Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.120
co vše je nutné k prodeji sýrů. jaká živnost, vzdělání, vybavení, požadavky kvs, jaké testy, ....... stručně jasně výstižně prosím někoho zkušeného. bylo by to kozí i kravské .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.148
Tohle stručně nejde. Doporučuji účast na některém kurzu, na kterém probíráme mj. i veškeré legislativní požadavky. Nejbližší bude 8.listopadu na farmě poblíž Týna nad Vltavou, organizuje Společnost mladých agrárníků, pan Kouřil, další bude 18.-19. ledna 2015 ve Hvozdě u Prostějova, organizuje Svaz faremních zpracovatelů, paní Hrbková. Na jiných než těchto dvou kurzech Vám o legislativě nic neřeknou, ty jsou určeny pro ty, kteří chtějí vyrábět sýry pouze pro sebe a svou rodinu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.120
ta nestručně...... snAd to není složitější než s mlíkem
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.177.34
Zeptejte se na úřadech jaké vyžadují podmínky při schvalování sýrárny, co jsem slyšel neschvalují všude stejně. Nejsem odborník, teprve mě to čeká. S prodejem mléka to je jednodušší, tam stačí schválená mléčnice a u kravského mléka i mléčná kvóta pro kterou se jezdí kamsi do Prahy.