mundy
napsal(a):
Sem davejte fotešky svých loveckých milačku.
Jeden téměř pětiletý ohaří kluk
mundy
napsal(a):
Náš roční setr.:-)
mundy
napsal(a):
A půlroční Cami.
brodska
napsal(a):
náš sorbůnek ještě jako miminko!
Lagotto Romagnolo - ADOLF L.R. Z MÁCHOVA KRAJE , vodní plemeno a jako jediné na světě šlechtěno pro vyhledávání lanýžů !
lagoking
napsal(a):
Lagotto Romagnolo - ADOLF L.R. Z MÁCHOVA KRAJE , vodní plemeno a jako jediné na světě šlechtěno pro vyhledávání lanýžů !
A ještě sem dám už většího Sorbůnka- jak číhá na kořist- kocoura...
brodska
napsal(a):
A ještě sem dám už většího Sorbůnka- jak číhá na kořist- kocoura...
A naposledy
brodska
napsal(a):
A ještě tety výmar a náš russlík
a muj milacek bígl...menuje se baron
nicolll
napsal(a):
a muj milacek bígl...menuje se baron
Lidi, Vaši lovci jsou prostě hezcí! Němečtí i výmarští ohaři, setr, russel jsou parádní, ale protože doma máme bígla, tak chci obzvlášť pochválit Barona. Kolik je tomu flekatému krasavci? Jak Vám jde výcvik - hlavně poslušnosti? Z očí mu kouká parádní rošťárna . Určitě to taky bude ten správný, všemi milovaný zlobivec, jako ostatně hodně bígloušků, které znám.
že ano. Zdárek...
wera
napsal(a):
Lidi, Vaši lovci jsou prostě hezcí! Němečtí i výmarští ohaři, setr, russel jsou parádní, ale protože doma máme bígla, tak chci obzvlášť pochválit Barona. Kolik je tomu flekatému krasavci? Jak Vám jde výcvik - hlavně poslušnosti? Z očí mu kouká parádní rošťárna . Určitě to taky bude ten správný, všemi milovaný zlobivec, jako ostatně hodně bígloušků, které znám.
že ano. Zdárek...
a tady je ten náš bíglík - Randy
mundy
napsal(a):
toto je můj Bruce :-) spolehlivý aportér
mundy
napsal(a):
A toto je moje druhá šikulka Pedro :-)
rici2
napsal(a):
.......
Super smečka,já mám zatím jen jednu flekatici.:-)Mám ovšem pocit,že vzhledem k blížící se pubertě jí bude dost.
viky
napsal(a):
Super smečka,já mám zatím jen jednu flekatici.:-)Mám ovšem pocit,že vzhledem k blížící se pubertě jí bude dost.
tak to je náš -po domácku- Rendy (Angl. kokr:),moje nejoblíbenější photo!
nozka
napsal(a):
tak to je náš -po domácku- Rendy (Angl. kokr:),moje nejoblíbenější photo!
Ahojky Wero...tak nasemu milavckovi bylo 9.10.2006 rok ale na te fotce vypada starsi
...no vycvik se nam dari jak gdy...hlavne dela ze je hluchy gdyz po nem chci aby sel ke mne...jinak vycvik u kone se dari lepe, konika se drzi ani volat na neho nemusim...jezdi s nami na vyjizdky a tim si udrzuje kondici...jn rostak to je mamce uz rozkousal mobil(nebyl k pouziti) a mamka myslela ze ho roztrhne
...a co ten tvuj strakacek??
nicolll
napsal(a):
Ahojky Wero...tak nasemu milavckovi bylo 9.10.2006 rok ale na te fotce vypada starsi
...no vycvik se nam dari jak gdy...hlavne dela ze je hluchy gdyz po nem chci aby sel ke mne...jinak vycvik u kone se dari lepe, konika se drzi ani volat na neho nemusim...jezdi s nami na vyjizdky a tim si udrzuje kondici...jn rostak to je mamce uz rozkousal mobil(nebyl k pouziti) a mamka myslela ze ho roztrhne
...a co ten tvuj strakacek??
a chtela sme se zeptat rendy je s PP??
nicolll
napsal(a):
a chtela sme se zeptat rendy je s PP??
Tak to máte doma v podstatě ještě štěně! My už máme dospěláka, protože 1.11.2006 jsme oslavili 3. rok života "bílé packy". U nás je výcvik celkem v pohodě, ale to je až teď. Je to u Randouše takové fázové. Do roka - ukázkově poslušný, od 1 roku do 2,5 - ukázková neposlušnost, náhlá hluchota a slepota na páníčky, velké úprky atd. Řádně jsme se s ním nadřeli, ale oplatilo se to, teď už je to s poslušností celkem dobré.
Bohužel, Randy PP nemá. Tvůj strakáč asi papírový je, že - pokud hádám dobře. Vypadá hezky. A s koněm, to jsem už slyšela z více stran, že si bígl procházky užívá prostě úžasně, neodbíhá od něj daleko, prý je to pro bígla to pravé. Já na koni nejezdím, tak Randymu dopřávám zase jiné aktivity a radosti. Nějaká fotka Barona s koněm by nebyla?
nicolll
napsal(a):
to melo byt pro weru ale neva
Ano Baron je papirovy jeho jmeno je Baron Jils Diamonds...jinak do pul roku to byl milacek poslusnej a ted je hluchej...doufam ze to bude jak u tveho strakouska....ano hledala sem pejska ke konim a tak sem se byla podivat do ruznych chovnych stanic a na ruzne psy ale nakonec mi nejvic vyhovoval bígl...a ty vyjizdky si paradne uziva...foto sem vlozim..ale je stare...nemas icq??gdyztakl moje je 280778590
nicolll
napsal(a):
Ano Baron je papirovy jeho jmeno je Baron Jils Diamonds...jinak do pul roku to byl milacek poslusnej a ted je hluchej...doufam ze to bude jak u tveho strakouska....ano hledala sem pejska ke konim a tak sem se byla podivat do ruznych chovnych stanic a na ruzne psy ale nakonec mi nejvic vyhovoval bígl...a ty vyjizdky si paradne uziva...foto sem vlozim..ale je stare...nemas icq??gdyztakl moje je 280778590
pro Weru: a z kama ses??
nicolll
napsal(a):
pro Weru: a z kama ses??
foto dodam pozdej nemozu ho totiz najit
tady je baron gdyz mel 3 mesice
nicolll
napsal(a):
foto dodam pozdej nemozu ho totiz najit
tady je baron gdyz mel 3 mesice
Enny
marky
napsal(a):
GR Goldy Dasty, necelé tři roky
Jejda, Dasty je miloučký. kamarádka má Goldena také, a taktéž necelé tři roky, a co jako že lovecké plemeno loví nejlíp? - létající klacky, míčky (není šťasten, dokud nemá v hubě alepoň 2), vše, co kdo vyhodí do vzduchu, a samozřejmě hárající fenky. Je úžasný!
vikona

mundy
napsal(a):
Taky nejraději lovíme klacíky.
vikona
napsal(a):
Taky nejraději lovíme klacíky.
My zase rádi pečlivě sledujeme okolí. Kdyby se někde něco živého hýbalo, tak to úprkem běžíme skontrolovat.
wera
napsal(a):
My zase rádi pečlivě sledujeme okolí. Kdyby se někde něco živého hýbalo, tak to úprkem běžíme skontrolovat.
Nevidím nikde špringříka-takže moje špringří slečna vracející se z výcviku na poli
wera
napsal(a):
- co je to za strašidlo?
, že prý šprogří slečna???
, asi do toho výcviku dala celé své šprihří srdíčko, co!
Ona jinak/pokud nejde z pole,z lese,z vycházky s jiným psem-vlastně pokud vůbec nikam nejde-což vlastně je pouze v noci/vypadá docela normálně.JAko třeba na výletě na Hlubokou.
olga
napsal(a):
Ona jinak/pokud nejde z pole,z lese,z vycházky s jiným psem-vlastně pokud vůbec nikam nejde-což vlastně je pouze v noci/vypadá docela normálně.JAko třeba na výletě na Hlubokou.
Tady se zase tváří jako princátko, jakoby ten zámek za ním byl jeho! Asi si s ním užíváte hodně srandy, že?
wera
napsal(a):
Tady se zase tváří jako princátko, jakoby ten zámek za ním byl jeho! Asi si s ním užíváte hodně srandy, že?
Ona naše Agátka je opravdu taková vtipná,takže srandy je s ní stále dost.
mundy
napsal(a):
lovecký pes vánoční
Uživatel s deaktivovaným účtem

hankaapes
napsal(a):
dám sem kámoše
Nemáte někdo zájem o Výmarského ohaře? Je to 10 ti měsíční psík bez PP, očkovaný, odčervený, čipovaný, moc krásný, vzrostlý, zvládá základní povely, vyžaduje pozornost člověka. Bohužel jsme si ho pořídili v nevhodnou dobu. Přenechám jej jen za symbolickou cenu. Kontakt 605 441 171 nebo mail Venulda@seznam.cz.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nemáte někdo zájem o Výmarského ohaře? Je to 10 ti měsíční psík bez PP, očkovaný, odčervený, čipovaný, moc krásný, vzrostlý, zvládá základní povely, vyžaduje pozornost člověka. Bohužel jsme si ho pořídili v nevhodnou dobu. Přenechám jej jen za symbolickou cenu. Kontakt 605 441 171 nebo mail Venulda@seznam.cz.
Dva bych těžko zvládla, mám puberťáka, ale dejte to jako nový příspěvek, víc lidí si toho všimne
wera
napsal(a):
No jo, to jste asi ujrála na to, že je to jen stín toho psa, co k Vám normálně patří, že? Neříkejte, že si Vás nikdo nevšimnul!!!
Nevidím tu jezevčíky:o) přidám svoji Britu, když jí bylo asi rok a půl. Lovecká je teda jen plemenem...ale tváří se profesionálně, ne?:o)
majta
napsal(a):
Nevidím tu jezevčíky:o) přidám svoji Britu, když jí bylo asi rok a půl. Lovecká je teda jen plemenem...ale tváří se profesionálně, ne?:o)
a z loňské zimy
nicolll
napsal(a):
Cauky Wero...posli mi prosim jeste jednou to icq...nestihala sem a nehodila sem si te do seznamu a me se to ztratilo...diky moooc
A tady taky náš miláček z loňské zimy.... Bylo to foceno touto dobou- tolik sněhu, no a letos kde nic tu nic a ani předpovědi nejsou nijak veselé pro milovníky sněhu..... To bahno, je ale už hrozný....
mundy
napsal(a):
Pár zástupců anglických ohařů,fotka nic moc...ale oni furt běhají a běhají.
viky
napsal(a):
Pár zástupců anglických ohařů,fotka nic moc...ale oni furt běhají a běhají.
mundy
napsal(a):
Tak kdeže je ten zajíc?
mundy
napsal(a):
Tak řekni zrcadlo, který z nás tří je nekrásnější...
mundy
napsal(a):
Kokr Denoušek už bohužel v psím nebíčku
mundy
napsal(a):
Ztracená a znovunalezená ohaří slečna.
mundy
napsal(a):
to je můj CHBR Ary,je to anděl s ďáblem v těle
moni
napsal(a):
to je můj CHBR Ary,je to anděl s ďáblem v těle
Podpora kokršpanělům...
luciekol
napsal(a):
Kokrů není nikdy dost:-)
Tady je můj setří šílenec Arny...
setrofil
napsal(a):
Tady je můj setří šílenec Arny...
A ještě naši setří kamarádi.
setrofil
napsal(a):
A ještě naši setří kamarádi.
Nenašla jsem žádnou fotku se zvěří, ale atrapy jsou taky super
lucie x
napsal(a):
Nenašla jsem žádnou fotku se zvěří, ale atrapy jsou taky super
Tak já teda přidám něco se zvěří
mundy
napsal(a):
Ahoj nejste někdo y Brna??potřebovala bych pomoct s lov.výcvikem ---mám jeyevce drsnosrstýho!!!