Kolik pejsků máte večer v posteli??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2007 11:13

S kolika psama spáváte v posteli a jaké jsou to rasy?? My zatím s jedním, ale chceme pořídit ještě druhého tak doufám, že se tam vejdem. Asi by nebylo fér, kdyby jeden chrněl v posteli a druhý na zemi . Co myslíte?

9.9.2007 12:04

viki napsal(a):
S kolika psama spáváte v posteli a jaké jsou to rasy?? My zatím s jedním, ale chceme pořídit ještě druhého tak doufám, že se tam vejdem. Asi by nebylo fér, kdyby jeden chrněl v posteli a druhý na zemi . Co myslíte?

středního pudla, 2 číňany, 1 krysaříka .. někdy nám je těsno

9.9.2007 12:17

black napsal(a):
středního pudla, 2 číňany, 1 krysaříka .. někdy nám je těsno

ja spim s mamkou mame k sobe prisunuty dve postele a jsou tam: u mamy na polstari krysarik Rozinka, u me na polstari Cesky strakaty pes Vendulka (Chrpa Anibob) a me nebo mame u nohou spi taky strakac Mary (Gloria Anibob) no a kdyz jsme ted hlidaly brachovy tak jeste za postely Akita Inu a u me ne druhym polstari civavak Candík (Candy Caramel-nevim jestli se to tak pise)

9.9.2007 12:19

viki napsal(a):

3 velcí, ale pravda¨je, že musejí na střídačku, protože najednou se tam vejdou vždy jen dva

9.9.2007 12:26

makki napsal(a):
3 velcí, ale pravda¨je, že musejí na střídačku, protože najednou se tam vejdou vždy jen dva

Momentálně tam mám dospělého zlatého retrívra a štěně bernského salašnického psa

9.9.2007 12:33

viki napsal(a):

Dva až čtyři.

9.9.2007 12:35

jablunka napsal(a):
Dva až čtyři.

A ještě.

9.9.2007 12:38

jablunka napsal(a):
A ještě.

A poslední.

maťa

9.9.2007 16:50
maťa

viki napsal(a):

Ze 4 psů, které mám, s námi s přítelem v posteli spí jen ovčanda - skoro 13 roků, která tam dříve chodila jen z večera a k ránu, ale jak tak stárne, zůstává celou noc a jako jediná má také moje požehnání

Jinak Papillonek odmalička nejradši chrupká vedle mé postele v pelíšku, občas a jen v zimě, si vleze tiše k nohám, ale dlouho nevydrží, neboť se vrtím a hodně Vynahrazuje si to přes den

Kříženka jezevčíka spinká v pelíšku vedle přítelovi postele a ani přes den nemá povoleno být na gauči, pokud ji to osobně nedovolím

A kavkazák se peřinám vyhýbá , ale spí v noci kousínek vedle mé postele, pod oknem, neboť stále máme otevřenou ventilačku, případně chrní na koberci na chodbě. A ani přes den se necpe na gauč, protože prostě nemá důvod a taky bych mu to nedovolila, pokud si ho vyloženě nezavolám

Psa v posteli moc nesnesu, né kvůli chlupům a špíně, nejsem fiflenka, ale prostě když spím, chci mít prostor a klid, neboť spím ráda Všichni psi to taky pochopili, že se mnou spát je nepohodlné Ovčanda spí s přítelem, radši
Ovšem přes den na gauči mám pejsky ráda a pokud člověk hodí během dne chrupíka, není nad to, když může nos zavrtat do psího kožíšku, to se to pak spinká

9.9.2007 16:56

viki napsal(a):

Večer žádného. V noci se mi tam jaksi propašuje a chrní až do rána. Mám tvrdé spaní, takže psa v posteli " objevím" až ráno.. Je to šeltičák.

9.9.2007 17:54

muchomurka napsal(a):
Večer žádného. V noci se mi tam jaksi propašuje a chrní až do rána. Mám tvrdé spaní, takže psa v posteli " objevím" až ráno.. Je to šeltičák.

V posteli žádnej. Můžou se mnou ležet jen na sedačce a je to RR a štěndo Bobtailíka.

9.9.2007 18:20

luisa napsal(a):
V posteli žádnej. Můžou se mnou ležet jen na sedačce a je to RR a štěndo Bobtailíka.

Tak se mnou v posteli spinkají 3 hafani, kříženec DBxNO, Louisiánský leopardí pes a Jezevčík,ale odté doby co jsem chytla blechy a dostala kožní infekci tak je už do postele nepouštím

10.9.2007 13:14

viki napsal(a):

Jenom jednoho malého bišona plyšona. Ale vzhledem k tomu, že nejraději chrní a odpočívá na mně, tak je to až až . Příležitostně hlídáme rodičům fenku Kavalíra (taky postelová). Je báječná, jen šíleně chrápe .

