Kurz zpracování masa a mléka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

10.5.2007 14:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.227

Ahoj holky, došel mi email, že se opět pořádají kurzy o zpracování masa a mléka.Zúčastníte se někdo?Jela bych do toho Valmezu, ale nejsem pokročilá, tak nevím jestli je to nějak náročnější než u těch začátečníků, nebo jestli bych to zvládlaPonky

Neregistrovaný uživatel

10.5.2007 17:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.17

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj holky, došel mi email, že se opět pořádají kurzy o zpracování masa a mléka.Zúčastníte se někdo?Jela bych do toho Valmezu, ale nejsem pokročilá, tak nevím jestli je to nějak náročnější než u těch začátečníků, nebo jestli bych to zvládlaPonky

Kdy a kde ten kurz bude? Kde se dá sehnat více info?

Neregistrovaný uživatel

10.5.2007 19:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.198

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kdy a kde ten kurz bude? Kde se dá sehnat více info?

Dovolte, abychom Vás pozvali na


Kurzy domácího zpracování masa a mléka a výroby probiotických nápojů.


Tyto kurzy jsou určeny jak malým chovatelům koz, ovcí i hovězího dobytka, tak dalším zájemcům. Zejména kurz pro pokročilé předpokládá již základní znalost chovu zvířat i zkušenosti se zpracováním mléka.


Poplatek za dvoudenní kurz je 750 Kč. Zahrnuje náklady na ubytování, jídlo (večeře a snídaně), lektora, mléko i pronájem prostor.


Termíny:
16.-17.6., Srním u Českého Krumlova – sýry, začátečníci
16.-17.6., Hrubá Vrutka u Velké nad Veličkou (Bíle karpaty) – sýry, začátečníci
15.-16.9., Valašské Meziříčí, Bílé Karpaty – sýry, pokročilí
22.-23.9., České Budějovice – zpracování masa


Podrobnosti v příloze


Za Rosu,


Zuzana Guthová


Neregistrovaný uživatel

10.5.2007 19:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.198

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dovolte, abychom Vás pozvali na


Kurzy domácího zpracování masa a mléka a výroby probiotických nápojů.


Tyto kurzy jsou určeny jak malým chovatelům koz, ovcí i hovězího dobytka, tak dalším zájemcům. Zejména kurz pro pokročilé předpokládá již základní znalost chovu zvířat i zkušenosti se zpracováním mléka.


Poplatek za dvoudenní kurz je 750 Kč. Zahrnuje náklady na ubytování, jídlo (večeře a snídaně), lektora, mléko i pronájem prostor.


Termíny:
16.-17.6., Srním u Českého Krumlova – sýry, začátečníci
16.-17.6., Hrubá Vrutka u Velké nad Veličkou (Bíle karpaty) – sýry, začátečníci
15.-16.9., Valašské Meziříčí, Bílé Karpaty – sýry, pokročilí
22.-23.9., České Budějovice – zpracování masa


Podrobnosti v příloze


Za Rosu,


Zuzana Guthová


Kurzy domácího zpracování masa a mléka
Rosa – společnost pro ekologické informace a aktivity, o.p.s. připravuje sérii praktických vzdělávacích kurzů pro prodej ze dvora – zpracování mléka, masa a probiotických nápojů. Tyto kurzy jsou určeny jak malým chovatelům koz, ovcí i hovězího dobytka, tak pracovníkům ekovýchovných center a středisek i dalším zájemcům. Zejména kurz pro pokročilé předpokládá již základní znalost chovu zvířat i zkušenosti se zpracováním mléka.

Poplatek za kurz je 750 Kč. Zahrnuje náklady na ubytování, jídlo (večeře a snídaně), lektora, mléko i pronájem prostor. Kurz je podpořen dotací Ministerstva životního prostředí v rámci realizace projektu „Rozvoj trhu místních produktů II.“ Doporučujeme ke zpracování přivézt vlastní mléko (kozí, ovčí, kravské) v množství cca 10 litrů.
Počet účastníků kurzu je omezen na 15. Předpokládáme velký zájem, proto s přihlášením dlouho neváhejte. Nejzazší termín pro přihlášení je 4 týdny před pořádáním akce. Podrobnější instrukce obdržíte spolu s fakturou.

Přihlásit se můžete
telefonicky: 387432030,
elektronicky: guthova@rosa.ecn.cz,
popřípadě i písemně: Rosa, Senovážné nám. 9, 370 01 České Budějovice.
Koordinátor projektu: Zuzana Guthová

Program „mléčného“ kurzu pro začátečníky (Srnín): „mléčných“ kurzů - čerstvý sýr, tvaroh, hnětený polotvrdý sýr, žinčica, jogurt, ochucování sýrů, nakládání do oleje, lakování, voskování

Program „mléčných“ kurzů v Bílých Karpatech: čerstvý sýr, parenica a korbáček, oštěpok, fermentovaná zinčica, cottage, voskování sýra
(časový program bude upřesněn)

Program kurzu zpracování masa: klobásky, guláš, pršut, uzení masa, a další…

Neregistrovaný uživatel

10.5.2007 19:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.198

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kurzy domácího zpracování masa a mléka
Rosa – společnost pro ekologické informace a aktivity, o.p.s. připravuje sérii praktických vzdělávacích kurzů pro prodej ze dvora – zpracování mléka, masa a probiotických nápojů. Tyto kurzy jsou určeny jak malým chovatelům koz, ovcí i hovězího dobytka, tak pracovníkům ekovýchovných center a středisek i dalším zájemcům. Zejména kurz pro pokročilé předpokládá již základní znalost chovu zvířat i zkušenosti se zpracováním mléka.

Poplatek za kurz je 750 Kč. Zahrnuje náklady na ubytování, jídlo (večeře a snídaně), lektora, mléko i pronájem prostor. Kurz je podpořen dotací Ministerstva životního prostředí v rámci realizace projektu „Rozvoj trhu místních produktů II.“ Doporučujeme ke zpracování přivézt vlastní mléko (kozí, ovčí, kravské) v množství cca 10 litrů.
Počet účastníků kurzu je omezen na 15. Předpokládáme velký zájem, proto s přihlášením dlouho neváhejte. Nejzazší termín pro přihlášení je 4 týdny před pořádáním akce. Podrobnější instrukce obdržíte spolu s fakturou.

Přihlásit se můžete
telefonicky: 387432030,
elektronicky: guthova@rosa.ecn.cz,
popřípadě i písemně: Rosa, Senovážné nám. 9, 370 01 České Budějovice.
Koordinátor projektu: Zuzana Guthová

Program „mléčného“ kurzu pro začátečníky (Srnín): „mléčných“ kurzů - čerstvý sýr, tvaroh, hnětený polotvrdý sýr, žinčica, jogurt, ochucování sýrů, nakládání do oleje, lakování, voskování

Program „mléčných“ kurzů v Bílých Karpatech: čerstvý sýr, parenica a korbáček, oštěpok, fermentovaná zinčica, cottage, voskování sýra
(časový program bude upřesněn)

Program kurzu zpracování masa: klobásky, guláš, pršut, uzení masa, a další…

Pouze jsem Vám opsal mejl ,který mě taky došel Renda-Martinov

Neregistrovaný uživatel

11.5.2007 08:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.129

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dovolte, abychom Vás pozvali na


Kurzy domácího zpracování masa a mléka a výroby probiotických nápojů.


Tyto kurzy jsou určeny jak malým chovatelům koz, ovcí i hovězího dobytka, tak dalším zájemcům. Zejména kurz pro pokročilé předpokládá již základní znalost chovu zvířat i zkušenosti se zpracováním mléka.


Poplatek za dvoudenní kurz je 750 Kč. Zahrnuje náklady na ubytování, jídlo (večeře a snídaně), lektora, mléko i pronájem prostor.


Termíny:
16.-17.6., Srním u Českého Krumlova – sýry, začátečníci
16.-17.6., Hrubá Vrutka u Velké nad Veličkou (Bíle karpaty) – sýry, začátečníci
15.-16.9., Valašské Meziříčí, Bílé Karpaty – sýry, pokročilí
22.-23.9., České Budějovice – zpracování masa


Podrobnosti v příloze


Za Rosu,


Zuzana Guthová


Určite by bol o tento kurz záujem i na východe Slovenska. Nedalo by sa to nejako zabezpečiť? Samozrejme nie v Tatrách, ako je tu zvykom, lebo len ubytovanie by bolo dvakrát drahšie.

Neregistrovaný uživatel

11.5.2007 11:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.128

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Určite by bol o tento kurz záujem i na východe Slovenska. Nedalo by sa to nejako zabezpečiť? Samozrejme nie v Tatrách, ako je tu zvykom, lebo len ubytovanie by bolo dvakrát drahšie.

www.advise.sk.
MVDr.Guba jezdí ze Slovenska - takové kurzy organizuje právě u vás. Helena

Neregistrovaný uživatel

11.5.2007 14:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.205

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj holky, došel mi email, že se opět pořádají kurzy o zpracování masa a mléka.Zúčastníte se někdo?Jela bych do toho Valmezu, ale nejsem pokročilá, tak nevím jestli je to nějak náročnější než u těch začátečníků, nebo jestli bych to zvládlaPonky

Ahoj díky tobě jsem se dneska přihlásila,nejsem úplný začátečník,tak pojedu do toho Val.Meziříčí,autem si netroufnu,tak daleko(jsem od Poličky),takže 6 až 7 hoděk autobusem.moc se těším,jen ještě naučit rodinu dojit ty moje příšerky.Dík za info.Zuzka ALASKAFARM

Neregistrovaný uživatel

13.5.2007 23:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.84

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj holky, došel mi email, že se opět pořádají kurzy o zpracování masa a mléka.Zúčastníte se někdo?Jela bych do toho Valmezu, ale nejsem pokročilá, tak nevím jestli je to nějak náročnější než u těch začátečníků, nebo jestli bych to zvládlaPonky

ahojky, manžel chce jet na kurz i pro začátečníky i pro pokročilé. určitě pojede autem. pokud někdo chcete vzít má 3-4 místa volná. může odjíždět z Brna. jinak jsme od Slavkova u Brna. tel na nás724 168 587

Neregistrovaný uživatel

14.5.2007 14:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.128

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ahojky, manžel chce jet na kurz i pro začátečníky i pro pokročilé. určitě pojede autem. pokud někdo chcete vzít má 3-4 místa volná. může odjíždět z Brna. jinak jsme od Slavkova u Brna. tel na nás724 168 587

Ahoj Brendo, kdyby tě manžel omrzel a chtěla jsi ho poslat dále -- hlásím se jako zájemce ... Ten můj chlap vnímá sýry jako něco , co SE objeví v lednici a je to k jídlu a chlubení se kámošům .. Na výrobu teda vubec nehrábne. Ach jo. Helena

Přidejte reakci

Přidat smajlík