Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

15.9.2014 18:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.186

Som chovateľ kôz - začiatočník a chcem Vás poprosiť o informáciu. Keď nechám kozie mlieko skysnúť, bez kultúry nikdy neskysne. Len vtedy, ak pridám trochu acidofilného mlieka. Je to bežné, alebo mám divnú kozu? smajlík
Za Vašu pomoc vopred ďakujem

Neregistrovaný uživatel

15.9.2014 21:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.253

Jak dlouho ho necháváte kysat? 4 den by mělo být už trošku nakyslé.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2014 10:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.148

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Som chovateľ kôz - začiatočník a chcem Vás poprosiť o informáciu. Keď nechám kozie mlieko skysnúť, bez kultúry nikdy neskysne. Len vtedy, ak pridám trochu acidofilného mlieka. Je to bežné, alebo mám divnú kozu? smajlík
Za Vašu pomoc vopred ďakujem

Kozí mléko kysne daleko pomaleji a kozina vystoupí,lepší a jistější je ho naočkovat. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

17.9.2014 20:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.186

Ďakujem za reakciu, ale to mlieko je už na tretí deň pokazené a smrdí hnilobou, tak naozaj neviem kde je pes zakopaný...

Neregistrovaný uživatel

17.9.2014 20:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.186

Ďakujem za reakciu, ale to mlieko je už na tretí deň pokazené a smrdí hnilobou, tak naozaj neviem kde je pes zakopaný...

Neregistrovaný uživatel

17.9.2014 20:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.186

Ďakujem za reakciu, ale to mlieko je už na tretí deň pokazené a smrdí hnilobou, tak naozaj neviem kde je pes zakopaný...

Neregistrovaný uživatel

17.9.2014 20:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.186

Ďakujem za info

Neregistrovaný uživatel

17.9.2014 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.230

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ďakujem za reakciu, ale to mlieko je už na tretí deň pokazené a smrdí hnilobou, tak naozaj neviem kde je pes zakopaný...

Dostávají se vám hnilobné bakterie do mléka,kdyby jste z čerstvého mléka udělal sýr,nafoukl by se . Otřete vemeno ,přeceďte mléko přes filtr a zpasterujte ho,na tvaroh ho zaočkujte zákysem a nechtě stát. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

19.9.2014 07:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.186

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dostávají se vám hnilobné bakterie do mléka,kdyby jste z čerstvého mléka udělal sýr,nafoukl by se . Otřete vemeno ,přeceďte mléko přes filtr a zpasterujte ho,na tvaroh ho zaočkujte zákysem a nechtě stát. Roklanka

Roklanka, ďakujem za rady, ale vemeno jej pred každým umývam, mlieko cedím už pri dojení, syry robíme čerstvé aj nakladané - bez problémov, aj tvaroh je v pohode, ale bez naočkovania mlieko neskysne. Asi ostaneme pri tom očkovaní, aj keď mi je to zvláštne.
Ešte raz vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík