barbucha61
napsal(a):
Ahojík, dávejte sem nějaké fotečkyvašich huskyáčků...moc se mi líbí...a snad si jednou nějaký taky pořídím
Ahoj, tak at mas radost
barbucha61
napsal(a):
kuju moc, to jsou tvoji???
Jo jsou, mame jich jedenact. Jezdili jsme s nima na zavody, ale ted uz jich je vetsina starych, tak jezdime jen doma.
barbucha61
napsal(a):
Ahojík, dávejte sem nějaké fotečkyvašich huskyáčků...moc se mi líbí...a snad si jednou nějaký taky pořídím
Ahoj, huskaci si moja najvacsia laska, tak pridavam aj ja svoju "trosku do mlyna". Toto je nas Tesak. Dnes oslavuje svoje 8-mesacniny
barbucha61
napsal(a):
na tej predchadzajucej je s kamoskou KBT Anusou.
A tu je este jedna na lavo kamoska Gera, na pravo Tesak
barbucha61
napsal(a):
Moje Tinka a zase se válí,to dělá nejraději...a když už sem píšu chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo huskyho pejska.Sháním nějakého na krytí mé fenečky ale je bez PP
barbucha61
napsal(a):
tak taky jeden božííííííí pohled přez vlající ocásky
barbucha61
napsal(a):
a když pošlete číslo ICQ tak jich pošlu ještě mnohem víc
marky
napsal(a):
Ahoj, neznáte někdo pana Daniela Bricha? Má také smečku těhlech hafanů a jezil s nimi i závodně. Za jakýkoliv kontakt bych vám byla vděčná.
jo jenže on má groňáky a ne haskouny napiš na e-mail pošlu ti tel.na Dana hafan23@centrum.cz
barbucha61
napsal(a):
pridavam par cerstvych
barbucha61
napsal(a):
z vikendu
barbucha61
napsal(a):
nejak to tema zapadlo..
barbucha61
napsal(a):
a jeste jedna akcni..
janap
napsal(a):
pesani
Hanbatá fotka - při krytí.
Vlevo tři a půl letá fenka a vpravo náš osmiletý hrdina (bylo to pro něj poprvé).
barbucha61
napsal(a):
pro janap: křásní huskyáčci...tvoji??
krááásní
to mi udělalo taky radost moc velkou
sice asi nikdy v životě husky nebudu moct mít (i když, kdoví, žejo), ale koukat na ně můžu pořád...
Jak se člověk vlastně dostane k saňovým psům a ježdění a tak? Když v rodině nikdo takovej není...
roony
napsal(a):
krááásní
to mi udělalo taky radost moc velkou
sice asi nikdy v životě husky nebudu moct mít (i když, kdoví, žejo), ale koukat na ně můžu pořád...
Jak se člověk vlastně dostane k saňovým psům a ježdění a tak? Když v rodině nikdo takovej není...
Jo, jo to jsou vsechno moji, co sem davam. A k tomu jezdeni na zavody se clovek dostane uplne jednoduse. V osmnacti jsem si poridila prvniho haskounka a po roce dalsiho, aby mel kamarada. Pak jsem si rekla, ze je jedno jestli budu krmit dva nebo tri a byla u nas fenka. No tak to slo dal az na jedenact. Na zavody jsme jezdili ja se ctyrma a pritel se sesti.Ted uz jsou pejsci stary, vetsina kolem 13 let a ja mam 2 letou dcerku, tak jezdime doma. To je muj pribeh s haskyma.
janap
napsal(a):
Jo, jo to jsou vsechno moji, co sem davam. A k tomu jezdeni na zavody se clovek dostane uplne jednoduse. V osmnacti jsem si poridila prvniho haskounka a po roce dalsiho, aby mel kamarada. Pak jsem si rekla, ze je jedno jestli budu krmit dva nebo tri a byla u nas fenka. No tak to slo dal az na jedenact. Na zavody jsme jezdili ja se ctyrma a pritel se sesti.Ted uz jsou pejsci stary, vetsina kolem 13 let a ja mam 2 letou dcerku, tak jezdime doma. To je muj pribeh s haskyma.
mno taky bych si chtěla pořídit, ale až bude nějaký baráčisko...v bytě to nende...to by mi chudáčci asi zešíleli a nemohla bych jim to udělat..ale tak snad mi to někdy vyjde...
jo klidně sem hoď ještě nějaký fotky...když má takový krasavce
janap
napsal(a):
Jo jsou, mame jich jedenact. Jezdili jsme s nima na zavody, ale ted uz jich je vetsina starych, tak jezdime jen doma.
Prosím tě,mám na virtuální stáji huskyho a potřebovala bych foto huskyho ale
aby majitel souhlasil s použití fota jinak mi ho smažou.......
Můžu si vzít toto foto a zveřejnit ho?
Díky moc janap huskáčci jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj