Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.16
Dobrý den, začal jsem vyrábět kozí sýry, začal jsem farmářským sýrem a zatím se mi celkem daří (musím zaklepat :)) a chtěl bych se zeptat jaký sýr se dá uudit. Dá se uudit farmářský? Děkuji za odpověď
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.236
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, začal jsem vyrábět kozí sýry, začal jsem farmářským sýrem a zatím se mi celkem daří (musím zaklepat :)) a chtěl bych se zeptat jaký sýr se dá uudit. Dá se uudit farmářský? Děkuji za odpověď
Ano dá se vyudit. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.16
Dobře děkuji, a můžete mi stručně popsat postup při uzení sýrů? Děkuji :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.236
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobře děkuji, a můžete mi stručně popsat postup při uzení sýrů? Děkuji :)
Udí se jen mírně teplým kouřem,při vyšší teplotě sýr teče. Udím cca tři hodiny,nikdy jsem teplotu neměřila a čas mi určuje barva sýra. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.229.1
Čemu se říká "farmářský sýr?" Díky. Nějak jsem tenhle název nikde v popisech výroby sýrů nenašla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.139
Na facebooku je skupina Výroba syra alebo tiež na stránke syrar.cz sú recepty a výborné info
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.139
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.52
Zadala jsem si na seznamu recept na farmářský sýr a našla jsem podrobný návod.Eva
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.137.152
A nevíte jak takový uzený farmářský sýr chutna?? Děkuji za odpověď.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.201
Zdravím... Aké robíte syry z kozieho mlieka..?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.201.210
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A nevíte jak takový uzený farmářský sýr chutna?? Děkuji za odpověď.
ze by jako uzeny farmarsky syr?
My máme kozí farmu a vyrábíme sýry legálně-máme sýrárnu.z kozího mléka vyrábíme čerstvý sýr, polotvrdý.zrající goudu.goudu i dle zákazníku udím.u čerstvého nebo polotvrdého se mi to vyuzení nelíbilo je to tím že gouda je lisovaná a má minimum syrovátky.čerstvé sýry děláme také ochucené-gyros, česnek, provensál.dále děláme jogurty a kefír.