Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.254
Tak teď přemýšlím, za kolik by se prodával kozí tvaroh, pokud bych (čistě hypoteticky) měla schválenou faremní mlékárnu a povolení k prodeji ze dvora. Nebo z druhé strany - kolik bych asi zaplatila na vaší farmě za váš kozí tvaroh, kdyby (opět čistě hypoteticky) jste měli schválenou sýrárnu a povolení k prodeji ze dvora? O kolik levnější by byl než třeba čerstvý kozí sýr? Lenka ze Dvora
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.122
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak teď přemýšlím, za kolik by se prodával kozí tvaroh, pokud bych (čistě hypoteticky) měla schválenou faremní mlékárnu a povolení k prodeji ze dvora. Nebo z druhé strany - kolik bych asi zaplatila na vaší farmě za váš kozí tvaroh, kdyby (opět čistě hypoteticky) jste měli schválenou sýrárnu a povolení k prodeji ze dvora? O kolik levnější by byl než třeba čerstvý kozí sýr? Lenka ze Dvora
Myslím, že rozdíl by nebyl velký, pokud by byl vůbec. Výtěžnost je sice o málo větší, ale zase tvaroh tolik nevydrží .... myslím, že kdyby jste čistě hypoteticky měla tu schválenou faremní mlékárnu, asi by jste prodávala za stejno . Byla by jste minulý milionář, nebo těžce zadlužený člověk. Helena