Siřidlo: Laktosin 1 : 10 000 poraďte prosím,kdo používáte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

13.9.2014 13:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.223

Jestli někdo prosím používáte toto siřidlo,při jaké teplotě mléka siřidlo přidáváte???,někde uvádějí 23 stupnů,někde 25 stupnů,ale při této teplotě,to trvá strašně dlouho...,máte někdo konkrétně s tímto siřidlem zkušenost????,moc děkuji, Jony...

Neregistrovaný uživatel

13.9.2014 22:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.117

Tam majú chybu, malo to byť 32stupňov. Inde je to písané správne, napr. http://www.syridlo.cz/index.php/specifikacia-syridiel-a40

Neregistrovaný uživatel

13.9.2014 23:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.156

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jestli někdo prosím používáte toto siřidlo,při jaké teplotě mléka siřidlo přidáváte???,někde uvádějí 23 stupnů,někde 25 stupnů,ale při této teplotě,to trvá strašně dlouho...,máte někdo konkrétně s tímto siřidlem zkušenost????,moc děkuji, Jony...

Teplota je podle toho, co chcete vyrobit, jestli tvaroh nebo sýr. Na tvaroh se přidává při nižší teplotě .

Neregistrovaný uživatel

15.9.2014 20:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.184.147

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jestli někdo prosím používáte toto siřidlo,při jaké teplotě mléka siřidlo přidáváte???,někde uvádějí 23 stupnů,někde 25 stupnů,ale při této teplotě,to trvá strašně dlouho...,máte někdo konkrétně s tímto siřidlem zkušenost????,moc děkuji, Jony...

Trochu si pamatuji, že s Lactosinem jsem to brzy zabalila (stále se mi nedařila sýřenina) a koupila si siřidlo Fromase od BioPro. Dodatečně jsem se jěště od pána z této firmy dověděla, ža Laktosin je na tvaroh. Ale to už nevím přesně, tak abych tu nekecala. Od téže firmy jsem si pořídila i profi kulturu na sýry.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 10:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.148

Laktosin je na tvaroh a měkké sýry,Laktochym je na polotvrdé a tvrdé sýry. Roklanka

Přidejte reakci

Přidat smajlík