Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.18
Dobrý den. Prosím o radu ohledně výroby klobás z ovce. Z kozy jsem je již dělal a byly pro mě překvapivě dobré. Nyní se mi naskytla možnost zužitkovat starší ovci a jajímalo by mě zda a jaký je rozdíl v masech. Zda není maso z ovce cítit a zda pojí tak dobře jako kozí nebo je třeba přidávat i hovězí. Děkuji za rady. Pavel
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.190
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den. Prosím o radu ohledně výroby klobás z ovce. Z kozy jsem je již dělal a byly pro mě překvapivě dobré. Nyní se mi naskytla možnost zužitkovat starší ovci a jajímalo by mě zda a jaký je rozdíl v masech. Zda není maso z ovce cítit a zda pojí tak dobře jako kozí nebo je třeba přidávat i hovězí. Děkuji za rady. Pavel
Klobásy jsme dělali z ovce jednou, pojí výborně a myslím že rozhodně bude méně cítit jak z kozy. Alespoň maso z berana oproti kozlímu není cítit vůbec.