nada
napsal(a):
Díky za info ,tak jsem zvědavá na Moniku,kdy se pochlubí
Pro milovníky statistik ještě výsledky:
Baby handling: Feebie Zlatá studánka
Junior handling: Azgira Zlatá fontána
Open handling: Mele-Gush (SAO)
Super povaha I. stupně: Carmen PIROSAO
Super povaha II. stupně: Eshret Durmush z Linkova Dvora (SAO)
zlata studanka
napsal(a):
Finále "open handlingu" v Žižicích
Dnes bylo nejlíp ve vodě
nada
napsal(a):
Díky za info ,tak jsem zvědavá na Moniku,kdy se pochlubí
A ještě jedna
nada
napsal(a):
Líbo to si teda hafani užívali
...a já hlásím,že už jsem mezi živými co se týče netu i doma !!!
a konečně nebudu v práci okupovat PC
takže zejtra se těště na záplavu fotek
Ahoj Naďo, jo, rochnili se celý víkend a to je prima, že už jsi mezi "živými"
Tak se budeme těšit na tu nadílku fotek
zlata studanka
napsal(a):
Tak ještě něco málo z Litoměřic
Jen jako divák ATREX FROM BEER VALEY
Moc pěknej pejsek
zlata studanka
napsal(a):
VICTOR LIŠTIČKA
zlata studanka
napsal(a):
ALMOS OD BOBŘÍCH VODOPÁDŮ
zlata studanka
napsal(a):
ALTAR DROUŽKOVICKÝ POTOK
zlata studanka
napsal(a):
IGRUŠKA ERUDIT + TATJANA LIŠTIČKA
nada
napsal(a):
IGRUŠKA ERUDIT + TATJANA LIŠTIČKA
EDBARS-EXLUSIV ERUDIT
susan
napsal(a):
Ahoj Nadi říkalas, že to tu zaplavíš fotkama, tak kde to vázne? A cvakačka už přerostla žiletku jo?
Přijedeš na moravský srazík?
Líbo - ty jsi teda nenasyta ti pár foteček nestačí ?? Tak ja vyštrachám něco zajímavého z naší cestyza hranice
Dano,no to je škoda,že jsi nedala vědět Litoměřice mám kousek,takže tak bejvám !!Tak příště
Zuzko -ještě ji nepřorastla,ještě 2cm a cvakajda už staví do latě i Breďajze !! a chudák malej nechápe za co A na sraz bych ráda,ale ...nevím jestli bude auto
nada
napsal(a):
Líbo - ty jsi teda nenasyta ti pár foteček nestačí ?? Tak ja vyštrachám něco zajímavého z naší cestyza hranice
Dano,no to je škoda,že jsi nedala vědět Litoměřice mám kousek,takže tak bejvám !!Tak příště
Zuzko -ještě ji nepřorastla,ještě 2cm a cvakajda už staví do latě i Breďajze !! a chudák malej nechápe za co A na sraz bych ráda,ale ...nevím jestli bude auto
a nové přírustky
nada
napsal(a):
Naďo, jakápak nenasyta ?? Vždyť jsi nám tady slibovala reportáž z cesty za hranice nebo něco takového Jen se pěkně koukni do starších příspěvků
zlata studanka
napsal(a):
Teda Nadi, ještě! To není fůra fotek, tak koukej ještě něco dodat .
Seznamka.
zlata studanka
napsal(a):
Beránci v neděli na fotce a v pondělí ráno na onom světě.
zlata studanka
napsal(a):
a jedna trkavá
zlata studanka
napsal(a):
a jedna odpočinková
zlata studanka
napsal(a):
a poslední - táta vypráví pohádku na dobrou noc
pvc
napsal(a):
a poslední - táta vypráví pohádku na dobrou noc
tak když ta Petra tolik žadoní tak i já Vám přihodím nějaké fotečky z Žižic 5.5. Bohužel nevím kdo je kdo, bezpečně poznám jen své moskeváky, sorry
romanovci
napsal(a):
tak když ta Petra tolik žadoní tak i já Vám přihodím nějaké fotečky z Žižic 5.5. Bohužel nevím kdo je kdo, bezpečně poznám jen své moskeváky, sorry
pvc
napsal(a):
Díky, díky, díky, pro nás, co nevytáhnou paty od mrňat je to jediná šance vidět, jak kdo roste a vůbec co je nového . Takže jen houšť!
Líbo na reportáži se stále pracuje
Sice málo fotek od štěňat ,zato však peprné zážitky
Tak teda vyčkej
Jedeš do Rokycan ???
lmusa
napsal(a):
Jo, mě taky málem porazilo Máme od samého začátku to "štěstí", že jsme vždycky v té nejvíce obsazené třídě. Tak to budeme spolu
A cvakajdu máš taky přihlášenou ?
No tak už vím kdo nám bude konkurovat
A s cvakajdou jdu taky , tak budu zas na roztrhání s dvouma psinama ,hlavně Odry se nenechá přivázat , by se radši uškrtila .....
cipalka

