hanka mkf

calamity
napsal(a):
Ahoj všem milovníkům koz!
Mám kozu Cecilku bez PP a je to už starší dáma. Letos měla tři kozlíky. Ráda bych si koupila kozu s PP, raději už dojnou. Volala jsem na spoustu inzerátů, ale všechno je to bez papírů. Můžete mi poradit? Děkuji
Dobrý den,
nevím odkud jste.
Mám čistokrevný chov koz, takže vše s PP. Budu zjara prodávat jednu kozu, z jara ji budou tři roky, takže vše před sebou.
Snižuji kvuli studiu stav zvířat. Zatím dojí při dobrém krmení 3 litry mléka denně s tučností 3,86 % a bílkovinou 3,08 %.
Jsem od Semil, Liberecký kraj. Na ceně se dohodneme, pokud budete mít zájem. Je to bílá koza krátkosrstá, zapojena do kontroly užitkovosti a v genofondu ČR.
S pozdravem Hanka mkf
hanka mkf
napsal(a):
Dobrý den,
nevím odkud jste.
Mám čistokrevný chov koz, takže vše s PP. Budu zjara prodávat jednu kozu, z jara ji budou tři roky, takže vše před sebou.
Snižuji kvuli studiu stav zvířat. Zatím dojí při dobrém krmení 3 litry mléka denně s tučností 3,86 % a bílkovinou 3,08 %.
Jsem od Semil, Liberecký kraj. Na ceně se dohodneme, pokud budete mít zájem. Je to bílá koza krátkosrstá, zapojena do kontroly užitkovosti a v genofondu ČR.
S pozdravem Hanka mkf
Děkuji Vám za odpověď. Napsala jsem Vám na e - mail.