Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.39
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou nádobu používáte k pasterizaci kozího mléka při výrobě sýra. Četla jsem o zavařovacím elektrickém hrnci s termostatem ale ten nemá vyjímatelný vnitřek.....Děkuji za odpověď.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.127.2
Klasický 3L, 5L nebo 10L nerezový hrnec na indukčním sporáku a zavařovací teploměr
Kdyžtak upřesněte kolik mléka, jestli jsou sýry jen pro vás nebo na prodej a podobně. Při prodeji se stejně neobejdete bez certifikovaného pastéru a to už jsou kapitoly sami o sobě.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.1
Zavařovací hrnec s termostatem, do něj vkládám dovnitř normální nerez vyšší hrnec, mléko se tak hřeje vlastně ve vodní lázni. Jen si nastavím teplotu a čas, nemusím to hlídat tak moc jako na sporáku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.39
Takovou mám představu, jen jsem nevěděla, zda je ten zavařovací hrnec schopen dohřát teplotu v dalším hrnci. Dělám sýry jen pro rodinu ale minule jsem dělala asi z 16 ti litrů v nerez hrnci a už se mi nepodařilo mléko uhlídat a přicmudlo se mi.A tak bych ráda něco co bych nemusela tak hlídat. Dělám sýry už druhou sezonu ale loni jsem měla méně mléka a šlo to uhlídat ale stát u dvacetilitrového hrnce s teploměrem a soustavně míchat to zabere strašně času.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.181
Dohřeje a ohlídá teplotu,usnadní to práci .Pasteruji sice na přímém plameni,ale v hrnci dělám jogurty a pařený sýr. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.39
Ještě bych se před nákupem zeptala, jestli máte značku zavař.hrnce, která se Vám osvědčila. Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.1
Máme nějaký v podstaě no name z Lidlu. Jede denně cca 1 - 2 hodiny, už to budou dva roky co ho máme a zatím funguje zcela bez problémů.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.236
Mám dva,jeden je z Lidlu a druhý je Domo,ale značek je hodně a nejdůležitější je ,aby bezporuchově fungoval a byl velký,aby se do něj vešel velký hrnec (podle mne). Značku bych zase tak neřešila. Roklanka