nada
napsal(a):
A s cvakajdou jdu taky , tak budu zas na roztrhání s dvouma psinama ,hlavně Odry se nenechá přivázat , by se radši uškrtila .....
Ahoj holky
Naďo, a co strejda Breďajz??? Ten bude tvrdnout doma? (A užívat si boží klid bez těch dvou dračic?)
zlata studanka
napsal(a):
Ahoj Alko
strejda bude doma,páč nám přes zimu narostl do podobných rozměrů jako panička a nemůže si dělat ostudu
takže pracuje na figuře a pojede až na Zbraslav
A co ty dorazíš ???
cipalka

nada
napsal(a):
Ahoj Alko
strejda bude doma,páč nám přes zimu narostl do podobných rozměrů jako panička a nemůže si dělat ostudu
takže pracuje na figuře a pojede až na Zbraslav
A co ty dorazíš ???
Je to fešák Koukala jsem, jak hópal po figurantovi a připadal mně nějakej velkej
A já jestli dorazím kam? Do Rokycan? Na Zbraslav? Ráda bych, aspoň na čumendu a držet palce
cipalka

nada
napsal(a):
joo pardon - myslela,jsem do Rokycan jestli dorazíš
a s tím figurantem - na fotkách to vypadá lepe než ve skutečnosti - moc se mu nechtělo hejbat
Hoho, tak jestli takhle to vypadá, když se mu nechce hejbat, tak pak bych nechtěla být u toho, až se mu hejbat začne chtít
A co cvikajda, natrhla aspoň figurantovi gatě?
cipalka
napsal(a):
Hoho, tak jestli takhle to vypadá, když se mu nechce hejbat, tak pak bych nechtěla být u toho, až se mu hejbat začne chtít
A co cvikajda, natrhla aspoň figurantovi gatě?
Cvakajda je na to ještě malinká
stačí,že prudí strejdu Bredíka
Ještě aby prudila i jiný :-)))
Ta jezdí jenom jako pozorovatel , aby věděla jak na to !!
nada
napsal(a):
Cvakajda je na to ještě malinká
stačí,že prudí strejdu Bredíka
Ještě aby prudila i jiný :-)))
Ta jezdí jenom jako pozorovatel , aby věděla jak na to !!
Prcková "G" Zlatá studánka na první procházce...
zlata studanka
napsal(a):
Prcková "G" Zlatá studánka na první procházce...
nada
napsal(a):
Tak si ještě udělejte čárku u Darlenky Pokud se cestou někde neztratíme, tak tam budu mít obě holky. Ela ještě v mezitřídě, ale tam jsme jen tři ks
jesie
napsal(a):
Koukám,že medvídci tu procházku pojali leho-spaním.....a stejně je sluníčko zašimralo a potěšilo
ahojky všem, tak tohle je dnešní dárek od naší Aury 2 holky a 2 klucí
marie m
napsal(a):
ahojky všem, tak tohle je dnešní dárek od naší Aury 2 holky a 2 klucí
a jěště jednou 1 holka a 1 kluk
susan
napsal(a):
Maruško gratulace! A jste si jistí, že tatínkem je Nero jo?
Zuzko díky ale tohle dělá děda Tuman pacholek jeden a dalmatina doma nemáme ani sousedi šíroko daleko
marie m
napsal(a):
Zuzko díky ale tohle dělá děda Tuman pacholek jeden a dalmatina doma nemáme ani sousedi šíroko daleko
Aha, tak to jo A jak se zabydlel Batirek?
susan
napsal(a):
Aha, tak to jo A jak se zabydlel Batirek?
Zabydlel se dobře holky jsou v pohodě no a Sam má kámoše zatím do postele
cipalka

nada
napsal(a):
Lído tak to je paráda tak se nám osazenstvo už rýsuje
Naďo, japato že sedíš u pc a nejseš ve Frýdlantu? Ha?
eavy
napsal(a):
Maruško! Moc a moc gratulujeme!!!
všem gratulantům díky
zlata studanka
napsal(a):
Ahojky všem, tak od včerejšího večera máme doma ten náš nekavkazí přírůstek, šeltičku Olympii
kaca
napsal(a):
Ahojky všem, tak od včerejšího večera máme doma ten náš nekavkazí přírůstek, šeltičku Olympii
Luco tak grutuluji přrrustku
marie m
napsal(a):
Luco tak grutuluji přrrustku
Lucko , taky gratuluju
a Alko - jak ot,že nejsi ve Frýdlantu ty ?? Už jste skončili?? kde jsou fotečky ?? Mně nebylo propůjčeno vozidlo - šlo k lékaři
tady jedna dnešní plavkyně
cipalka

nada
napsal(a):
Lucko , taky gratuluju
a Alko - jak ot,že nejsi ve Frýdlantu ty ?? Už jste skončili?? kde jsou fotečky ?? Mně nebylo propůjčeno vozidlo - šlo k lékaři
tady jedna dnešní plavkyně
Naďo, já mám taky jaksi vozidlo u lékaře.....
Ale Zuzka N. určitě žhavila foťák
zlata studanka
napsal(a):
Odpolední siesta
tady je nějak mrtvo
cipalka

jesie
napsal(a):
Teda Alko,Cipulda je fakt kus.....moc se mi líbí nádhernou barvou a tou mohutnou hlavou.....řadím ho mezi své favority hned po Cerbíkovi
Jééé, Jindři, dík Zrzavcovi vyřídím poklonu, ten se zas bude nafukovat
Podrbej za mě mého oblíbence
cipalka

nada
napsal(a):
Odpolední siesta
tady je nějak mrtvo
Naďo, ti jsou teda uvědomělí Depa je Cvikajda? Nechtěla se fotit, nebo se nevešla do záběru?
zlata studanka
napsal(a):
Kdyby uvědomělí , utahaný z procházky
a Cvakajda je tady - šeptanda do ouška
zlata studanka
napsal(a):
Téééda, všem novým přírůstkům do velké kavkazí rodiny přejeme hodně štěstí a zdraví a moooc hodné páníčky
manželé Batirovi
zlata studanka
napsal(a):
A takhle nás prohánějí ty naše pyraně...
P.S. odchází mi foťák, takže kvalita se bude už jenom zhoršovat
zlata studanka
napsal(a):
Jedna kojící
zlata studanka
napsal(a):
Mamina, která neví, kam by vlezla, aby měla od pyraní pokoj
pvc
napsal(a):
Mamina, která neví, kam by vlezla, aby měla od pyraní pokoj
Petro to je Mišule dobrá ,že jim drží na kojení když už jsou takhle velcí - Cinda ta by je už hnala
A to šplhání po kládách okoukala od koziček,ne ???
nada
napsal(a):
Petro to je Mišule dobrá ,že jim drží na kojení když už jsou takhle velcí - Cinda ta by je už hnala
A to šplhání po kládách okoukala od koziček,ne ???
Jo, ona ještě kojí, ale když se na ni sápou půl hodiny v kuse, tak už vrčí a zdrhá. Nejraději má, když může zalézt do kuchyně a odpočinout si od nich. A když jsme s ní venku, tak se snaží být z dosahu. A to už vehementně krmíme, ale ono jim to mlíko tááák chutná. Ještě že můžeme plynule přejít na kozí a Mišule si konečně snad oddechne. Štěstí, že se o ně stará i táta, tak to má lehčí .
pvc
napsal(a):
Jo, ona ještě kojí, ale když se na ni sápou půl hodiny v kuse, tak už vrčí a zdrhá. Nejraději má, když může zalézt do kuchyně a odpočinout si od nich. A když jsme s ní venku, tak se snaží být z dosahu. A to už vehementně krmíme, ale ono jim to mlíko tááák chutná. Ještě že můžeme plynule přejít na kozí a Mišule si konečně snad oddechne. Štěstí, že se o ně stará i táta, tak to má lehčí .
Petruš,já jsem vůbec překvapená,jak to máte zařízené..... hezky jste zapojili i tatku,aby z toho něco měl...škoda,že nemá mlíko
jesie
napsal(a):
Petruš,já jsem vůbec překvapená,jak to máte zařízené..... hezky jste zapojili i tatku,aby z toho něco měl...škoda,že nemá mlíko
No mlíko sice nemá, zato se cpe jak nezavřenej, sní dokonce i krůtí maso, což dosud považoval za něco naprosto nepoživatelného a nechutného. No a jak tak pěkně baští, tak mám pocit (a když poprvé mohl ke štěndům tak to udělal hned taky), že jim vyvrhuje. Když jsem přez den v práci a tudíž jsou bez jídla, tak mi odpoledne nepřijdou nějak vyhladovělí. A Mišule tohle nedělá a mlíko od ní už jim opravdu stačit nemůže.
Taky mě překvapil, jak se o ně stará, hraje si s nima (i když občas do něj něco vjede a je dost neurvalej, ale aspoň z něho mají respekt a neškubou ho jako maminu ).
Foto - žebrání o potravu
zlata studanka
napsal(a):
hrací v klidu
zlata studanka
napsal(a):
skolený táta
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
Kdo má zájem zúčastnit se srazu v Přerově, dejte vědět! Pronájem cvičáku zadara
Těšíme se na hojnou účast
PS: Naďo máte to blíž než do Frýdlantu
A termín?
cipalka

bllerkovaci
napsal(a):
Už je všechno projednané, vypadá to na 30.6. Zítra mi to ještě potvrdí Eva M.
A už volali další zájemci od asiatů
Tak my bysme s Cipuldou jeli
zlata studanka
napsal(a):
Dobry den, strasne obdivuju vase nadherny impozantni pesany. Do budoucna bych mozna uvazovala o kavkazakovi,kdybychom si jednou poridily domecek se zahradkou a rada bych se zeptala na jejich povahu a jejich temperament.A kolik zkusenosti musim mit, abych toto plemeno zvladla.A jak se snesou s jinymi domacimi mazlicky a hlavne s ostatnimi psy v domacnosti.
Predem dekuju
bllerkovaci
napsal(a):
Tak my bysme se taky s Bllérkou a Agirkem dostavili
Tak děvčata to asi nevyjde , páč jsem v práci
lisakova
napsal(a):
Dobry den, strasne obdivuju vase nadherny impozantni pesany. Do budoucna bych mozna uvazovala o kavkazakovi,kdybychom si jednou poridily domecek se zahradkou a rada bych se zeptala na jejich povahu a jejich temperament.A kolik zkusenosti musim mit, abych toto plemeno zvladla.A jak se snesou s jinymi domacimi mazlicky a hlavne s ostatnimi psy v domacnosti.
Predem dekuju
Ahojte, toto mi poslala kamarádka (která to objevila kdesi na netu) - holky možná by se to mohlo dát na kavkazany v nouzi... O panu Desenském si sice myslím své, ale za to ten kavkazák nemůže že?
V "azylovém domě" Ovčáry-Artemis (Rudolf Desenský) je v tuto chvíli drobnější kavkazan, naprosto pohodový a spokojený pesan, vtěrný kamarád s lidmi i s mými čubinkami (ferdíka jsem s ním raději nepouštěla:D)
jehož jediným prohřeškem bylo že přesně podle popisu práce orval na svém pozemku přes nezamčenou branku vniknuvšího chlapa,který se na vyštěkávání a blokování dalšího postupu rozhodl psa kopanci zahnat...
majitelé neunesli žalobu na ublížení na zdraví při nezajištění psa a do večera musel pes z domu / jinak Thiopental a konec...
Pes je fakt super,skamarádí se rychle,mě to trvalo minutu a byl by můj, kdo potřebujete takovýhle zvíře jako společníka/ostrahu pozemku, a máte buď nic nebo čubici/čubice, tak doporučuju.
zlata studanka
napsal(a):
Ahoj Moniko
jestli myslíme jednoho a toho samého - tak toho jsem tam dávala už včera
"IGOR"
zlata studanka
napsal(a):
Včerejší návštěva Adaschy
zlata studanka
napsal(a):
Sesterské mordování
nada
napsal(a):
Sesterské mordování
ahoj všem, tak je tu nějak mrtvo tak něco na oživení je nám 11 dnů a brzy se budem koukat
fenka
marie m
napsal(a):
ahoj všem, tak je tu nějak mrtvo tak něco na oživení je nám 11 dnů a brzy se budem koukat
fenka
pro Moniku jedna límečková fenka
nada
napsal(a):
No konečně se tady něco děje
a jsem ráda,že s těma "dášenkama" v tom nejsem sama
no vidíš a takhle je na Dášenky Aura hrdá
monika s
napsal(a):
Maruško díky - je super
Pupíci z chov. stanice NUFIRA
monika s