Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

16.8.2013 11:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.226

Zdravíčko, jde sušit syrovátku nějak "po domácku" nebo je na to potřeba nějaký profi stroj? A vůbec... jak se suší syrovátka? smajlík

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 13:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.148

Syrovátka se suší v tomhle:

http://fsinet.fsid.cvut.cz/cz/U218/peoples/hoffman/PREDMETY/EXP+suseni/Rozprasovasi%20susarna%20Anhydro%20shora.JPG

doma to lze taky, ale to pak dostanete spíše severský sýr mysost (brunost)

Ivan
www.biomleko.com

Neregistrovaný uživatel

17.8.2013 13:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.148

to bylo malé laboratorní zařízení, pro vážnou práci jsou tyto:

http://users.fs.cvut.cz/pavel.hoffman/PREDMETY/ZSVZ/Foto/Susarny/Resize%20of%20Susarna%20ZVVZ.JPG

pohled na celek a pohled na dolní část a osobou pro srovnání velikosti

http://users.fs.cvut.cz/pavel.hoffman/PREDMETY/ZSVZ/Foto/Susarny/Resize%20of%20Spodek%20RS+FS.JPG


Ivan
www.biomleko.com

Neregistrovaný uživatel

19.8.2013 11:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.226

UFF :) tak touhle cestou teda nejdu :) děkuji za zničení všech iluzí smajlík smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík