Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.11.2006 14:42

Dobrý den, neodolali jsme a osvojili jsme si jedno malé dvouměsíční štěněčí miminko. Je pro nás každodenním tématem, co z toho vlastně bude, až vyroste? Labrador? Pitbul? Trochu ovčáka, trochu labradora? Co to může být za miš maš? :o)

8.11.2006 14:43

rebus napsal(a):
Dobrý den, neodolali jsme a osvojili jsme si jedno malé dvouměsíční štěněčí miminko. Je pro nás každodenním tématem, co z toho vlastně bude, až vyroste? Labrador? Pitbul? Trochu ovčáka, trochu labradora? Co to může být za miš maš? :o)

a ještě jedna fotka :o)

8.11.2006 15:20

rebus napsal(a):

colie s labradorem

8.11.2006 16:12

rebus napsal(a):

Podle stojícího ouška bych řekla, že tam budě nějaký ovčák (asi nespíše německý), podle zbarvení bych tipla labradora, ale zase ta bílá skvrnka mi na labouše ani na NO moc nesedí. Možná je to více plemen dohromady, každopádně dvě výše zmiňované jsou podle mě zastoupna.

8.11.2006 18:02

rebus napsal(a):

maminka borderka s labradorem, tatínek něm. ovčák

8.11.2006 18:09

rebus napsal(a):

Mám "něco" podobného, prý labrador s NO. Jen ušiska mu nestojí tak jako tomu Vašemu...

8.11.2006 18:11

katty napsal(a):
Mám "něco" podobného, prý labrador s NO. Jen ušiska mu nestojí tak jako tomu Vašemu...

8.11.2006 22:04

katty napsal(a):

Co z něj vyroste? Nechme se překvapit. Ty uši má ale parádní!!! Snad mu takhle zůstanou navždy!

10.11.2006 22:16

wera napsal(a):
Co z něj vyroste? Nechme se překvapit. Ty uši má ale parádní!!! Snad mu takhle zůstanou navždy!

Moje kamaradka ma uplne stejneho pejska..skoro..usiska ma dolu,tak nejak.A je to nejaky lovecky pes,ted nevim jaky...takze myslim ze to bude krizeny s nejakym lovecakem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.11.2006 16:04

ukulemba napsal(a):
Moje kamaradka ma uplne stejneho pejska..skoro..usiska ma dolu,tak nejak.A je to nejaky lovecky pes,ted nevim jaky...takze myslim ze to bude krizeny s nejakym lovecakem.

tohle je labrador x pitbul podoba až na ty uši

13.11.2006 18:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tohle je labrador x pitbul podoba až na ty uši

pro habe: Obávám se,že to, co je na Vašem obrázků má určitě něco z rotwaileta, je to jasně vidět, barva,mohutnost ( kde by to vzal z pitbula ? ) a obličej !!

14.11.2006 18:19

pibi´s napsal(a):
pro habe: Obávám se,že to, co je na Vašem obrázků má určitě něco z rotwaileta, je to jasně vidět, barva,mohutnost ( kde by to vzal z pitbula ? ) a obličej !!

můj pes nevznikl náhodným křížením, tohle křížení bylo záměrné takže to víme zcela jistě matka -černý labrador s pp otec žíhaný pitbul bez pp .

15.11.2006 08:45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
můj pes nevznikl náhodným křížením, tohle křížení bylo záměrné takže to víme zcela jistě matka -černý labrador s pp otec žíhaný pitbul bez pp .

já ti věřím, ale je pravda, že je trochu podobný i RTW, tak to pisateli odpust :) mějte se s pejskem krásně a díky za fotku!!! Ten náš čoklík zatím roste jenom do vejšky, takže pořád nevíme, co z něj bude :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík