Ahojda.
Mám Americkou pitbullteriérku. Tím že žije v bytě má hodně řídkou srst žádnou podsadu. Mám o ni strach jak začala teď zima, aby nenastydla, přechody z teplíčka domova do mrazu který je teď venku určitě nedělají zrovna nejlíp její termoregulaci.
Nemáte někdo skušenosti (nevíte kde se dají sehnat) větší oblečky na psa - ve všech zverimexech mají maximálně na kokra, větší se moc nedělají.
Nebo kdybyste měl někdo střih na obleček budu taky ráda - ušiju si ho sama...
Díky za odpovědi. Anička
anuska
napsal(a):
Ahojda.
Mám Americkou pitbullteriérku. Tím že žije v bytě má hodně řídkou srst žádnou podsadu. Mám o ni strach jak začala teď zima, aby nenastydla, přechody z teplíčka domova do mrazu který je teď venku určitě nedělají zrovna nejlíp její termoregulaci.
Nemáte někdo skušenosti (nevíte kde se dají sehnat) větší oblečky na psa - ve všech zverimexech mají maximálně na kokra, větší se moc nedělají.
Díky za odpovědi. Anička
...já jsem sehnala na www.spokojenypes.cz -mají tam černou/z jedné strany nepromokavá , z druhé zateplená....cena příznivá a je až do vel.70cm....mám ji druhým rokem na fenku amer.bulldoga /tu 70cm/ a známá si ted brala 55cm na boxíka-to jen pro představu velikostí.....
anuska
napsal(a):
Ahojda.
Díky za odpovědi. Anička
Naše pitbulky jsou také vybaveny oblečky. Mám oblečky od f. Manmat, která vyrábí potřeby pro mushery. Naše oblečky jsou jejich nejmenší velikost, kterou vyrábějí. Na povrchu jsou z nepromokavéhu šusťáku a spodní stranu mají zateplenou.
anuska
napsal(a):
Ahojda.
Díky za odpovědi. Anička
Měli jsme buldočka a v zimě jsme vycházeli ven na třikrát.Ne rovnou přímo z postele ven, ale nejdřív do chodby , kde je přece jen chladněji, pak na chvíli na chodbu domu, a pak teprve zvolna ven a pohyb. Žádné kecání na rohu, nebo nákup.tajky měl sedm chlupů bez podsady. Nejhorší na záda je právě vytáhnout psa z postele a rychle ho vyšoupnout do mrazu. Jsem u psů zásadně proti oblečkum , ale znenadání ochrnutý buldoček mě rychle naučil , že psa je třeba hýčkat. Obleček jsme mu teda nepořídili, tohle opatření, kdy jsme pomalu přizpůsobovali venkovní teplotě stačilo. Ale kdyby ne, pořídila bych ho bez váhání, krása nekrása...A to náš pes lehával s oblibou zády přímo u vyustění teplého vzduch u akumulačních kamen. Takto " napařeného " ho vyhnat do mrazu by znamenalo rozhodně ho zchromit. Chce to otužovat, a dát pozor právě na rozehřátého psa měla by to zvládnout.helena
berta
napsal(a):
Naše pitbulky jsou také vybaveny oblečky. Mám oblečky od f. Manmat, která vyrábí potřeby pro mushery. Naše oblečky jsou jejich nejmenší velikost, kterou vyrábějí. Na povrchu jsou z nepromokavéhu šusťáku a spodní stranu mají zateplenou.
Tak ta je krásná. Chtěla jsem též Mafovi něco takového pořídit, ale bála jsem se, že bude vypadat jako k*etén. Ale asi přikoupíme. Též je to gaučák a tenhle měsíc mě vet stál už dost na to, abysme v zimě léčili zase něco. Jinak já prozatím nosím aspoň kus deky nebo ručník, aby si na to mohl sednout, když čekáme na nádru na vlak bo na bus. Jo a trošku jsem si ho teď na zimu vykrmila, aby ho hřály špíčky.
impact
napsal(a):
Tak ta je krásná. Chtěla jsem též Mafovi něco takového pořídit, ale bála jsem se, že bude vypadat jako k*etén. Ale asi přikoupíme. Též je to gaučák a tenhle měsíc mě vet stál už dost na to, abysme v zimě léčili zase něco. Jinak já prozatím nosím aspoň kus deky nebo ručník, aby si na to mohl sednout, když čekáme na nádru na vlak bo na bus. Jo a trošku jsem si ho teď na zimu vykrmila, aby ho hřály špíčky.
Kuwa ten chránič uší na Manmatu je též kouzelnej.
anuska
napsal(a):
Ahojda.
Díky za odpovědi. Anička
www.manmat.cz
www.zlatystred. zde.cz
www.pesprotebe.com/ obchod/?p=productsList &iCategory=16
www.holisticshop.cz/ obchod/sindex.php? idvyrb=92&akc=detail
bez mezer
berta
napsal(a):
Ještě dotaz na Zuzku - myslíš, že si pes nebude počůrávat ten díl pod břichem??
sofa
napsal(a):
www.manmat.cz
www.zlatystred. zde.cz
www.pesprotebe.com/ obchod/?p=productsList &iCategory=16
www.holisticshop.cz/ obchod/sindex.php? idvyrb=92&akc=detail
bez mezer
Je fakt, že my máme samé feny. Ake neslyšela jsem, že by někdo říkal, že si pes na spodní stranu načůrá. To by asi musel býd nějaký s hodně hlubokým hrudníkem a vtáhlým břichem.
berta
napsal(a):
Je fakt, že my máme samé feny. Ake neslyšela jsem, že by někdo říkal, že si pes na spodní stranu načůrá. To by asi musel býd nějaký s hodně hlubokým hrudníkem a vtáhlým břichem.
A ještě záběr ve stoje.
berta
napsal(a):
A ještě záběr ve stoje.
A pro pokochání tady jsou krásně barevně sladění.
berta
napsal(a):
Ty jsi byla na pitbulíé šou na přehradě v Brně viď? Vyhráli jste ironmena že jo? nebo je to někdo jiný?
Psíkům oblečky moc sluší :-)
Mamina má strach že v tom bude Amálka vypadat trapně, ale to mi je v podstatě fuk, hlavně když bude zdravá :-)
Díky moc všem :-)
anuska
napsal(a):
Ty jsi byla na pitbulíé šou na přehradě v Brně viď? Vyhráli jste ironmena že jo? nebo je to někdo jiný?
Psíkům oblečky moc sluší :-)
Mamina má strach že v tom bude Amálka vypadat trapně, ale to mi je v podstatě fuk, hlavně když bude zdravá :-)
Díky moc všem :-)
Doma se mi taky smáli,že náš dobrman vypadá jak kašpar,ale jak si chrochtal,že má záda v teplíčku. Vlastoručně jsem mu upletla ještě jeden a asi objednám ti deku na záda, je úžasná.
Omluvbte kvalitu fotky- foceno mobilem skoro za šera na poli.
berunka
napsal(a):
Doma se mi taky smáli,že náš dobrman vypadá jak kašpar,ale jak si chrochtal,že má záda v teplíčku. Vlastoručně jsem mu upletla ještě jeden a asi objednám ti deku na záda, je úžasná.
Omluvbte kvalitu fotky- foceno mobilem skoro za šera na poli.
Jo jo, ti na Oboře v Brně jsme byli my. Nejdřív jsem se taky cítila divně. Pit - "drsňák" v oblečku. Ale naše feny jsou docela štíhlé a když si představím tu páteř, ledviny a klouby, tak je mi zima za ně. Určitě to nestojí za zdravotní problémy. Navíc, pokud chceš, aby pes podával nějaké dobré sportovní výkony, tak je důležité jej držet v pohodě, ať už se jedná o teplo, krmení, pravidelnou zdravotní prohlídku nebo i psychickou pohodu.
jarka
napsal(a):
Super!
Pokud je někdo z Brna, kdo by uvažoval o koupi oblečku Manmat, tak já bych ho i prodala (samozřejmě je možno napřed vyzkoušet). Je kupovaný loni v zimě a používaný jen týden na horách. Je v zelené barvě a velikost je S - (tj. záda délka 58cm). Moje feňule amstafa mi nějak zesílela v obvodu hrudníku a i když ho stále zapne, tak je to už tak tak.
danone
napsal(a):
Pokud je někdo z Brna, kdo by uvažoval o koupi oblečku Manmat, tak já bych ho i prodala (samozřejmě je možno napřed vyzkoušet). Je kupovaný loni v zimě a používaný jen týden na horách. Je v zelené barvě a velikost je S - (tj. záda délka 58cm). Moje feňule amstafa mi nějak zesílela v obvodu hrudníku a i když ho stále zapne, tak je to už tak tak.
A cena?
danone
napsal(a):
Foto by určitě bylo-ale jsem teď v práci, takže ho sem hodím až nějak navečer jo?
Mojí feňuli je na délku OK (taky má těch 58cm), ale přes ten hrudník by to prostě mohla mít větší.
Tak večer sem hodím fotky.
Tak hoď. Mrknu na to a když by byl v poho a nenajdu nic lepšího tady ve zveráči, tak se domluvíme. Přijela bych s ním aj do Brna, ptž jezdím 1* měsíčně na 3 dny na seminář, tak bych ho vzala sebou.
impact
napsal(a):
Tak hoď. Mrknu na to a když by byl v poho a nenajdu nic lepšího tady ve zveráči, tak se domluvíme. Přijela bych s ním aj do Brna, ptž jezdím 1* měsíčně na 3 dny na seminář, tak bych ho vzala sebou.
Impact, tak tady jsou slíbené fotky.
Omlouvám se za kvalitu, ale vybírala jsem takové foto,aby to bylo vidět i z boku.
danone
napsal(a):
Impact, tak tady jsou slíbené fotky.
Omlouvám se za kvalitu, ale vybírala jsem takové foto,aby to bylo vidět i z boku.
Další
impact
napsal(a):
Pošlu mejla, ať to tady nezaplácáváme inzercí. :-)
ahoj tady jsou pěkný vesty pro psy...určo je dobrá i pro velkého psa a ceny bych řekla taky super.Včera jsem tam objednala pro mého dědulu
www.psicentrum.cz já jsem objednala tu Thermo s kožešinou
impact
napsal(a):
Na téhle fotce Datum: 02.11.2006 10:59 | to dokonce vypadá, že jsou tam dva, že??
Je to spřežení Radka Havrdy a ti černí pejsci jsou evropští saňoví psi.
marcha
napsal(a):
To jo, ale ti plaví... Jen by mě zajímalo, jestli jsou to labísci, jak ve spřežení "fungují". Já mám labíse a snažím se s ním běhat (canicross a skijöring), ale moc ho to nebaví. Vůbec nemá sportovního ducha
Ti plaví jsou alaskáni, něco na tento způsob.
anuska
napsal(a):
Ahojda.
Díky za odpovědi. Anička
Tak tomu pejsanovi taky není zima
psimoda.sweb.cz
maťa

dagmar
napsal(a):
neviděli jste někdo někde něco zatepleného pro jezevčíka?
To Dagmar: Na "zlatým středu" mají spešl oblečky právě i pro jezevčíky, už jsem odtamtud objednala pro svou fenku Pokud by neseděli rozměry, šijí i na míru a za dobrou cenu
http://www.zlatystred.zde.cz/ to je ta adresa, ale někdo ji tady už taky dával, páč díky tomu sem objevila ten obleček na svou nudli
anuska
napsal(a):
Ahojda.
Díky za odpovědi. Anička
Taky máme obleček na zimu - vlastní výroby. Ze spodu je kožíšek z kabátu a nahoře šusťák. Navlíká se přez jednu nohu a na boku a rameni je na suchý zip. Dávám mu ho až tak od -7 C a hafan si v něm v mrazech doslova lebedí (je to gaučák)
nadja
napsal(a):
Taky máme obleček na zimu - vlastní výroby. Ze spodu je kožíšek z kabátu a nahoře šusťák. Navlíká se přez jednu nohu a na boku a rameni je na suchý zip. Dávám mu ho až tak od -7 C a hafan si v něm v mrazech doslova lebedí (je to gaučák)
Ahoj, úplně koukám, jak jste lidi šikovný a dokážete si úšít nebo uplést obleček sami. Mám pitbulku - posteláka, taky by obleček potřebovala, protože se v mrazu klepe jak ratlík . Bohužel šít ani plést neumím, ale zrovna jsem si vaše fotky zkopírovala a dám je mé šikovné babičce pro inspiraci, snad si s tím nějak poradí a vyrobí pro toho našeho mazla něco pod stromeček. Díky za typ a mějte se, pa
bully
napsal(a):
Ahoj, úplně koukám, jak jste lidi šikovný a dokážete si úšít nebo uplést obleček sami. Mám pitbulku - posteláka, taky by obleček potřebovala, protože se v mrazu klepe jak ratlík . Bohužel šít ani plést neumím, ale zrovna jsem si vaše fotky zkopírovala a dám je mé šikovné babičce pro inspiraci, snad si s tím nějak poradí a vyrobí pro toho našeho mazla něco pod stromeček. Díky za typ a mějte se, pa
to Maťa a můžu se zeptat který z nich jsi objednávala? Ten s tím zipem nahoře? A sedí?
Tam zrovna to není zkoušeno na jezevčíkovi, tak se mi to moc nezdá. Ale děkuji.
dagmar
napsal(a):
to Maťa a můžu se zeptat který z nich jsi objednávala? Ten s tím zipem nahoře? A sedí?
Ahoj,tak jste mi nasadili brouka do hlavy. Mám 9ti měsíční fenku BŠO, je krátkosrstá a chovaná doma. A protože ještě roste, tak je to celkem "vychrtlina", o nějakém tuku na zahřátí nemůže být ani řeč. A protože se mnou tráví každý víkend několik hodin venku u koní, tak začínám uvažovat o oblečku. Líbí se mi ten od Manmatu, je super!
Ale proč sem píšu - někdo tvrdí, že jí tím budu jen zbytečnš zhýčkávat a bude ještě míň odolná. Já bych jí ten obleček chtěla dávat právě jen na ten dlouhý pobyt venku tak v -10°C, samozřejmě ne na každou půlhodinovou procházku.
Tak co vy na to? Díky za názory.
Lénočka
lenocka
napsal(a):
Ahoj,tak jste mi nasadili brouka do hlavy. Mám 9ti měsíční fenku BŠO, je krátkosrstá a chovaná doma. A protože ještě roste, tak je to celkem "vychrtlina", o nějakém tuku na zahřátí nemůže být ani řeč. A protože se mnou tráví každý víkend několik hodin venku u koní, tak začínám uvažovat o oblečku. Líbí se mi ten od Manmatu, je super!
Ale proč sem píšu - někdo tvrdí, že jí tím budu jen zbytečnš zhýčkávat a bude ještě míň odolná. Já bych jí ten obleček chtěla dávat právě jen na ten dlouhý pobyt venku tak v -10°C, samozřejmě ne na každou půlhodinovou procházku.
Tak co vy na to? Díky za názory.
Lénočka
Měla bych koupit své labradorce taky nějaký ten obleček?
harryz
napsal(a):
a které oblečky by se případně pro moju Besynku hodily
Pro Lenocku: BŠO je srstí o dost odolnější než třeba pit nebo dobrman. Obleček bych mu dala pouze tehdy, když by byl nucen ve velkých mrazech (kolem -15 - -20) zůstat bez pohybu. Třeba když čekáš půl hodiny na autobus, nebo máš psa někde delší dobu uvázaného. Pokud má u koní možnost pohybu, že si může pobíhat, tak to ani není nutné. Moje fenka, když má obleček a není ji moc velká zima, tak se s ním 100% někde vyválí v něčem hnusném.
maťa

dagmar
napsal(a):
To Dagmar:
No já objednávala ten s tím flízem, tam píší, že ten zip je sice na hřbetě, ale odspodu chráněn, aby nebyl na srsti a nechytala se tam.
Píšou tam délku hřbetu 45 cm, moje Kika má 47 cm, ale dle "mého" měření, tož uvidím, kdyžtak se to dá vrátit
Ale ještě jsem objednávala na SpokojenyPes.cz a to pro starou ovčandu a tam ty rozměry by sedly i na Kiku, takže uvidím, co a jak bude Ještě to nedošlo, čekám to ve středu.
harryz
napsal(a):
a které oblečky by se případně pro moju Besynku hodily
Já bych řekla že pokdu nechodíš se psem na celodenní výlety do lesa s hlubokým sněhem tak to ani potřeba není, protože labrador má dost hustou srst s podsadou - která vytvoří vzduchový polštář který izoluje psa od zimy.
Psi jako pitbulové, dobrmani a tak žádnou podsadu nemají tka proto chceme oblečky :-)
anuska
napsal(a):
Ahojda.
Díky za odpovědi. Anička
Vtipné - ptala jsem se jednoho "pana chovatele" jestli na svoje pity používá nějaké oblečky popřípadě jaké by mi poradil a ona mi na to vynadal že chovám pita v bytě a že ji mám koupit hjakési vitamíny a že jí naroste podsada.
Chci se zeptat narostla někomu z vašich pitů chovaných v bytě po vitamínech podsada? My jsme to zkoušeli loni a jediný výsledek (který měly vitamíny určené speciálně na srst) bylo to že Amálka měla srst ještě kartáčovitější :-D
anuska
napsal(a):
Vtipné - ptala jsem se jednoho "pana chovatele" jestli na svoje pity používá nějaké oblečky popřípadě jaké by mi poradil a ona mi na to vynadal že chovám pita v bytě a že ji mám koupit hjakési vitamíny a že jí naroste podsada.
Chci se zeptat narostla někomu z vašich pitů chovaných v bytě po vitamínech podsada? My jsme to zkoušeli loni a jediný výsledek (který měly vitamíny určené speciálně na srst) bylo to že Amálka měla srst ještě kartáčovitější :-D
Tak mi právě dnes došel objednaný obleček z Barona. No za ty peníze....to vypadá že nikde nic... (já za něj dala 874 Kč), rozhodně není tak zateplený jako Manmat. Ale neříkám, že to musí být nutně ke škodě - protože Manmat by se např. "jen" v dešti použít moc nedal, protože pes by se v něm asi "uvařil" (je opravdu hodně zateplený). Baron je celkově tenší - je to jen šusťák (doufám opravdu kvalitní a nepromokavý) a je to podšité tenkým žlutým fleecem, ale zase se bude dát použít i do teplejší zimy, kdy bude např. mrholit nebo poprchávat.
Takže rozhodne, zda mé fence perfektně sedne a v tom případě si ho necháme a nebo nesedne a posíláme zpět k Baronovi.
Koho to bude zajímat,můžu navečer moji feňuli nafotit a pár obrázků sem dát.
danone
napsal(a):
Tak mi právě dnes došel objednaný obleček z Barona. No za ty peníze....to vypadá že nikde nic... (já za něj dala 874 Kč), rozhodně není tak zateplený jako Manmat. Ale neříkám, že to musí být nutně ke škodě - protože Manmat by se např. "jen" v dešti použít moc nedal, protože pes by se v něm asi "uvařil" (je opravdu hodně zateplený). Baron je celkově tenší - je to jen šusťák (doufám opravdu kvalitní a nepromokavý) a je to podšité tenkým žlutým fleecem, ale zase se bude dát použít i do teplejší zimy, kdy bude např. mrholit nebo poprchávat.
Takže rozhodne, zda mé fence perfektně sedne a v tom případě si ho necháme a nebo nesedne a posíláme zpět k Baronovi.
Koho to bude zajímat,můžu navečer moji feňuli nafotit a pár obrázků sem dát.
Zrovna včera jsem dodělala hafušovi pláštěnku, to čekání na bus nás málem zabilo. Zvlhly jsem a bylo to, celou cestu se třepal jak vybrátor - fakt nekecám Myslím, že to není těžké, jen je dobrý mít šicí stroj a nešít to v ruce jako já!!! Časem dodám fotky. Mám to ze speciální vojenské pláštěnky, Je super: Takže hurá do vyrábění oblečků
anuska
napsal(a):
Já bych řekla že pokdu nechodíš se psem na celodenní výlety do lesa s hlubokým sněhem tak to ani potřeba není, protože labrador má dost hustou srst s podsadou - která vytvoří vzduchový polštář který izoluje psa od zimy.
Psi jako pitbulové, dobrmani a tak žádnou podsadu nemají tka proto chceme oblečky :-)
Když ale ona se mi tak třepala, když byla minulý výkend taká zima
sabina
napsal(a):
Zrovna včera jsem dodělala hafušovi pláštěnku, to čekání na bus nás málem zabilo. Zvlhly jsem a bylo to, celou cestu se třepal jak vybrátor - fakt nekecám Myslím, že to není těžké, jen je dobrý mít šicí stroj a nešít to v ruce jako já!!! Časem dodám fotky. Mám to ze speciální vojenské pláštěnky, Je super: Takže hurá do vyrábění oblečků
Danone - jo určitě to vyfoť ať se podíváme
Sabino podle jakého střihu jsi ho šila?
dagmar
napsal(a):
Danone - jo určitě to vyfoť ať se podíváme
Sabino podle jakého střihu jsi ho šila?
Tak bohužel obleček od Barona vracím.
Takže slíbené fotky - obleček z Barona.
Všechno je super - délka, obvod, ale slabina je kolem krku. Moje fenka je citlivější na kůži a ta gumička, co je kolem krku se jí zařezává do krku i když jen jemně, ale neustálým kontaktem a odíráním by to asi nedělalo dobrotu. Když gumičku neutáhnu, tak je to zase na zádech na krku odstávající. Tady je pár fotek z boku a zepředu.
Myslela jsem si, že ten předek je trošku jinak udělaný, z fotek na Baronovi to totiž není vidět, ale zase musím říct, že Baron je velmi solidní, že vezmou zboží zpět a vrátí peníze, což snad nikdo jiný nedělá.
Ono totiž kupovat obleček "podle oka" je někdy docela svízel a co pak doma s nepadnoucím a navíc ne zrovna laciným oblečkem, který je nanic že jo.....
Pokud mám srovnat Manmat a Barona, tak Manmat se mnohem více hodí opravdu na hory a do velké zimy. Je daleko hřejivějíš a celkově je i hamatnější.
Baron se ale zase dá použít i jako pláštěnka a je daleko skladnější (tj. pokud ho chce někdo nosit při sobě a dát ho psovi jen když se někde zastaví aby nevychladl).
Zkrátka každý má svoje pro a proti.
danone
napsal(a):
Tak bohužel obleček od Barona vracím.
Takže slíbené fotky - obleček z Barona.
Všechno je super - délka, obvod, ale slabina je kolem krku. Moje fenka je citlivější na kůži a ta gumička, co je kolem krku se jí zařezává do krku i když jen jemně, ale neustálým kontaktem a odíráním by to asi nedělalo dobrotu. Když gumičku neutáhnu, tak je to zase na zádech na krku odstávající. Tady je pár fotek z boku a zepředu.
Myslela jsem si, že ten předek je trošku jinak udělaný, z fotek na Baronovi to totiž není vidět, ale zase musím říct, že Baron je velmi solidní, že vezmou zboží zpět a vrátí peníze, což snad nikdo jiný nedělá.
Ono totiž kupovat obleček "podle oka" je někdy docela svízel a co pak doma s nepadnoucím a navíc ne zrovna laciným oblečkem, který je nanic že jo.....
Pokud mám srovnat Manmat a Barona, tak Manmat se mnohem více hodí opravdu na hory a do velké zimy. Je daleko hřejivějíš a celkově je i hamatnější.
Baron se ale zase dá použít i jako pláštěnka a je daleko skladnější (tj. pokud ho chce někdo nosit při sobě a dát ho psovi jen když se někde zastaví aby nevychladl).
Zkrátka každý má svoje pro a proti.
Další fotka zepředu.
danone
napsal(a):
Fotka z boku.
Hele ale teď je nějaký nový zákon, že zboží koupené přes net můžeš do 14ti dnů vrátit bez udání důvodu. A na spokojenypes.cz to hlásí taky.
Jinak jsi mě tedy přesvědčila o tom, že pokud nekoupím v Brně ve zveráči nějakej obleček, tak ho nechám psovi ušít na míru. Páč trefit to přes net je asi čiro čirá náhoda.
maťa

impact
napsal(a):
Hele ale teď je nějaký nový zákon, že zboží koupené přes net můžeš do 14ti dnů vrátit bez udání důvodu. A na spokojenypes.cz to hlásí taky.
Jinak jsi mě tedy přesvědčila o tom, že pokud nekoupím v Brně ve zveráči nějakej obleček, tak ho nechám psovi ušít na míru. Páč trefit to přes net je asi čiro čirá náhoda.
Tak mně právě došel ze Spokojenypes.cz obleček na Britušku a sedne, jak ušitý, ovšem na Kikču nesedne, takže budu měnit za menší velikost a ještě jsem zvědavá na ten "jezevčíčí", ten ještě nedošel
maťa
napsal(a):
Tak mně právě došel ze Spokojenypes.cz obleček na Britušku a sedne, jak ušitý, ovšem na Kikču nesedne, takže budu měnit za menší velikost a ještě jsem zvědavá na ten "jezevčíčí", ten ještě nedošel
Já mám strach z těch mír. Jak jsem se tak dívala, tak Mafo má na délku těla zřejmě trochu víc hlubokej hrudník... Takže toasi fakt nechám na koupi na živo. A kterej obleček jsi koupila?? Pošli foto. :-)
maťa

impact
napsal(a):
Já mám strach z těch mír. Jak jsem se tak dívala, tak Mafo má na délku těla zřejmě trochu víc hlubokej hrudník... Takže toasi fakt nechám na koupi na živo. A kterej obleček jsi koupila?? Pošli foto. :-)
Joj foto pošlu, musím to nafotit, tož moméééént......
Jinak je to Zateplená vesta T-Coat LYON TRIXIE 70 cm Jo a stím hrudníkem a délkou těla zcela souhlas, ale Batul to má kvůlivá zádům, jináč bych ji mohla zrovna koupit bundu
maťa

anuska
napsal(a):
Ahojda.
Díky za odpovědi. Anička
Tož slíbené foto Batulka
impact
napsal(a):
Dobře sednoucí oblečky vyrábí Trixie, mám stafbulku, na kterou něco sehnat je celkem těžké (na poměrně malého pejska má silný krk, hrudník). Kamarádka tento obleček kupovala bulterierovi.
Oblečky výborně chrání záda, včetně kyčlí kolen. Z vrchu jsou nepromokavé a ze spodu je fleez nebo kožešina.
Takhle vypadá fleezový
sofa
napsal(a):
Dobře sednoucí oblečky vyrábí Trixie, mám stafbulku, na kterou něco sehnat je celkem těžké (na poměrně malého pejska má silný krk, hrudník). Kamarádka tento obleček kupovala bulterierovi.
Oblečky výborně chrání záda, včetně kyčlí kolen. Z vrchu jsou nepromokavé a ze spodu je fleez nebo kožešina.
Takhle vypadá fleezový
takhle ten s kožešinou
Koukám, že už mne někdo předběhl :) sice nechrání bříško, ale psici je v tom fleezovém větší teplo ne v Manmaťáckém
maťa

maťa
napsal(a):
Tož slíbené foto Batulka
Jééé Sofo, asi jsem tě předběhla Tady ještě Týna zepředu, ale ta kvalita není nic moc
maťa

maťa
napsal(a):
Jééé Sofo, asi jsem tě předběhla Tady ještě Týna zepředu, ale ta kvalita není nic moc
Jo a já ten s dírou na vodítko nepotřebuji, neb Batulka má postroj od Manmatu Tož ale ta barva jí hezky ladí, že???
Hmm a myslela jsem kvalitu fotky, né toho oblečku