Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.70
Dobrý den, využíváte nějak ovčí lůj-např.při vaření?Děkuji za inspiraci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.210.193
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, využíváte nějak ovčí lůj-např.při vaření?Děkuji za inspiraci.
Slyšela jsem že je to dobré na smažení koblh , ale ososbně jsme neměla odvahu to vyzkoušet.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.156
Na smažení koblih nevím. Přídavek asi 1/4 celkového množství z předepsaného tuku do kynutého těsta je paráda. Buchty a koláče jsou o hodně lepší. Nemusí to samozřejmě chutnat každému.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.70
Děkuji, vyzkouším to.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.155
Stará mama na tom vyprážala zemiakové placky,boli super len sa museli jesť ešte teplé.
ZMarek
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72
Kamarádka dává ovčí nebo jehněčí lůj do buchet a byla to mňamka. Renata
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.70
A nevite někdo , jak se takový lůj škvaří?Ptala jsem se sousedky a ta říkala nakrájet lůj na velmi malé kousky a pomalu a opatrně škvařit.Máte někdo zkušenosti?Díky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.120
Já ho v zimě krmím syrový rozkrájený slepicím - po malých dávkách. E.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.16
Lůj se nakrájí na kostičky,stejně jako sádlo a vyškvaří se. Dá se z něj udělat ,kromě jiného i jíška do zásoby. Kdysi dávno se do kuchyní dodávala lojová jíška,která se strouhala. Zkusila jsem to letos a paráda, Jíšku jsem dala na plech,podložila pečícím papírem, nechala vystydnout,poté nakrájela nožem,zabalila a dala do mrazáku. Roklanka
KatarinaS

XXX.XXX.10.8
Dobry den,
A mohli by jste mi poradit, kde bych mohla ovci nebo jehneci luj koupit?
Dekuji.
Rad

XXX.XXX.135.218
Máte-li zájem o ovčí lůj, můžete se obrátit na můj e-mail.
Máme farmu již po generace, ovečky samozřejmě i porážíme, můžeme se domluvit.
Radomir6992@seznam.cz.
Rad

XXX.XXX.135.218
Máte-li stále zájem, kontaktujte mne prosím.