Neregistrovaný uživatel

Na zimu plánuju zkrmovat pivovarnické mláto ovcím. Kdo stím má zkušnosti a na jak dlouho si můžu udělat zásobu. Vydrží mláto v zimě týden bez toho aby se začlo kazit?
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na zimu plánuju zkrmovat pivovarnické mláto ovcím. Kdo stím má zkušnosti a na jak dlouho si můžu udělat zásobu. Vydrží mláto v zimě týden bez toho aby se začlo kazit?
Já mláto krmím běžně, ale spíše přes léto. A když se nezkazí v létě za týden, v zimě určitě ne. Spíš zmrzne a tak doporučuji dát někam kde teplota neklesá pod nulu. Jeden známý přes léto mláto suší, rozhrabe ho na plachtě a usušené dává do pytlů na zimu. Ale spíš se mu v zimě nechce jezdit než že by se zkazilo. Zvířata na to budou chvíli koukat divně, než si zvyknou a pak ho budou žrát dobře. Doporučuji začít hned