Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.4.2013 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.115

Muzu se zeptat kdo ma velke zkusenosti, kdy je nejlepsi zabit jehne, aby maso chutnalo opravdu super ? Jedna se mi o ten nejlepsi okamzik, abych jehne nezabil s prilis malo kilogramy, ale zase ne tak pozde, at maso zase nechutna jak od dospele ovce. Vsem za jen sebemensi rady a zkusenosti s chuti masa predem dekuji.

Neregistrovaný uživatel

8.4.2013 15:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.8

A čemu říkáte super chuť masa? Každému chutná něco jiného - někdo si pochvaluje, když je jehně ještě na mléce, mě osobně chutnají nejvíc dospělé kusy. Asi si to budete muset osobně vyzkoušet, co vám bude nejvíc vyhovovat. Dana

Neregistrovaný uživatel

8.4.2013 17:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.2

Dle mého: když se nechá dospělý kus řádně odležet, tak je to pro mne větší mňamka, než jehně. Ale co vím od řezníka, který dělá na jatkách, tak nejžádanější na vývoz jsou jehňata kolem 35kg živé váhy - bez záruky...

Neregistrovaný uživatel

9.4.2013 10:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.162

Já letos zabil jehně ve dvou měsících. Mělo něco okolo 13kg živé váhy. Musel jsem ho od narození krmit z flašky a dochodilo mléko, tak muselo jít na pekáč. Maso jsem nasekal i s kostma na řízky. Byly opravdu vynikající! Nevěřím že by někdo poznal z čeho řízky jsou. Ale kdyby to šlo, tak bych ho nechal dorůst aspoň do 20kg.

Neregistrovaný uživatel

9.4.2013 12:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.72

Důležité je aby zvíře nezažívalo stres . To.zn. omráčit ,vykrvit - rychlost radost. Nebo rychle vykrvit opravdu ostrým nožem. Každý to hold dělá jinak. Renata

Neregistrovaný uživatel

11.4.2013 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.54

my jsme zabíjeli v každým věku a všechno mi to chutnalo stejně. maso necháme viset 3 dny a pak ještě dva dny v lednici naporcované než se to peče nebo dá do mrazáku. jediné co mi jednou nechutnalo byl beran zabitý v prosinci - měl strašně moc tuku a docela to bylo cítit

Neregistrovaný uživatel

12.4.2013 12:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
my jsme zabíjeli v každým věku a všechno mi to chutnalo stejně. maso necháme viset 3 dny a pak ještě dva dny v lednici naporcované než se to peče nebo dá do mrazáku. jediné co mi jednou nechutnalo byl beran zabitý v prosinci - měl strašně moc tuku a docela to bylo cítit

proč to maso nechavate viset 3 dny je pak lepší chut?

Neregistrovaný uživatel

12.4.2013 14:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.102

Maso musí vyzrát. Je pak křehčí a Chuťově lepší. Hovězí se nechává zrát měsíc a pak jdou dělat pořádné steaky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík