Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.43
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak se správně poráží jehně. Budeme ho poprvé zabíjet sami doma a nemáme s tím zkušenosti.
Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.99
Rána do zátylku, vykrvit, stáhnout z kůže, vyndat vnitřnosti, naporcovat, naložit příp.naklepat-obalit, usmažit-upéct-uvařit, sníst .
Někdo jenom podřízně, někdo střílí porážkovou pistolí, někdo praští kladivem, sekerou ........
Hlavně neomračujte mezi oči. Ovce mají mozek v zadní části lebky(mírně nad uši).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.43
Děkuji moc,
a nechat maso vychladnout až naporcovaný nebo ještě s kůží?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.99
Až naporcované, ale pozor na mouchy!!!