Anglický bulldog-fotky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2006 17:40

Zde můžete vkládat fotky svých bulldogů

25.9.2005 12:26

monca napsal(a):

19.11.2005 22:44

monca napsal(a):

Ahojky, tak pridavam fotecky naseho Bajticka, synka teto krasne psi lady nad nama

19.11.2005 22:44

haslerka napsal(a):
Ahojky, tak pridavam fotecky naseho Bajticka, synka teto krasne psi lady nad nama

dalsi

19.11.2005 22:45

haslerka napsal(a):
dalsi

a jeste posledni v pelisku

21.2.2006 22:50

monca napsal(a):

Tak takhle nam Bajticek vyrostl, je celej jak Betty (jeho mamca )
Jak to, ze se nikdo nechytate a nevkladate fotky buldoku ?

21.2.2006 22:54

haslerka napsal(a):
Tak takhle nam Bajticek vyrostl, je celej jak Betty (jeho mamca )
Jak to, ze se nikdo nechytate a nevkladate fotky buldoku ?

Jeste jednu prikladam.
akorat nevim, jak udelat, abych ty fotky nemela tak rozostrene ?

22.2.2006 08:51

monca napsal(a):

Tak taky pošlu své holky

22.2.2006 08:53

matylda napsal(a):
Tak taky pošlu své holky

ještě jedna

22.2.2006 08:55

matylda napsal(a):
ještě jedna

a to je taky náše miminka už jsou u nových majitelů.

22.2.2006 15:33

matylda napsal(a):
a to je taky náše miminka už jsou u nových majitelů.

to je naše Niky.

22.2.2006 16:08

matylda napsal(a):
to je naše Niky.

jezis, ta je krasna, opravdu moc

22.2.2006 16:11

matylda napsal(a):
to je naše Niky.

kolik mate buldoku ?

22.2.2006 16:14

monca napsal(a):

tak jeste jednou Bajtik

22.2.2006 17:25

haslerka napsal(a):
tak jeste jednou Bajtik

5 X FENKA A PES.JSOU TO MILÁČCI VŠICHNI MÁME ROD.DOMEK A VELKOU ZAHRADU.JEJICH POVAHA JE ÚŽANÁ.
TAK JEŠTĚ PEJSEK

22.2.2006 19:46

matylda napsal(a):
5 X FENKA A PES.JSOU TO MILÁČCI VŠICHNI MÁME ROD.DOMEK A VELKOU ZAHRADU.JEJICH POVAHA JE ÚŽANÁ.
TAK JEŠTĚ PEJSEK

Ahoj, chci se zeptat, předpokládám, že je máš s PP. Přítel má také buldoga, ale zdá se nám, že je trošku větší. Ve standardu píšou, že má vážit 25 kg, ale ten náš váží tak kolem 30 kg. Jak se to posuzuje na výstavách? Fotku bohužel zatím nemám.

22.2.2006 20:03

miirii napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, předpokládám, že je máš s PP. Přítel má také buldoga, ale zdá se nám, že je trošku větší. Ve standardu píšou, že má vážit 25 kg, ale ten náš váží tak kolem 30 kg. Jak se to posuzuje na výstavách? Fotku bohužel zatím nemám.

Asi Tě zklamu,ale mám je bez PP.Pes má 33kg.tedy měl naposledy ted jsme ho nevážily.ALE JSOU PĚKNÝ CO?mÁM I FENKU S PP,ale tu jsme zachránili před smrtí,ted už je to krásná dáma.

23.2.2006 18:17

matylda napsal(a):
Asi Tě zklamu,ale mám je bez PP.Pes má 33kg.tedy měl naposledy ted jsme ho nevážily.ALE JSOU PĚKNÝ CO?mÁM I FENKU S PP,ale tu jsme zachránili před smrtí,ted už je to krásná dáma.

To nevadí. Jen jsem chtěla vědět jak se ta hmotnost pohybuje.
Našla jsem nějaké fotky, když byl ještě štěňátko.

23.2.2006 18:19

miirii napsal(a):
To nevadí. Jen jsem chtěla vědět jak se ta hmotnost pohybuje.
Našla jsem nějaké fotky, když byl ještě štěňátko.

Tady byl trošku větší.

23.2.2006 18:56

miirii napsal(a):
Tady byl trošku větší.

Máme po našem psu štěnátka psi na půl roce váha 26kg.záleží hodně jak je buldok stavěný psi mají v mnoha případech 30.kg.Máme fenky 22-25kg.posílám ještě štěnátka z lonského vrhu je jim 10.dní.

24.2.2006 17:20

matylda napsal(a):
Máme po našem psu štěnátka psi na půl roce váha 26kg.záleží hodně jak je buldok stavěný psi mají v mnoha případech 30.kg.Máme fenky 22-25kg.posílám ještě štěnátka z lonského vrhu je jim 10.dní.

Tak to je taky naše hoka je drobnější má tak 20kg.Buldoci jsou sice nároční ,ale je to láska na celý život.

25.2.2006 13:03

matylda napsal(a):
Tak to je taky naše hoka je drobnější má tak 20kg.Buldoci jsou sice nároční ,ale je to láska na celý život.

Chtela bych se zeptat, nemeli jste nekdy u buldoku problemy s obrusovanim drapku ? Nas Bajt ma jeden drapek pri chuzi obrouseny natolik, ze pak krvaci, nevime, co s tim cekame, az to uplne naroste, ale mam obavy, ze si to stejne zas obrousi Bylo nam porazeno bud boty, ale predstava, ze bude nosit cely zivot boticky se nam nelibi a nebo prej drapek zaletovat.
Diky za tipy a rady.

25.2.2006 13:15

haslerka napsal(a):
Chtela bych se zeptat, nemeli jste nekdy u buldoku problemy s obrusovanim drapku ? Nas Bajt ma jeden drapek pri chuzi obrouseny natolik, ze pak krvaci, nevime, co s tim cekame, az to uplne naroste, ale mam obavy, ze si to stejne zas obrousi Bylo nam porazeno bud boty, ale predstava, ze bude nosit cely zivot boticky se nam nelibi a nebo prej drapek zaletovat.
Diky za tipy a rady.

Betty

25.2.2006 13:17

pizneta napsal(a):
Betty

Herry lebedí

25.2.2006 15:05

haslerka napsal(a):
Diky za tipy a rady.

Tak s tím zkušenosti nemám naši Buldoci jsou spíše na měkým a vůbec ted v zimě jim musím drápky upravovat aby je neměly dlouhý.Jestli má možnost si sám drápky ubrušovat tak mu je nezkracujte na minimum ale neche mu je trošku delší,a že má jen jeden tak krátký? tady jsou miminka s naší dcerkou.

25.2.2006 15:12

matylda napsal(a):
Tak s tím zkušenosti nemám naši Buldoci jsou spíše na měkým a vůbec ted v zimě jim musím drápky upravovat aby je neměly dlouhý.Jestli má možnost si sám drápky ubrušovat tak mu je nezkracujte na minimum ale neche mu je trošku delší,a že má jen jeden tak krátký? tady jsou miminka s naší dcerkou.

Tak to je pejsek kterého jsme hlídali když byla panička na dovolené,je moc krásný CO? má jednu velkou chybu nemá sestouplá varlata.jinak by byl krásný otec.

25.2.2006 16:41

matylda napsal(a):
Tak to je pejsek kterého jsme hlídali když byla panička na dovolené,je moc krásný CO? má jednu velkou chybu nemá sestouplá varlata.jinak by byl krásný otec.

Moc krásní psi.Zajímalo by mě jak je to u nich se zdravím a kolika se průměrně dožívají.

25.2.2006 16:46

mikka napsal(a):
Moc krásní psi.Zajímalo by mě jak je to u nich se zdravím a kolika se průměrně dožívají.

Průměrný věk je tak 10.let.Je to individuální jako u každého psa.Anglický buldok se řadí mezy velká plemena.Zdravotní problémy já se svýma nemám občas s kůží,ale musí se to hlídat.Hodně s nima chodíme ven aby byli i otužilí,jsou jedinci kteří mají problémy se rdíčkem,ale to už je v dnešní době u všech plemen.

25.2.2006 16:55

matylda napsal(a):
Průměrný věk je tak 10.let.Je to individuální jako u každého psa.Anglický buldok se řadí mezy velká plemena.Zdravotní problémy já se svýma nemám občas s kůží,ale musí se to hlídat.Hodně s nima chodíme ven aby byli i otužilí,jsou jedinci kteří mají problémy se rdíčkem,ale to už je v dnešní době u všech plemen.

A zvládl by buldok třeba takový 10 km výlet?Pamatuji si na kamarádova buldoka co nevyšel ani schody,ale je pravda,že ho měl hrozně obézního.Ten chudák tahal skoro břicho po zemi.Taky se dožil asi jen 6 let

25.2.2006 17:19

mikka napsal(a):
A zvládl by buldok třeba takový 10 km výlet?Pamatuji si na kamarádova buldoka co nevyšel ani schody,ale je pravda,že ho měl hrozně obézního.Ten chudák tahal skoro břicho po zemi.Taky se dožil asi jen 6 let

ZÁLEŽÍ NA STAVBĚ Těla buldoka,bulok zavalitější-tlustý- postavy na nízkých nohách nevýjde ani schody.Když je sportovnější - lehčí postavy ( což už i na výstavách se začíná prosazovat) by mohl těch 10.km zvládnout ale né v parném létě a taky musí být trénovaný.Čím tluščí pes tím nižší věk.,ale to platí všeobecně.

25.2.2006 17:25

matylda napsal(a):
ZÁLEŽÍ NA STAVBĚ Těla buldoka,bulok zavalitější-tlustý- postavy na nízkých nohách nevýjde ani schody.Když je sportovnější - lehčí postavy ( což už i na výstavách se začíná prosazovat) by mohl těch 10.km zvládnout ale né v parném létě a taky musí být trénovaný.Čím tluščí pes tím nižší věk.,ale to platí všeobecně.

A pozná se to už na štěněti jaký je to typ?

25.2.2006 17:30

mikka napsal(a):
A pozná se to už na štěněti jaký je to typ?

Určitě ano,je dobré vidět oba rodiče,a z toho už se to pozná.mi máme oba.

25.2.2006 17:34

mikka napsal(a):

Záleží na kondici, já jsem se svoji buldočicí každý den chodil na různě dlouhé procházky. Problém byl v létě, při teplotách nad 25C. To jsme chodili brzy ráno nebo vůbec. Oni jsou buldoci spíš jako milí domácí společníci, než turisti.

Pro Matyldu: mohla by jste se mi ozvat na meil? Potřeboval bych poradit... dorotes.bull@seznam
Díky

25.2.2006 17:40

ales 3 napsal(a):
Záleží na kondici, já jsem se svoji buldočicí každý den chodil na různě dlouhé procházky. Problém byl v létě, při teplotách nad 25C. To jsme chodili brzy ráno nebo vůbec. Oni jsou buldoci spíš jako milí domácí společníci, než turisti.

Pro Matyldu: mohla by jste se mi ozvat na meil? Potřeboval bych poradit... dorotes.bull@seznam
Díky

Mail jsem poslala?Opravdu je buldok spíše nesportovec ale když je to sportovnější typ a trénovaný mohl by to zvládnout i delší procházku.Není problém se ozvat na mail a pošlu vám foto fenky která čeká štěnátka za 3.5týd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík