Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.229
Zdravím,
možná bych tohle téma měla dát spíš k prasátkům, ale tam moc lidí nechodí. Prosím, máte někdo zkušenost s výrobou pršutu, sušené šunky, masa atd.? Recept, tipy jak na to?
Děkuji a omlouvám se, pokud jsem s dotazem "mimo"....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.156
Ahoj, zatím jenom udíme v jednoduché udírně celý kýty a klobásy. jde to snadno a v pohodě.
Letos dělalo SCHOK -Plzeň moc pěknou ukázku zpracování masa na Javorný. Ozvi se panu Krátkému a snad ti dá kontakt na ty řezníky, co to tam předváděli:))
ahoj
janeck@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.208
Dobrý den,
jen amatérsky. Sušíme maso v sušičce. Zkoušeli jsme libové hovězí a skopové. Maso nakrájíme na tenké plátečky a můžeme naložit do chladna do bylinek nebo koření. Tenké plátky rozprostřeme do sušičky.
Je to výborné, lehké a výživné na cesty.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.229
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj, zatím jenom udíme v jednoduché udírně celý kýty a klobásy. jde to snadno a v pohodě.
Letos dělalo SCHOK -Plzeň moc pěknou ukázku zpracování masa na Javorný. Ozvi se panu Krátkému a snad ti dá kontakt na ty řezníky, co to tam předváděli:))
ahoj
janeck@seznam.cz
Dovolila jsem si poslat ti mejla :)...snad nevadí. Pokud ano, předem se omlouvám.
Anet