Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.176
Poraďte, jak vyčistit jehněčí ( ovčí ) střeva od jejich obsahu a neprotrhnout je? Jak je následně nakonzervovat pro další brzké použití?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.96
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Poraďte, jak vyčistit jehněčí ( ovčí ) střeva od jejich obsahu a neprotrhnout je? Jak je následně nakonzervovat pro další brzké použití?
1. Hruby obsah po usmrtení vypustit a preplachnut letnou vodou
2. Šialence - tenke creva obratit naopak pomocou drievka alebo lievika
3. Ošlamovať- obratene tenke črevo zbavit načistoty- vnutotneho hlienu
4.Ošlamovane tenke creva aj hrube čreva+slepe crevo namociť do letnej vody s nakrajanou cibuľou a
trochou soli - kôli strate zapachu
5. Takto spracovane čreva nechať odkapať, nasoliť a uskladniť v mrazaku, alebo hneť použiť na
dalšie spracovanie- naplň podša vlastnej chuti.
6. Prajem vsetkym dobru chuť.