10.9.2007 13:22

lovedog napsal(a):
Jenom jednoho malého bišona plyšona. Ale vzhledem k tomu, že nejraději chrní a odpočívá na mně, tak je to až až . Příležitostně hlídáme rodičům fenku Kavalíra (taky postelová). Je báječná, jen šíleně chrápe .

Když jsem doma sama opuštěná, tak sem občas pustila psa ( bordeauxská doga) do postele, v domění, že mi bude dělat společnost. Mám ale bohužel takového ohleduplného psa, že jakmile sem se jen malinko pohla, slezl dolů, aby mi nepřekážel. Lehl vedle postele a spal dál. vždy leží u postele a sám si nedovolí se tam vkrást. Nesmí ani na pohovku, a ani na křesla. Když mu povolím, chápe to tak, že je to za odměnu. Pomazlinkáme se a on po chvíli opět gauč, či postel opouští. ( je tam cca 10 min.) Dýl tam ani nevydrží - je mu asi horko. Jinak kdybych spávala sama pořád, asi by mohl občas na postel- ale to by musela být velká postel.

10.9.2007 14:57

sabina napsal(a):
Když jsem doma sama opuštěná, tak sem občas pustila psa ( bordeauxská doga) do postele, v domění, že mi bude dělat společnost. Mám ale bohužel takového ohleduplného psa, že jakmile sem se jen malinko pohla, slezl dolů, aby mi nepřekážel. Lehl vedle postele a spal dál. vždy leží u postele a sám si nedovolí se tam vkrást. Nesmí ani na pohovku, a ani na křesla. Když mu povolím, chápe to tak, že je to za odměnu. Pomazlinkáme se a on po chvíli opět gauč, či postel opouští. ( je tam cca 10 min.) Dýl tam ani nevydrží - je mu asi horko. Jinak kdybych spávala sama pořád, asi by mohl občas na postel- ale to by musela být velká postel.

My máme v posteli jenom jednoho 36kilového mazla a už se naučil od manžela chrápat a ode mě, že přestane když zamlaskám chrápat on i manžel .O)

10.9.2007 19:46

hankaapes napsal(a):
My máme v posteli jenom jednoho 36kilového mazla a už se naučil od manžela chrápat a ode mě, že přestane když zamlaskám chrápat on i manžel .O)

S námi spávala celá naše smečka - dobrmanka, boxer a brazilský fila. Naštěstí dobrmanka byla trochu netýkavka a když jsme se jí dotkli, tak raději odcházela do soukromí křesla. Nyní s námi spí labradorka a 20 kg útulkáček a zdá se mi, že se roztahují nějak víc než ti tři původní. Postel je stejně velká, ale nějak víc se mačkáme.

11.9.2007 17:37

atika napsal(a):
S námi spávala celá naše smečka - dobrmanka, boxer a brazilský fila. Naštěstí dobrmanka byla trochu netýkavka a když jsme se jí dotkli, tak raději odcházela do soukromí křesla. Nyní s námi spí labradorka a 20 kg útulkáček a zdá se mi, že se roztahují nějak víc než ti tři původní. Postel je stejně velká, ale nějak víc se mačkáme.

Mám pouze jednoho "pitbulího" drobečka, který ale naplno využívá předností MÉ postele i mé peřiny. Na přítelově polovině má ležení zakázáno, ale s oblibou zkouší, co páneček vydrží a z večera mu vždycky lehne na polštář, i když ví, že jí jako obvykle vyrazí. Jinak já si nedokážu představit, že by u mě nebyla, kolikrát jsem se přistihla, jak se na ní v polospánku mačkám. Horší je, když mi jí občas hlídájí rodiče, kteří nadávají, že se jim v posteli strááášně roztahuje. Taky má jeden zlozvyk, co se spaní týče: když jí je vedro, tak jí mamka naučila, že obrátí peřinu tou chladnou stranou dolů. Jenže teď to ten náš rozmazlenec přímo vyžaduje a žďuchá čumákem i do mě, než nám tu peřinu holt neobrátím. Ale co bych pro tu mojí holčičku neudělala, že?

12.9.2007 10:25

bully napsal(a):
Mám pouze jednoho "pitbulího" drobečka, který ale naplno využívá předností MÉ postele i mé peřiny. Na přítelově polovině má ležení zakázáno, ale s oblibou zkouší, co páneček vydrží a z večera mu vždycky lehne na polštář, i když ví, že jí jako obvykle vyrazí. Jinak já si nedokážu představit, že by u mě nebyla, kolikrát jsem se přistihla, jak se na ní v polospánku mačkám. Horší je, když mi jí občas hlídájí rodiče, kteří nadávají, že se jim v posteli strááášně roztahuje. Taky má jeden zlozvyk, co se spaní týče: když jí je vedro, tak jí mamka naučila, že obrátí peřinu tou chladnou stranou dolů. Jenže teď to ten náš rozmazlenec přímo vyžaduje a žďuchá čumákem i do mě, než nám tu peřinu holt neobrátím. Ale co bych pro tu mojí holčičku neudělala, že?

Jen jednoho, naší 30 kilovou kříženku RR a dobrmana a je to brouček, ani ji neslyším přijít, ale cítím na nohách, když s nima po chvíli nemůžu hnout.... to se pak připlazí nahoru k hlavě, plácne s sebou na polštář a funí mi do ucha......
Navíc u přítele na velké posteli se vždycky probojuje doprostřed, aby byla u obou a o něco nepřišla...

12.9.2007 12:05

lonel napsal(a):
Jen jednoho, naší 30 kilovou kříženku RR a dobrmana a je to brouček, ani ji neslyším přijít, ale cítím na nohách, když s nima po chvíli nemůžu hnout.... to se pak připlazí nahoru k hlavě, plácne s sebou na polštář a funí mi do ucha......
Navíc u přítele na velké posteli se vždycky probojuje doprostřed, aby byla u obou a o něco nepřišla...

Tak já teda nemám psa v posteli doma, ale nyní o víkendu jsme byli v Praze v kempu a bydleli v chatce...
Fabbymu se moc zalíbila má postel a když mě šel ráno budeti, byla to pořádná váha. A když se mi poté na posteli uvelebil, tak tak jsem se tam vlezla, takže v posteli bych ho doma fakt mít nechtěla... těch 70 kilo

13.9.2007 07:24

lucky napsal(a):
Tak já teda nemám psa v posteli doma, ale nyní o víkendu jsme byli v Praze v kempu a bydleli v chatce...
Fabbymu se moc zalíbila má postel a když mě šel ráno budeti, byla to pořádná váha. A když se mi poté na posteli uvelebil, tak tak jsem se tam vlezla, takže v posteli bych ho doma fakt mít nechtěla... těch 70 kilo

normalne semnou spava jenom Betynka,ale jednou sem se tam musela vlezt i s čuvačem

13.9.2007 14:20

viki napsal(a):

Jednu pitbulku

14.9.2007 14:54

nicole napsal(a):
Jednu pitbulku

Jednu zrzavou ohařku

16.9.2007 21:48

viki napsal(a):

My máme v posteli asiátka, na návštěvu přijela kamarádka v bandogem a všichni jsme se vešli!

16.9.2007 22:21

si napsal(a):
My máme v posteli asiátka, na návštěvu přijela kamarádka v bandogem a všichni jsme se vešli!

naštěstí ani jednoho a já se vyspim měla sem v posteli 12let dalmatinku a po 12letech nevyspání její nástupce do postele NE! spává s náma u televize na gauči,smí na křesla,ale v ložnici máme každej svůj pelech a oboustraná spokojenost...

xylóza

17.9.2007 20:00
xylóza

viki napsal(a):

Já s pím s 2 -Kavalírkem a NSDTR. Když si každej lehne na jinou stranu a já se nemůžu pohnout tak to zas tak úžasný není ale v zimě sou hrozně fajn I když NSDTR většinou spí vedle postele a chodí v noci na "návštěvy"...

19.9.2007 17:45

xylóza napsal(a):
Já s pím s 2 -Kavalírkem a NSDTR. Když si každej lehne na jinou stranu a já se nemůžu pohnout tak to zas tak úžasný není ale v zimě sou hrozně fajn I když NSDTR většinou spí vedle postele a chodí v noci na "návštěvy"...

Já jednu labutěnku, ale doufám že přibude ještě naháček.

19.9.2007 17:47

viki napsal(a):

Jedneho, ale poriadneho

29.10.2007 03:06

pigie napsal(a):
Jedneho, ale poriadneho

Fotka sice není z postele,ale snad to nevadí..V posteli je hned,co zalehnu ke spaní...je to prostě brouček na mazlení

29.10.2007 11:44

viki napsal(a):

Tři :o)

29.10.2007 15:51

viki napsal(a):

Máme nepsané pravidlo, že pes do postele ne. Takže pesani mají svoje pelechy a do postele mi nelezou. Naštěstí.

30.10.2007 16:59

danan napsal(a):
Máme nepsané pravidlo, že pes do postele ne. Takže pesani mají svoje pelechy a do postele mi nelezou. Naštěstí.

u nás jsou v noci v posteli 3 hafani - labrador, šeltiák a kavalíra přes den zaberou celý gauč

Přidejte reakci

Přidat smajlík