Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2014 14:43

Ahoj. pořád se nikde neumím dočíst, kolik může koza sežrat vařených brambor. můžu jim dávat, co sežerou? nebo opatrně jako s jablky? mám pár pytlů letošních brambor z darma a chci je do zimy zkrmit, než se začnou kazit. žerou to slepice, kuřata, kačeny i králíci. kozám to dávám v celku, baští to jak pominuté, jen aby se jim potom neudělalo zle. poradíte?

2.9.2014 15:29
kelišová

XXX.XXX.155.253

Zdravím,naše kozy taky milují brambory.Sirové jim chutnají víc jak vařené.Dávám jim při dojení tak čtvrtku-menší půlku 5 l kyblíku.Nakraji na čtvrtky,přidám listy zelí,mrkve a jdu dojit.Pokud nejsou na brambory zvyklé tak pomaličku.Uvidíte sám jestli se s toho poserou.smajlík

2.9.2014 16:31

díky. poserou se ze všeho, jen mám obavy, aby je znich nenafouklo. Ty moje holky jsou na dojení ještě malé, ale sežerou jak malé tele. taky jim podle toho roste břicho. žádn chudinky :)

Zítra s nejvtši pravděpodobností doezu dospělou rozdojenou kozu, tak teprve začne pravé farmaření. budu ji dávat pomalu ať si zvykne. sand z toho bude i víc mlíka :)

2.9.2014 21:08
kelišová

XXX.XXX.155.253

Jo,jo říká se že se po bramborách nádoj zvedne.Pak napište jak se holky skamarádili.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík