muchomurka
napsal(a):
Ahoj, co dáváte psům za pamlsky jako odměnu? Dávám piškoty a tvrdý sýr. Chci jako odměnu zkusit nějaké granule asi by měli být pro psa hodně chutné. Je to pamlsek, takže toho nebude žrát žádná kvanta. Takže kvalita nemusí být na prvním místě. Jde mi spíš o chutnost.
ahoj, já jako pamlsek používám granule Frolic, normálně bych s nima nekrmila, ale jako pamlsek jsou dobrý, protože psům chutnaj, jsou takový mastnější a mekčí, takže můžu určitě doporučit
mauii
napsal(a):
ahoj, já jako pamlsek používám granule Frolic, normálně bych s nima nekrmila, ale jako pamlsek jsou dobrý, protože psům chutnaj, jsou takový mastnější a mekčí, takže můžu určitě doporučit
Ahoj!já mám kokříka a ten sežere doopravdy všechno..běžně dávám granule kterými krmíme(Proplan-nebo profilum),svátečněji pak piškoty,šmakosky a nebo takové ty pedigree kostičky-gravity bones- a hodně vyjímečně třeba salámek nebo páreček...Frolíky jsme zkoušeli,chutnaly ale momentálně máme šmakosky a kostičky a ty chutnají...šmakosky doporučuju...dají se nalámat na jakoukoliv velikost a psům moc chutnají.
muchomurka
napsal(a):
Ahoj, co dáváte psům za pamlsky jako odměnu? Dávám piškoty a tvrdý sýr. Chci jako odměnu zkusit nějaké granule asi by měli být pro psa hodně chutné. Je to pamlsek, takže toho nebude žrát žádná kvanta. Takže kvalita nemusí být na prvním místě. Jde mi spíš o chutnost.
Já jsem holkám jednou koupila Candies (takový ty piškoty ve tvaru slona nebo žraloka s různými příchutěmi - vyryrábí se pro psy) a ty jim děsně chutnají - mají tam normální jen sladký (jako piškoty) pak s příhutí slaniny (ty jsem neměla ty měly jen holky) a s příchutí ovoce (ty jim i mě chutnají nejvíc) jsou i pro alergické psy takže je to dobrý :-) A vydrží nám docela douho :-)
anuska
napsal(a):
Já jsem holkám jednou koupila Candies (takový ty piškoty ve tvaru slona nebo žraloka s různými příchutěmi - vyryrábí se pro psy) a ty jim děsně chutnají - mají tam normální jen sladký (jako piškoty) pak s příhutí slaniny (ty jsem neměla ty měly jen holky) a s příchutí ovoce (ty jim i mě chutnají nejvíc) jsou i pro alergické psy takže je to dobrý :-) A vydrží nám docela douho :-)
S Candies můžeme jen souhlasit, jsou fakt dobrý, taky se dobře lámou a nezamastí kapsu Škoda, že u nás je mají málokde
muchomurka
napsal(a):
Já nedám dopustit na drůbeží párky. Snadno se dělí, nedrobí se. Pes je rychle sní, takže mužete rychle pokračovat ve výcviku. Nezakucká se, voní a chutnají.
muchomurka
napsal(a):
Dík za odpovědi. Docela mě zaujaly ty Candies s ovocnou příchutí. Ty asi vyzkouším. Můj pes totiž miluje jabka