Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.115
Muzu se zeptat kdo ma velke zkusenosti, kdy je nejlepsi zabit jehne, aby maso chutnalo opravdu super ? Jedna se mi o ten nejlepsi okamzik, abych jehne nezabil s prilis malo kilogramy, ale zase ne tak pozde, at maso zase nechutna jak od dospele ovce. Vsem za jen sebemensi rady a zkusenosti s chuti masa predem dekuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.8
A čemu říkáte super chuť masa? Každému chutná něco jiného - někdo si pochvaluje, když je jehně ještě na mléce, mě osobně chutnají nejvíc dospělé kusy. Asi si to budete muset osobně vyzkoušet, co vám bude nejvíc vyhovovat. Dana
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.2
Dle mého: když se nechá dospělý kus řádně odležet, tak je to pro mne větší mňamka, než jehně. Ale co vím od řezníka, který dělá na jatkách, tak nejžádanější na vývoz jsou jehňata kolem 35kg živé váhy - bez záruky...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.162
Já letos zabil jehně ve dvou měsících. Mělo něco okolo 13kg živé váhy. Musel jsem ho od narození krmit z flašky a dochodilo mléko, tak muselo jít na pekáč. Maso jsem nasekal i s kostma na řízky. Byly opravdu vynikající! Nevěřím že by někdo poznal z čeho řízky jsou. Ale kdyby to šlo, tak bych ho nechal dorůst aspoň do 20kg.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72
Důležité je aby zvíře nezažívalo stres . To.zn. omráčit ,vykrvit - rychlost radost. Nebo rychle vykrvit opravdu ostrým nožem. Každý to hold dělá jinak. Renata
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.54
my jsme zabíjeli v každým věku a všechno mi to chutnalo stejně. maso necháme viset 3 dny a pak ještě dva dny v lednici naporcované než se to peče nebo dá do mrazáku. jediné co mi jednou nechutnalo byl beran zabitý v prosinci - měl strašně moc tuku a docela to bylo cítit
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
my jsme zabíjeli v každým věku a všechno mi to chutnalo stejně. maso necháme viset 3 dny a pak ještě dva dny v lednici naporcované než se to peče nebo dá do mrazáku. jediné co mi jednou nechutnalo byl beran zabitý v prosinci - měl strašně moc tuku a docela to bylo cítit
proč to maso nechavate viset 3 dny je pak lepší chut?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.102
Maso musí vyzrát. Je pak křehčí a Chuťově lepší. Hovězí se nechává zrát měsíc a pak jdou dělat pořádné steaky.