Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.226
Zdravíčko, jde sušit syrovátku nějak "po domácku" nebo je na to potřeba nějaký profi stroj? A vůbec... jak se suší syrovátka?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.148
Syrovátka se suší v tomhle:
http://fsinet.fsid.cvut.cz/cz/U218/peoples/hoffman/PREDMETY/EXP+suseni/Rozprasovasi%20susarna%20Anhydro%20shora.JPG
doma to lze taky, ale to pak dostanete spíše severský sýr mysost (brunost)
Ivan
www.biomleko.com
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.148
to bylo malé laboratorní zařízení, pro vážnou práci jsou tyto:
http://users.fs.cvut.cz/pavel.hoffman/PREDMETY/ZSVZ/Foto/Susarny/Resize%20of%20Susarna%20ZVVZ.JPG
pohled na celek a pohled na dolní část a osobou pro srovnání velikosti
http://users.fs.cvut.cz/pavel.hoffman/PREDMETY/ZSVZ/Foto/Susarny/Resize%20of%20Spodek%20RS+FS.JPG
Ivan
www.biomleko.com
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.226
UFF :) tak touhle cestou teda nejdu :) děkuji za zničení všech iluzí