Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2005 06:35

Šlo by prosím něco udělat, aby sem šli zase vkládat hezký fotky a ne ty zelený? Sice se říká že zelená je dobrá, ale těm psům moc nesluší.
A pak ještě kdyby se zase začal objevovat čas posledního příspěvku. Díky

10.4.2005 00:50

dita napsal(a):
Šlo by prosím něco udělat, aby sem šli zase vkládat hezký fotky a ne ty zelený? Sice se říká že zelená je dobrá, ale těm psům moc nesluší.

Ten čas mi taky moc chybí, myslela jsem, že je problém u mě.

10.4.2005 09:47

ges napsal(a):
Ten čas mi taky moc chybí, myslela jsem, že je problém u mě.

jo, jo, ten cas by byl fajn a s tema fotkama je to fakt spatne... andru

10.4.2005 22:09

dita napsal(a):

Tak už by to mělo být opravené, tedy zkoušejte znovu, máte-li chuť. Stejné fotografie/samozř.tu špatnou (stará špatná - nová dobrá) postupně mohu vymazat, pokud to text u fotografií dovolí.

10.4.2005 23:31

eva nohelova napsal(a):
Tak už by to mělo být opravené, tedy zkoušejte znovu, máte-li chuť. Stejné fotografie/samozř.tu špatnou (stará špatná - nová dobrá) postupně mohu vymazat, pokud to text u fotografií dovolí.

Tak to taky hned otestuji. Mé špatné fotky klidně můžete vyřadit - já si je sem klidně vložím znovu
předem díky a nešlo by ještě udělat něco s tím časem?

11.4.2005 09:42

dita napsal(a):
Tak to taky hned otestuji. Mé špatné fotky klidně můžete vyřadit - já si je sem klidně vložím znovu
předem díky a nešlo by ještě udělat něco s tím časem?

Zkouška, moje fotky taky klidně vymažte. ten čas by byl fajn......
Tak to je Maxík

11.4.2005 09:43

andru napsal(a):
Tak to je Maxík

ZLATÍČKO, prostě malý miminko

11.4.2005 10:37

eva nohelova napsal(a):

Jinak mne také moc potěšilo, že jsou vložené fotky zas krásné. Díky za opravu. A přidávám hlas i pro navrácení času, pokud by to šlo. Lépe se pak v nových příspěvcích orientuje.

11.4.2005 12:01

dita napsal(a):

Webmaster slíbil, že čas přidá, ale že to bude nějaký den trvat, tedy prosím o trpělivost...

11.4.2005 13:49

lerry napsal(a):
Jinak mne také moc potěšilo, že jsou vložené fotky zas krásné. Díky za opravu. A přidávám hlas i pro navrácení času, pokud by to šlo. Lépe se pak v nových příspěvcích orientuje.

Jeee moc se stydim, ale nevim co je navraceni casu. Muzete mi to nekdo vysvetlit.

11.4.2005 15:09

janii napsal(a):
Jeee moc se stydim, ale nevim co je navraceni casu. Muzete mi to nekdo vysvetlit.

U datumu dne, kdy byl vložen příspěvek byl uveden dříve i čas. Tak teď přesvědčujeme webmastra, aby to bylo jako dřív. Ale paní Nohelová píše, že už se na tom pracuje, tak se můžeme těšit.

12.4.2005 12:32

dita napsal(a):

Ahoj lidi, proti nehezky vyvarveným fotkám zkuste svůj výtvor převést na méně barev (místo 256 na 16). Jde to i v kreslení a neměl by být problém.

9.5.2005 13:01

andru napsal(a):
Tak to je Maxík

jéé to je pěkný ruslík. Já už šetřím chechtáky taky na takovýho čertíka. Bude chodit na výstavy?

9.5.2005 13:03

andru napsal(a):
Tak to je Maxík

Ještě posílám fotečku kamaráda

9.5.2005 14:54

neonka napsal(a):
Ahoj lidi, proti nehezky vyvarveným fotkám zkuste svůj výtvor převést na méně barev (místo 256 na 16). Jde to i v kreslení a neměl by být problém.

Pro MAD: jééé, který krásný Russlík bude s námi jezdit na výstavy? Přijeďte se podívat na Parsoniádu do Českého Brodu, tam bude Russlíky přímo zamořeno! Myslím že to je i skvělá příležitost zvolit si chovatele, od kterého byste měl(a) štěňátko!
Tady posílám fotku mého Russlíka před dvěma lety na jeho první výstavě, byl taková žížalka hubená...

11.5.2005 17:28

linda l napsal(a):
Pro MAD: jééé, který krásný Russlík bude s námi jezdit na výstavy? Přijeďte se podívat na Parsoniádu do Českého Brodu, tam bude Russlíky přímo zamořeno! Myslím že to je i skvělá příležitost zvolit si chovatele, od kterého byste měl(a) štěňátko!
Tady posílám fotku mého Russlíka před dvěma lety na jeho první výstavě, byl taková žížalka hubená...

Je to Russlík od pana Pokorného z Čeradic ale už je někde u nových páníčků. Je to můj známý, takže si štěňátko vemu od něj. Odkud máte pejska vy? Ze které chs?

11.5.2005 17:56

linda l napsal(a):

Můžu se zeptat kdy je ta parsoniáda? Díky Madonna21@seznam.cz

11.5.2005 19:49

mad napsal(a):
Můžu se zeptat kdy je ta parsoniáda? Díky Madonna21@seznam.cz

Ahoj, s naším russellíkem Maxíkem na výstavy chceme chodit, akorát nevím jak to budu zvládat, protože čekáme i lidský přírůstek do rodiny . taky mne zajímá kdy je ta parsoniáda. díky Andru

12.5.2005 06:35

andru napsal(a):
Ahoj, s naším russellíkem Maxíkem na výstavy chceme chodit, akorát nevím jak to budu zvládat, protože čekáme i lidský přírůstek do rodiny . taky mne zajímá kdy je ta parsoniáda. díky Andru

Ahoj Russlíci, info o Parsoniádě je na těchto webových stránkách: http://www.sweb.cz/parson-russell-lupus/
Linda L.

Přidejte reakci

Přidat smajlík