Pršut, sušené maso - máte někdo zkušenost jak na to?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

19.6.2012 13:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.229

Zdravím,

možná bych tohle téma měla dát spíš k prasátkům, ale tam moc lidí nechodí. Prosím, máte někdo zkušenost s výrobou pršutu, sušené šunky, masa atd.? Recept, tipy jak na to?

Děkuji a omlouvám se, pokud jsem s dotazem "mimo"....:-)

Neregistrovaný uživatel

21.6.2012 13:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.156

Ahoj, zatím jenom udíme v jednoduché udírně celý kýty a klobásy. jde to snadno a v pohodě.

Letos dělalo SCHOK -Plzeň moc pěknou ukázku zpracování masa na Javorný. Ozvi se panu Krátkému a snad ti dá kontakt na ty řezníky, co to tam předváděli:))

ahoj

janeck@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

21.6.2012 13:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.208

Dobrý den,
jen amatérsky. Sušíme maso v sušičce. Zkoušeli jsme libové hovězí a skopové. Maso nakrájíme na tenké plátečky a můžeme naložit do chladna do bylinek nebo koření. Tenké plátky rozprostřeme do sušičky.
Je to výborné, lehké a výživné na cesty.

Neregistrovaný uživatel

21.6.2012 13:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.229

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, zatím jenom udíme v jednoduché udírně celý kýty a klobásy. jde to snadno a v pohodě.

Letos dělalo SCHOK -Plzeň moc pěknou ukázku zpracování masa na Javorný. Ozvi se panu Krátkému a snad ti dá kontakt na ty řezníky, co to tam předváděli:))

ahoj

janeck@seznam.cz

Dovolila jsem si poslat ti mejla :)...snad nevadí. Pokud ano, předem se omlouvám.
Anet

Přidejte reakci

Přidat smajlík