Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

14.5.2006 21:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.18

Dobrý den. Prosím o radu ohledně výroby klobás z ovce. Z kozy jsem je již dělal a byly pro mě překvapivě dobré. Nyní se mi naskytla možnost zužitkovat starší ovci a jajímalo by mě zda a jaký je rozdíl v masech. Zda není maso z ovce cítit a zda pojí tak dobře jako kozí nebo je třeba přidávat i hovězí. Děkuji za rady. Pavel

Neregistrovaný uživatel

15.5.2006 08:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.190

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den. Prosím o radu ohledně výroby klobás z ovce. Z kozy jsem je již dělal a byly pro mě překvapivě dobré. Nyní se mi naskytla možnost zužitkovat starší ovci a jajímalo by mě zda a jaký je rozdíl v masech. Zda není maso z ovce cítit a zda pojí tak dobře jako kozí nebo je třeba přidávat i hovězí. Děkuji za rady. Pavel

Klobásy jsme dělali z ovce jednou, pojí výborně a myslím že rozhodně bude méně cítit jak z kozy. Alespoň maso z berana oproti kozlímu není cítit vůbec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík