Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2007 07:20

Ahojík, dávejte sem nějaké fotečkyvašich huskyáčků...moc se mi líbí...a snad si jednou nějaký taky pořídím

19.2.2007 21:55

barbucha61 napsal(a):
Ahojík, dávejte sem nějaké fotečkyvašich huskyáčků...moc se mi líbí...a snad si jednou nějaký taky pořídím

Ahoj, tak at mas radost

19.2.2007 21:58

janap napsal(a):
Ahoj, tak at mas radost

a jeste

19.2.2007 22:02

janap napsal(a):
a jeste

pohled mushera

21.2.2007 09:37

janap napsal(a):
pohled mushera

kuju moc, to jsou tvoji???

21.2.2007 13:19

barbucha61 napsal(a):
kuju moc, to jsou tvoji???

Jo jsou, mame jich jedenact. Jezdili jsme s nima na zavody, ale ted uz jich je vetsina starych, tak jezdime jen doma.

21.2.2007 18:48

janap napsal(a):
Jo jsou, mame jich jedenact. Jezdili jsme s nima na zavody, ale ted uz jich je vetsina starych, tak jezdime jen doma.

moc pěkňoučcí...a máte třeba fenky na štěňátka nebo ne?

25.2.2007 08:57

barbucha61 napsal(a):
moc pěkňoučcí...a máte třeba fenky na štěňátka nebo ne?

Mame 5 fenek a 6 psu, ale stenatka uz nedelame. Me je vzdycky bylo lito prodavat, protoze si na mne zvykly a pokazdy jsem si aspon jedno nechala.

26.2.2007 09:52

barbucha61 napsal(a):

Ahoj, huskaci si moja najvacsia laska, tak pridavam aj ja svoju "trosku do mlyna". Toto je nas Tesak. Dnes oslavuje svoje 8-mesacniny

26.2.2007 09:55

barbucha61 napsal(a):

na tej predchadzajucej je s kamoskou KBT Anusou.
A tu je este jedna na lavo kamoska Gera, na pravo Tesak

26.2.2007 16:28

barbucha61 napsal(a):

Moje Tinka a zase se válí,to dělá nejraději...a když už sem píšu chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo huskyho pejska.Sháním nějakého na krytí mé fenečky ale je bez PP

26.2.2007 17:02

barbucha61 napsal(a):

tak taky jeden božííííííí pohled přez vlající ocásky

26.2.2007 17:05

barbucha61 napsal(a):

a když pošlete číslo ICQ tak jich pošlu ještě mnohem víc

26.2.2007 19:51

janap napsal(a):
Ahoj, tak at mas radost

Ahoj, neznáte někdo pana Daniela Bricha? Má také smečku těhlech hafanů a jezil s nimi i závodně. Za jakýkoliv kontakt bych vám byla vděčná.

26.2.2007 21:17

marky napsal(a):
Ahoj, neznáte někdo pana Daniela Bricha? Má také smečku těhlech hafanů a jezil s nimi i závodně. Za jakýkoliv kontakt bych vám byla vděčná.

jo jenže on má groňáky a ne haskouny napiš na e-mail pošlu ti tel.na Dana hafan23@centrum.cz

2.3.2007 09:53

alaskafarm napsal(a):
a když pošlete číslo ICQ tak jich pošlu ještě mnohem víc

posílám icq: 203-719-503
určo pošli

3.3.2007 15:05

barbucha61 napsal(a):

pridavam par cerstvych

3.3.2007 15:06

amaguk napsal(a):
pridavam par cerstvych

a dalsia

5.3.2007 08:45

barbucha61 napsal(a):

z vikendu

26.5.2007 16:26

barbucha61 napsal(a):

nejak to tema zapadlo..

26.5.2007 16:26

barbucha61 napsal(a):

a jeste jedna akcni..

28.5.2007 18:36

huskies napsal(a):
a jeste jedna akcni..

pesani

29.5.2007 12:06

janap napsal(a):
pesani

Hanbatá fotka - při krytí.
Vlevo tři a půl letá fenka a vpravo náš osmiletý hrdina (bylo to pro něj poprvé).

9.7.2007 20:30

zviratomil napsal(a):
Hanbatá fotka - při krytí.
Vlevo tři a půl letá fenka a vpravo náš osmiletý hrdina (bylo to pro něj poprvé).

pro janap: křásní huskyáčci...tvoji??

9.7.2007 21:04

barbucha61 napsal(a):
pro janap: křásní huskyáčci...tvoji??

krááásní
to mi udělalo taky radost moc velkou
sice asi nikdy v životě husky nebudu moct mít (i když, kdoví, žejo), ale koukat na ně můžu pořád...
Jak se člověk vlastně dostane k saňovým psům a ježdění a tak? Když v rodině nikdo takovej není...

10.7.2007 09:21

roony napsal(a):
krááásní
to mi udělalo taky radost moc velkou
sice asi nikdy v životě husky nebudu moct mít (i když, kdoví, žejo), ale koukat na ně můžu pořád...
Jak se člověk vlastně dostane k saňovým psům a ježdění a tak? Když v rodině nikdo takovej není...

Jo, jo to jsou vsechno moji, co sem davam. A k tomu jezdeni na zavody se clovek dostane uplne jednoduse. V osmnacti jsem si poridila prvniho haskounka a po roce dalsiho, aby mel kamarada. Pak jsem si rekla, ze je jedno jestli budu krmit dva nebo tri a byla u nas fenka. No tak to slo dal az na jedenact. Na zavody jsme jezdili ja se ctyrma a pritel se sesti.Ted uz jsou pejsci stary, vetsina kolem 13 let a ja mam 2 letou dcerku, tak jezdime doma. To je muj pribeh s haskyma.

12.7.2007 12:02

janap napsal(a):
Jo, jo to jsou vsechno moji, co sem davam. A k tomu jezdeni na zavody se clovek dostane uplne jednoduse. V osmnacti jsem si poridila prvniho haskounka a po roce dalsiho, aby mel kamarada. Pak jsem si rekla, ze je jedno jestli budu krmit dva nebo tri a byla u nas fenka. No tak to slo dal az na jedenact. Na zavody jsme jezdili ja se ctyrma a pritel se sesti.Ted uz jsou pejsci stary, vetsina kolem 13 let a ja mam 2 letou dcerku, tak jezdime doma. To je muj pribeh s haskyma.

mno taky bych si chtěla pořídit, ale až bude nějaký baráčisko...v bytě to nende...to by mi chudáčci asi zešíleli a nemohla bych jim to udělat..ale tak snad mi to někdy vyjde...

jo klidně sem hoď ještě nějaký fotky...když má takový krasavce

24.3.2008 10:45

janap napsal(a):

Prosím tě,mám na virtuální stáji huskyho a potřebovala bych foto huskyho ale

aby majitel souhlasil s použití fota jinak mi ho smažou.......

Můžu si vzít toto foto a zveřejnit ho?

Díky moc janap huskáčci jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

24.3.2008 10:47

amaguk napsal(a):
z vikendu

Prosím tě,mám na virtuální stáji huskyho a potřebovala bych foto huskyho ale aby majitel souhlasil s použití fota jinak mi ho smažou....... Můžu si vzít toto foto a zveřejnit ho? Díky moc amaguk huskáčci jsou nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

24.3.2008 16:21

janap napsal(a):

Lidííííí,potřebuju foto,takže si ho beru,jjeslti vám to neva.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík