Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.233
Dobrý večer.
Chci se zeptat,Za kolik sa prodává kozí maso? Je naporcováná,a vykoštěná.Jedna se kozu 3 letou.Za kolik prodáváte živé kůzlata?
Děkuju za rady.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.226
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý večer.
Chci se zeptat,Za kolik sa prodává kozí maso? Je naporcováná,a vykoštěná.Jedna se kozu 3 letou.Za kolik prodáváte živé kůzlata?
Děkuju za rady.
Loni jsem prodávala JOT kůzlat za 170,- Kč/kg, starou kozu bych na maso neprodávala, asi spíš do klobás. No a kůzlata na maso letos budu prodávat stejně. Živé kůzle na maso podle váhy okolo 1000 - 1200,- Kč/ks. Je to bez práce. Kozičky do chovu po dobré dojnici (4l denně) za 2000,- Kč/ks
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Loni jsem prodávala JOT kůzlat za 170,- Kč/kg, starou kozu bych na maso neprodávala, asi spíš do klobás. No a kůzlata na maso letos budu prodávat stejně. Živé kůzle na maso podle váhy okolo 1000 - 1200,- Kč/ks. Je to bez práce. Kozičky do chovu po dobré dojnici (4l denně) za 2000,- Kč/ks
Tříletá koza není stará. Maso je vyzrálé, podobné hovězímu, pro někoho lepší než kůzlečí. Takže bych prodávala za cenu minimálně podobnou kůzlečímu.
Prodávat živá kůzlata na zabití je sice bez práce, ale při představě, jak je nějaký "odborník" zabíjí, to radši porazíme a prodáme v trupu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.226
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tříletá koza není stará. Maso je vyzrálé, podobné hovězímu, pro někoho lepší než kůzlečí. Takže bych prodávala za cenu minimálně podobnou kůzlečímu.
Prodávat živá kůzlata na zabití je sice bez práce, ale při představě, jak je nějaký "odborník" zabíjí, to radši porazíme a prodáme v trupu.
Nevím jestli je maso 3 leté kozy mladé, nejedla jsem žádnou. Nějak nemůžu, jsou to mý mazlíci. No a pokud mám doma 3letou tak neprodávám na maso, ale cena je podle dojivosti. Ale nějak si nedovedu představit, že mi někdo dá za 3letou kozu v JOT třeba 6000 Kč,- Kč, i když špatné by to nebylo Co se týká kůzlat na maso, plně s vámi souhlasím, ale když si přijde někdo pro kůzle na sekání trávy s tím, že si ho na podzim zabije, tak ho nedonutím, aby se vracel a já mu ho picla. Zadavatel se ptal na cenu masa, tak jsem neměla důvod rozvádět proč zabít u nás nebo jinde.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.253
Prodávat 3 letou kozu na maso mi připadá spíš ojedinělí případ ale když už, tak určitě do klobás.Kozlečí mladé za 170 kč jo,ale za 3 roky starou bych určitě nekoupila ani neprodala.U nás se říká že na maso je 3 letá už stará.Souhlasím tedy s předchozím komentářem.Jiný kraj,jiný mrav.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.145
Zabíjeli jsme na podzim osmiletou kozu. Zři týdny visela v chladu, než šla do mrazáku. Maso z ní je luxusní, skoro lepší než kůzlečí. Je ho hodně, není ničím cítit, dusí se možná déle, ale je úžasně měkké. Tříletá koza do klobás je podle mého zbytečné. Předsudky jsou pěkně na nic... Lenka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.54
Naprostý souhlas, maso z tříleté kozy dusit o něco déle a pak je to luxusní mňamka. Ať už do guláše, omáček, nebo pečené (pod alobalem a pak jen krátce dopéct bez). Já osobně bych neprodávala, ale snědla sama
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.204
Zabíjeli jsme 18 letou kozu a všichni říkali,ať to dám psů.Maso jsem naložila na tři dny a pak pomalu dusila a po guláši se jen zaprášilo. Odpůrci koziny to ani nepoznali.Mysleli si,že je to hovězí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.126
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zabíjeli jsme 18 letou kozu a všichni říkali,ať to dám psů.Maso jsem naložila na tři dny a pak pomalu dusila a po guláši se jen zaprášilo. Odpůrci koziny to ani nepoznali.Mysleli si,že je to hovězí.
Přesně tak, všechno záleží jen na ochotě se s tím pohrát a na úpravě.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Prodávat 3 letou kozu na maso mi připadá spíš ojedinělí případ ale když už, tak určitě do klobás.Kozlečí mladé za 170 kč jo,ale za 3 roky starou bych určitě nekoupila ani neprodala.U nás se říká že na maso je 3 letá už stará.Souhlasím tedy s předchozím komentářem.Jiný kraj,jiný mrav.
Říká, říká... Kdo neochutnal, ten neuvěří.
Mimochodem : Tchán taky říká, že kozí mléko je hnusné a smrdí, že by to nevzal do h..., ale když z něj udělám palačinky, pudink - cokoliv, tak se olizuje až za ušima. Jen musím na linku postavit " krabicák ", aby podvod neodhalil.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.233
Děkujeme za rady.Ne ,že by sme chtěli jí porazit,ale museli.Kdyby jsme si řekli 150 kč si myslím ,že by ta cena nebyla přehnaná.
Schwarz

XXX.XXX.89.191
Kamarád prodá 2 mrtvé kozy. Zakousnuté.
Schwarz

XXX.XXX.75.148
Leží údajně 2 dny na louce, zakousnuté vlkem. Je 24. října, 2020. Je možné takové maso ještě zpracovat? Tel: 608 666 582.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Schwarz
napsal(a):
Leží údajně 2 dny na louce, zakousnuté vlkem. Je 24. října, 2020. Je možné takové maso ještě zpracovat? Tel: 608 666 582.
Ne.
Schwarz
napsal(a):
Leží údajně 2 dny na louce, zakousnuté vlkem. Je 24. října, 2020. Je možné takové maso ještě zpracovat? Tel: 608 666 582.
To zkoušeli u nás borci se zakousnutou ovcí, klobásky byly vynikající.
Jen se jim to pak rozleželo v hlavě a radši se pak nechali naočkovat proti vzteklině .
Prej jsou to injekce někam do břicha, nevíte někdo co je na tom pravdy?
Uživatel s deaktivovaným účtem

petr008
napsal(a):
To zkoušeli u nás borci se zakousnutou ovcí, klobásky byly vynikající.
Jen se jim to pak rozleželo v hlavě a radši se pak nechali naočkovat proti vzteklině .
Prej jsou to injekce někam do břicha, nevíte někdo co je na tom pravdy?
Už dávno ne. To byly sovětské vakcíny.