Prodej sýrů

Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

6.10.2014 07:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.120

co vše je nutné k prodeji sýrů. jaká živnost, vzdělání, vybavení, požadavky kvs, jaké testy, ....... stručně jasně výstižně prosím někoho zkušeného. bylo by to kozí i kravské .

Neregistrovaný uživatel

7.10.2014 07:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.148

Tohle stručně nejde. Doporučuji účast na některém kurzu, na kterém probíráme mj. i veškeré legislativní požadavky. Nejbližší bude 8.listopadu na farmě poblíž Týna nad Vltavou, organizuje Společnost mladých agrárníků, pan Kouřil, další bude 18.-19. ledna 2015 ve Hvozdě u Prostějova, organizuje Svaz faremních zpracovatelů, paní Hrbková. Na jiných než těchto dvou kurzech Vám o legislativě nic neřeknou, ty jsou určeny pro ty, kteří chtějí vyrábět sýry pouze pro sebe a svou rodinu.

Neregistrovaný uživatel

7.10.2014 09:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.120

ta nestručně...... snAd to není složitější než s mlíkem

Neregistrovaný uživatel

7.10.2014 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.177.34

Zeptejte se na úřadech jaké vyžadují podmínky při schvalování sýrárny, co jsem slyšel neschvalují všude stejně. Nejsem odborník, teprve mě to čeká. S prodejem mléka to je jednodušší, tam stačí schválená mléčnice a u kravského mléka i mléčná kvóta pro kterou se jezdí kamsi do Prahy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík