak jsem našla veta, který mi nabídl místo eprinoxu EPRIZERO, také pour-on, nulová ochr. doba na mléko, tak ho zkusím.
Co mě zaráží, že jste se nikdo nechytl, čím odčervujete dojící zvířata???

18.7.2014 13:10
moonika

XXX.XXX.148.140

Najčastejšie sa dojnice odčervujú fenbendazolom, albendazolom (s ochr. leh. na mlieko do týždňa), komu nevadí mesiac bez mlieka tak ivermectinom. O eprinomectine ešte veľa vetov nevie, treba ich informovať :o) Z vetov ktorých som oslovila, okolo 5-6 to nikto nepoznal :o) Tiež som odčervila eprinexom a kamoškine kozy na to hneď zareagovali zdvihnutím nádoja, takže funguje(na určité parazity). Rátam že sa to rýchlo rozšíri a za chvíľu sa vypestujú rezistené potvorky:) Ale komu už ani v správnej dávke na vhodnú cielovú skupinu parazitov neúčinkuje ivermectin tak si myslím že je veľká pravdepodobnosť že ani eprinomectin nepomôže, lebo je to z tej istej skupiny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík