Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2007 09:34

Mám prosbu, je někdo z téhle fotky schopný poznat, zda se skutečně jedná o borderku a nebo je to jiné plemeno? Díky.

28.6.2007 09:53

cathys napsal(a):
Mám prosbu, je někdo z téhle fotky schopný poznat, zda se skutečně jedná o borderku a nebo je to jiné plemeno? Díky.

At´koukám jak koukám,žádnou fotku nevidím

28.6.2007 10:14

klarazelenkova napsal(a):
At´koukám jak koukám,žádnou fotku nevidím

Řekla bych že bordera...

28.6.2007 10:25

asteka napsal(a):
Řekla bych že bordera...

Já bych řekl že ne :o) Má to jinej tvar hlavy a hlavně ty ušiska Délka i nasazení neodpovídají. To by byla pěkně sparchantělá bordeka Ono popravdě, 1/3 kříženců je podobná borderkám

28.6.2007 12:17

q napsal(a):
Já bych řekl že ne :o) Má to jinej tvar hlavy a hlavně ty ušiska Délka i nasazení neodpovídají. To by byla pěkně sparchantělá bordeka Ono popravdě, 1/3 kříženců je podobná borderkám

Nemáte ještě nějakou fotku? Třeba jak sedí, nebo stojí? Těžko poznat, když ten psík je tak rozpláclý.

28.6.2007 14:17

krokodyl napsal(a):
Nemáte ještě nějakou fotku? Třeba jak sedí, nebo stojí? Těžko poznat, když ten psík je tak rozpláclý.

Bohužel ne, je to fotka z reklamy. Nechtěla jsem ji sem dávat celou ( i s popisky, bay to nevypadalo jako propagace.-)). Taky mi nesedí ten tvar čumáku.

29.6.2007 08:55

cathys napsal(a):
Bohužel ne, je to fotka z reklamy. Nechtěla jsem ji sem dávat celou ( i s popisky, bay to nevypadalo jako propagace.-)). Taky mi nesedí ten tvar čumáku.

Tak vlevo to typuji na kočku domácí (ale mohu se pochopitelně mýlit), a na pravo na povedeného křížence borderky. Ale hafík je to moc pěknej a s tím koťátkem dokonale barevně ladí

29.6.2007 09:08

lovedog napsal(a):
Tak vlevo to typuji na kočku domácí (ale mohu se pochopitelně mýlit), a na pravo na povedeného křížence borderky. Ale hafík je to moc pěknej a s tím koťátkem dokonale barevně ladí

Tak už mi fotka konečně taky naskočila,taky si myslím,že je to kouzelnej kříženeček

Neregistrovaný uživatel

1.7.2007 02:39
Neregistrovaný uživatel

cathys napsal(a):

ja bych rekla ze to borderka neni ma jinou hlavu.neni to musterlandsky ohar ale to jen typuju!

1.7.2007 11:30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ja bych rekla ze to borderka neni ma jinou hlavu.neni to musterlandsky ohar ale to jen typuju!

münsterlandi mají krátkej ocas, ne ...?

1.7.2007 11:40

Inspektor Pišišvor napsal(a):
münsterlandi mají krátkej ocas, ne ...?

nemyslím že by to byl münsterland...mylim že je to borderka,prostě trochu "nepovedená" nebo divná fotka..možná i trochu kříženec borderky..

Přidejte reakci

Přidat smajlík