Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.223
Jestli někdo prosím používáte toto siřidlo,při jaké teplotě mléka siřidlo přidáváte???,někde uvádějí 23 stupnů,někde 25 stupnů,ale při této teplotě,to trvá strašně dlouho...,máte někdo konkrétně s tímto siřidlem zkušenost????,moc děkuji, Jony...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.117
Tam majú chybu, malo to byť 32stupňov. Inde je to písané správne, napr. http://www.syridlo.cz/index.php/specifikacia-syridiel-a40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.156
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jestli někdo prosím používáte toto siřidlo,při jaké teplotě mléka siřidlo přidáváte???,někde uvádějí 23 stupnů,někde 25 stupnů,ale při této teplotě,to trvá strašně dlouho...,máte někdo konkrétně s tímto siřidlem zkušenost????,moc děkuji, Jony...
Teplota je podle toho, co chcete vyrobit, jestli tvaroh nebo sýr. Na tvaroh se přidává při nižší teplotě .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.184.147
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jestli někdo prosím používáte toto siřidlo,při jaké teplotě mléka siřidlo přidáváte???,někde uvádějí 23 stupnů,někde 25 stupnů,ale při této teplotě,to trvá strašně dlouho...,máte někdo konkrétně s tímto siřidlem zkušenost????,moc děkuji, Jony...
Trochu si pamatuji, že s Lactosinem jsem to brzy zabalila (stále se mi nedařila sýřenina) a koupila si siřidlo Fromase od BioPro. Dodatečně jsem se jěště od pána z této firmy dověděla, ža Laktosin je na tvaroh. Ale to už nevím přesně, tak abych tu nekecala. Od téže firmy jsem si pořídila i profi kulturu na sýry.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.148
Laktosin je na tvaroh a měkké sýry,Laktochym je na polotvrdé a tvrdé sýry. Roklanka