Papoušek zpěvavý - změna chování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lealea

21.2.2021 11:48
Lealea

XXX.XXX.59.139

Dobrý den,
prosím o radu, máme samečka papouška zpěvavého. Abych popsala situaci: máme 4 po párech, každý pár ma svoji klec, každý den mají možnost létat na volno, (zvlášť). Jeden papoušek ale začal byt jiný, smutný, nechce moc ani chodit ven a když, tak jde jen na chvíli, dřív by byl venku furt (mame je v bytě), on, i kdyz ma družku, tak sedava u zrcadla a obdivuje se (samicka ho nezajimala nikdy).
Potravu dostávají stejnou, plus zeleninu, ovoce,. Ale všímám si, že i jeho peří je jiné, nad zobákem je takový ohlodany, barevne neni tak ani sytý. Přijde mi, že je jiný. Teď jsem si všimla vodovejsi stolice.
Děkuji za radu.

21.2.2021 13:06
emill

XXX.XXX.54.70

A co udělat to nejjednodušší a odendat zrcátko. Vůbec nechápu, proč ho lidé do klecí vůbec dávají.

21.2.2021 13:32
exotchov

XXX.XXX.168.151

emill napsal(a):
A co udělat to nejjednodušší a odendat zrcátko. Vůbec nechápu, proč ho lidé do klecí vůbec dávají.

Ja to chapu,protoze jsou trochu vic prastenejsi.

lealea

21.2.2021 13:39
lealea

XXX.XXX.59.139

proc urazite ?? tak mi slusne vysvetlete proc nemuze mit zrcatko ??? a co to tak hrozne ovlivnuje ??

21.2.2021 14:40
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Lealea napsal(a):
Dobrý den,
prosím o radu, máme samečka papouška zpěvavého. Abych popsala situaci: máme 4 po párech, každý pár ma svoji klec, každý den mají možnost létat na volno, (zvlášť). Jeden papoušek ale začal byt jiný, smutný, nechce moc ani chodit ven a když, tak jde jen na chvíli, dřív by byl venku furt (mame je v bytě), on, i kdyz ma družku, tak sedava u zrcadla a obdivuje se (samicka ho nezajimala nikdy).
Potravu dostávají stejnou, plus zeleninu, ovoce,. Ale všímám si, že i jeho peří je jiné, nad zobákem je takový ohlodany, barevne neni tak ani sytý. Přijde mi, že je jiný. Teď jsem si všimla vodovejsi stolice.
Děkuji za radu.

Pták bude pravděpodobně začerven,pokud ne neodkládejte návštěvu veta! K.

Lealea

21.2.2021 17:55
Lealea

XXX.XXX.59.139

exotchov napsal(a):
Ja to chapu,protoze jsou trochu vic prastenejsi.

Rada bych vysvětlení ohledně zrcadla..předejte vaše moudro tedy. Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík