zabka
napsal(a):
Halo halo, copak nikdo nemate tak krasneho pesa????
Ja mela, akorad mi ho otravili...
Ahoj vsem,
leoni jsou nadherni psi a byl to muj sen, ktery jsem si loni splnil.
Mam 11 mesicni fenku a je to prirustek k 3 lete fence stredoasijskeho pasteveckeho psa (SAO). Holky se snaseji dobre a je to dvojka k pohledani.
Ze otravili toho Tveho, mne mrzi - co rict...
Honza
zabka
napsal(a):
Halo halo, copak nikdo nemate tak krasneho pesa????
Ja mela, akorad mi ho otravili...
Měla bych, měla, jen kdyby nebyl tak moc chlupatý. Líbí se mi Leon i Novofudlanďan, ale moji psi se za mnou courají i po baráku a to by byla ohromná špoušť, proto dávám přednost krátkosrstým plemenům.
makki
napsal(a):
Měla bych, měla, jen kdyby nebyl tak moc chlupatý. Líbí se mi Leon i Novofudlanďan, ale moji psi se za mnou courají i po baráku a to by byla ohromná špoušť, proto dávám přednost krátkosrstým plemenům.
Leon je skvělý pes. Známý ho měl k fundlákům a byl prima. Jinak funďa ani leoberger nejsou zrovna psi do barý´áku, ale nevím jak má kdo zkušenosti, ale moje jsou takové, že dlouhá srst je na úklid lepší než krátká! Dlouhou byluxuješ, setřeš vlhkou houbou a je čisto. Krátká se zapíchá všude a je konec. Kámoška ná ridge a to je otřesné. Mají sice sedačku v jeho barvě, i potahy v autě, ale člověk aby si tam nesedal, protože potom ty věci může vyhodit.
lucky
napsal(a):
Leon je skvělý pes. Známý ho měl k fundlákům a byl prima. Jinak funďa ani leoberger nejsou zrovna psi do barý´áku, ale nevím jak má kdo zkušenosti, ale moje jsou takové, že dlouhá srst je na úklid lepší než krátká! Dlouhou byluxuješ, setřeš vlhkou houbou a je čisto. Krátká se zapíchá všude a je konec. Kámoška ná ridge a to je otřesné. Mají sice sedačku v jeho barvě, i potahy v autě, ale člověk aby si tam nesedal, protože potom ty věci může vyhodit.
Me se vzdycky lip uklizely delsi chlupy...a taky to zalezi na zvyku... Bella byla jedinecna...Mela na spodu jazyku znaminko... Aspon sme ji vzdy poznali... byl to mazilek... mame velikou zahradu, takze si tam mohla krasne litat...ale jinak semnou spala v posteli nebo vedle postele
lucky
napsal(a):
S těma chlupama souhlasím,mnoho lidí si myslí,že do bytu je lepší krátkosrsté plemeno,ale je to naopak.Dlouhé chlupy se daleko lépe odstraňují,než např. po boxreovi,RR..........
S tvým příspěvkem naprostý souhlas.
zabka
napsal(a):
Kdo mate Leona a jak ste s nim spokojeni???
Planuji porizeni leonka nekdy na podzim, tak nyni rozmyslim, jak velkou boudu asi pripravit. Ma nekdo zkusenost jakou boudu udelat pro leoniho kluka? Je potreba bouda s predsinkou? Jde mi o to, ze kdyz udelam boudu s predsinkou, tak bude vetsi nez zahradni altanek . Rikam si, ze leon by mozna ani predsinku nepotreboval, protoze chlupu ma dost. Stacila by mu bouda bez predsinky, kde by byl zakryty vchod?
Mate tedy nekdo leonka nebo podobneho "prcka"? Jakou pro nej mate boudu - rozmery?
sona janska
napsal(a):
Planuji porizeni leonka nekdy na podzim, tak nyni rozmyslim, jak velkou boudu asi pripravit. Ma nekdo zkusenost jakou boudu udelat pro leoniho kluka? Je potreba bouda s predsinkou? Jde mi o to, ze kdyz udelam boudu s predsinkou, tak bude vetsi nez zahradni altanek . Rikam si, ze leon by mozna ani predsinku nepotreboval, protoze chlupu ma dost. Stacila by mu bouda bez predsinky, kde by byl zakryty vchod?
Mate tedy nekdo leonka nebo podobneho "prcka"? Jakou pro nej mate boudu - rozmery?
Já mám bernardýny,boudu bez předsíňky,ale teď jak byly ty mrazy tak jsem dala kraťaskám na vchod pytel, jinak rozměry š=130cm,d=180cm,v=110cm.
aranka
napsal(a):
Já mám bernardýny,boudu bez předsíňky,ale teď jak byly ty mrazy tak jsem dala kraťaskám na vchod pytel, jinak rozměry š=130cm,d=180cm,v=110cm.
Dekuji za vasi zkusenost. Jen me trochu zarazi delka vasi boudy - 180 cm. To je pro jednoho bernardyna? Pripada mi, ze tak velkou boudu si pes spatne zadycha. Ja jsem nasla v "chytrem" clanku rozmery, ktere rikaji rozmer psa plus 15-20 cm. Coz mi u leonbergera davalo priblizne rozmery boudy delka 140, sirka 110 a vyska 110. Vase bouda je o dost vetsi, ted jste me trochu zmatla
sona janska
napsal(a):
Dekuji za vasi zkusenost. Jen me trochu zarazi delka vasi boudy - 180 cm. To je pro jednoho bernardyna? Pripada mi, ze tak velkou boudu si pes spatne zadycha. Ja jsem nasla v "chytrem" clanku rozmery, ktere rikaji rozmer psa plus 15-20 cm. Coz mi u leonbergera davalo priblizne rozmery boudy delka 140, sirka 110 a vyska 110. Vase bouda je o dost vetsi, ted jste me trochu zmatla
To asi neni popis boudy, ale rozměry obýváku! . helena
mazilek
napsal(a):
halo halo, mate tu jeste nekdo leona???
Tak nevím, jestli se mi to povede vložit
mn
napsal(a):
fajn, povedlo
Tak to je naše Sára, za měsíc jí bude rok a je to zlatíčko, ale pořád neštěká a nehlídá
ještě jedna
mn
napsal(a):
fajn, povedlo
Tak to je naše Sára, za měsíc jí bude rok a je to zlatíčko, ale pořád neštěká a nehlídá
a poslední
tibetak

mazilek
napsal(a):
Je krasna... Uz se tesim, jak si ho zase koupim:)
Ahoj, máme taky leoní holku 14 měsíců. Je to poděs, ale zlatíčko.Koukni na www.nefritovykaminek.wz.cz
tibetak

mazilek
napsal(a):
Krásná... jako kdysi ta moje
Ta příprava a těšení se na štěňátko je to nejkrásnější. Když už ten poděs běhá kolem mně - je to někdy obrovská starost.