Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.142
Mám vyzkoušený bezinkový likér, výborný a zdravý:
3 1/2 litru bezinkových bobulek
3 1/2 l vody
3 kg citronů
3 vanilkové cukry
1,5 kg cukru
To celé 1/2 hod vařit, potom propasírovat, za studena přidat buď 1/2 l rumu nebo 1/4 l lihu (vyzkoušenou mám domácí pálenku vyššího stupně - doporučuji - s "pouhým" rumem došlo u jedné z flašek k explozi - a bylo vymalováno .
Užívat denně po štěmprlátku.
Eva
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.199
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám vyzkoušený bezinkový likér, výborný a zdravý:
3 1/2 litru bezinkových bobulek
3 1/2 l vody
3 kg citronů
3 vanilkové cukry
1,5 kg cukru
To celé 1/2 hod vařit, potom propasírovat, za studena přidat buď 1/2 l rumu nebo 1/4 l lihu (vyzkoušenou mám domácí pálenku vyššího stupně - doporučuji - s "pouhým" rumem došlo u jedné z flašek k explozi - a bylo vymalováno .
Užívat denně po štěmprlátku.
Eva
Dobrý den.
Super skvělá informace:-)))) Na podzim dám vědět, jak jsem byla úspěšná při výrobě.
Mrkněte na moderku - dala jsem tam fotky našich dnešních novorozeňátek.
Děkuji!!!
Petra
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.145.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den.
Super skvělá informace:-)))) Na podzim dám vědět, jak jsem byla úspěšná při výrobě.
Mrkněte na moderku - dala jsem tam fotky našich dnešních novorozeňátek.
Děkuji!!!
Petra
Ty citrony se vaří v jaké podobě - nakrájené?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.162
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ty citrony se vaří v jaké podobě - nakrájené?
Citrony vařit nakrájené .
Eva