Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.6
mám téma k diskuzi chováte kozy na maso nebo je máme na chov? my máme nyní tři kozy a nevíme co s nimi, blízko není kozel, nemáme pro všechny tři místo pokud by jsme jednu připustili, asi dvě rohatý půjdou na maso, možná ho prodáme a tu bezrohou takovou mazlivou necháme pro kozla, kterýho musíme teprve sehnat
.... těším sena vaše reakce
Lucka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.238
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mám téma k diskuzi chováte kozy na maso nebo je máme na chov? my máme nyní tři kozy a nevíme co s nimi, blízko není kozel, nemáme pro všechny tři místo pokud by jsme jednu připustili, asi dvě rohatý půjdou na maso, možná ho prodáme a tu bezrohou takovou mazlivou necháme pro kozla, kterýho musíme teprve sehnat
.... těším sena vaše reakce
Lucka
Odkud jste???Mohli bychom vám přiskočit pěkným zmasilým kozlem.Jinak kozy máme na maso i na mléko.TAkový kozí karbošky......tam se ztratí i stará koza.
JAna
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.6
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Odkud jste???Mohli bychom vám přiskočit pěkným zmasilým kozlem.Jinak kozy máme na maso i na mléko.TAkový kozí karbošky......tam se ztratí i stará koza.
JAna
Plzeň-jih, myslím, že to by to byla velká náhoda, ale byla by příjemná jak kozí maso upravujete? pár lidem v naší rodině "smrdí" a já už nevím jak ho upravit, aby jim vonělo
zkoušela jsem to načesnekovat ale zatím to nepomohlo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.171.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Plzeň-jih, myslím, že to by to byla velká náhoda, ale byla by příjemná jak kozí maso upravujete? pár lidem v naší rodině "smrdí" a já už nevím jak ho upravit, aby jim vonělo
zkoušela jsem to načesnekovat ale zatím to nepomohlo
Když je maso dost cítit kozinou nebo ovčinou,tak ho namočím syrové přes noc do mléka a je po "zápachu".Jinak taky před jídlem nevykládám,co to jíme.,protože nechut ke kozímu nebo ovčímu masu může být vsugerovaná odkdysy a tak i dobře upravené jídlo může být přijímáno s nechutí.Beru to podle mého dítka.Klidně sní k obědu krokodýla nebo velblouda,ale jak mu řeknu,že je to vepřové,tak to nechce.ruzicka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.80
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Plzeň-jih, myslím, že to by to byla velká náhoda, ale byla by příjemná jak kozí maso upravujete? pár lidem v naší rodině "smrdí" a já už nevím jak ho upravit, aby jim vonělo
zkoušela jsem to načesnekovat ale zatím to nepomohlo
Zdravím - ja jsem z Merklína u Přeštic!!! Pokud máte zájem o kozla je k dyspozici a můžete se přijet nezávazně podívat , budete vítáni .Už jsem myslel že tady okolo Plzně chovatelé koz a ovcí vymřeli !!! tel:723998498
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.238
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Plzeň-jih, myslím, že to by to byla velká náhoda, ale byla by příjemná jak kozí maso upravujete? pár lidem v naší rodině "smrdí" a já už nevím jak ho upravit, aby jim vonělo
zkoušela jsem to načesnekovat ale zatím to nepomohlo
TAk my jsme z daleka,škoda.... ale k tomu receptu-ty karboše u nás vedou!!K semletému kozímu masu přidám trochu vepřové mleté,ale opravdu jen tak špetíčku.Placatý karboše,domácí houstičky,trochu zeleninky,kečupku a tatarečky....a všichni se strhnou ,aby na ně zbylo Stejně děláme i odřezky ze srnčího,ale to není tak dobré,jako koza domácí.Ovšem z kůzlečího je to velká škoda,to je receptík na starší maso.Mladý kozlečí nakládáme do česnekové vody a pak děláme na marinádě z vína(klasický svařák,hodně koření na divočinu,sůl) mnam,mnam -JAna