Kdo se chce juknout na některé psíky z MPV prosím. Nejsem prof.fotograf, proto kvalita fotek není extrémní, ale jen jsem chtěla ukázat něco málo psíků těm, co neměli možnost se na výstavu dostat, ale přesto by se chtěli pokochat. Omlouvám se těm, kterým to vadí nebo něco podobného, ale nemám v úmyslu nic špatného.
bazko
napsal(a):
Kdo se chce juknout na některé psíky z MPV prosím. Nejsem prof.fotograf, proto kvalita fotek není extrémní, ale jen jsem chtěla ukázat něco málo psíků těm, co neměli možnost se na výstavu dostat, ale přesto by se chtěli pokochat. Omlouvám se těm, kterým to vadí nebo něco podobného, ale nemám v úmyslu nic špatného.
Další.Tento psík byl fantastický.Jeho rychlost byla úžasná.
Bohužel fotky vypadají mnohem lépe ve větším formátu, ale ty sem nejdou dát.
bazko
napsal(a):
A tohle je vítěz třídy mladých - kamarádův hovawart Cesa..teda aspoň mi to tvrdil
olga
napsal(a):
Prosím a co tam bylo všechno za plemena/stačí vypsat/Díky olga
Plemena tam byla snad úplně všechna.Vypsat je by bylo opravdu na dlouho, ale pokusim se aspoň nějaká.
Kromě těch co jsou na fotkách.
Takže NO, BŠO, BO
Border kolie, bearded kolie, australský ovčák, ACD, středoasijci, kavkazani, pyrenejáci, anatolská, velký švýcarský pes, apenzel, entelbusch ( tady u těch se omlouvám za příp.skomolení jména )
Zlatý retrívři, labradoři,shitzu a všechna ostatní malá plemena.
Pitbulové a jim podobná plemena
Malamuti, hasky, sasmojedi, akity, shiby
Všechna lovecká plemena-MKO, NKO, baseti, pointři, výmaři....
Všechny chrti - barzoj, afgán, saluki, slughi, whipet, greyhound,....
Cane corso, brazilská fila, leopard, bordouxská doga aj.
Doufám, že pro stručnost to stačí? Nebo ještě?
Jinak pokud chcete vědět jaká plemena tam byla koukněte třeba na www.interdogbohemia.com ještě tam jsou vypsaná vystavovaná plemena .
bazko
napsal(a):
Plemena tam byla snad úplně všechna.Vypsat je by bylo opravdu na dlouho, ale pokusim se aspoň nějaká.
Kromě těch co jsou na fotkách.
Takže NO, BŠO, BO
Border kolie, bearded kolie, australský ovčák, ACD, středoasijci, kavkazani, pyrenejáci, anatolská, velký švýcarský pes, apenzel, entelbusch ( tady u těch se omlouvám za příp.skomolení jména )
Zlatý retrívři, labradoři,shitzu a všechna ostatní malá plemena.
Pitbulové a jim podobná plemena
Malamuti, hasky, sasmojedi, akity, shiby
Všechna lovecká plemena-MKO, NKO, baseti, pointři, výmaři....
Všechny chrti - barzoj, afgán, saluki, slughi, whipet, greyhound,....
Cane corso, brazilská fila, leopard, bordouxská doga aj.
Doufám, že pro stručnost to stačí? Nebo ještě?
Jinak pokud chcete vědět jaká plemena tam byla koukněte třeba na www.interdogbohemia.com ještě tam jsou vypsaná vystavovaná plemena .
Díky za tu adresu.Neměl by jste náhodou fotky kavalírů,angl.špringrů a švýc.sal.psů?pokud ano.hoďte je prosím sem.Díky.