Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dobrmanier

8.11.2007 13:15
dobrmanier

Dobrý den, zakládám web o dobrmanech a koholiv by se chtěl účastnit na jeho tvorbě-příspěvky, Vaše postřehy, fotky, uvítám

8.11.2007 15:42

dobrmanier napsal(a):
Dobrý den, zakládám web o dobrmanech a koholiv by se chtěl účastnit na jeho tvorbě-příspěvky, Vaše postřehy, fotky, uvítám

Tak posílám fotečku naší velké kamarádky Sáry.
Sárinka už bohužel není mezi námi, ale vzpomínáme na ní stále.

Na fotce je s naším pejskem - Jessie...

dobrmanier

8.11.2007 15:57
dobrmanier

jessie napsal(a):
Tak posílám fotečku naší velké kamarádky Sáry.
Sárinka už bohužel není mezi námi, ale vzpomínáme na ní stále.

Na fotce je s naším pejskem - Jessie...

Moc děkuju, obrázek bude umístěn do galerie A až bude celý web dokončen, dám Vám sem adresu a pejsek to byl s PP?

8.11.2007 17:13

dobrmanier napsal(a):

Toby

dobrmanier

8.11.2007 18:47
dobrmanier

tlapka napsal(a):
Toby

I Vám děkuju Pokud budete chtít k fotografii do galerie přidat jakékoliv informace o Vašem pejskovi, tak je normálně připište

9.11.2007 19:38

dobrmanier napsal(a):

Charis a Max

14.11.2007 19:18

dobrmanier napsal(a):

Modřenka

16.11.2007 18:17

bluemale napsal(a):
Modřenka

Pro všechny zájemce o plemeno- narodila se dvě krásná hafátka dobrmana a to v barvě Izabela. Tatík Orkán a mamina Deborah Passo Doble:) A co ještě-jsou zatím! volná! Modrá holčička šla jako první Případně můžu poslat i kontakt, snad se brzy dočkáme fotek. Pro orientaci posílám Izabelku

16.11.2007 20:23

bluemale napsal(a):
Pro všechny zájemce o plemeno- narodila se dvě krásná hafátka dobrmana a to v barvě Izabela. Tatík Orkán a mamina Deborah Passo Doble:) A co ještě-jsou zatím! volná! Modrá holčička šla jako první Případně můžu poslat i kontakt, snad se brzy dočkáme fotek. Pro orientaci posílám Izabelku

Vypadá zajímavě, ale tahle barva není uznaná ne?Nebo se pletu?

16.11.2007 20:34

rendik napsal(a):
Vypadá zajímavě, ale tahle barva není uznaná ne?Nebo se pletu?

Nepletete se V ČR není uznaná modrá ani izabela.

16.11.2007 20:58

nadja napsal(a):
Nepletete se V ČR není uznaná modrá ani izabela.

To je škoda, a kde jsou tyto barvy uznané?

16.11.2007 21:15

rendik napsal(a):
To je škoda, a kde jsou tyto barvy uznané?

No, nerada bych tady plácala nějaké nesmysly, ale řekla bych, že v USA. Více najdete třeba na dobrman.bloguje.cz/142607_item.php

16.11.2007 21:37

dobrmanier napsal(a):

pro dobrmanier - Ch. Enricco Black Bohemia - pejsek už bohužel nežije, ale pokud chcete, můžete si stáhnout fotky z jeho stránek - adresa je pod jménem

dobrmanier

17.11.2007 17:34
dobrmanier

nadja napsal(a):
pro dobrmanier - Ch. Enricco Black Bohemia - pejsek už bohužel nežije, ale pokud chcete, můžete si stáhnout fotky z jeho stránek - adresa je pod jménem

Děkuji, určitě se na to podívám Nevím, jak je to s Izabelkou, ale modrá barva je uznaná pouze v Americe a Austrálii. V Americe mám vůbec problém se vyznat v barvách, často totiž Američani mluví o barvě "FAWN" , což je v překladu světle hnědo žlutá a také o červených dobrmanech. Můžete se podívat např. na tento článek:

bazar007.blog.cz/0710/modrooky-modry -izabela-cerveny-a-hnedy-dobrman

bez mezery za "modry"

dobrmanier

3.1.2008 02:17
dobrmanier

nadja napsal(a):

Do února bude web spuštěný, už máme zásobu několik desítek povedených fotek, tak doufám, že ještě budou přibývat, místo ještě je

3.1.2008 18:14

dobrmanier napsal(a):
Do února bude web spuštěný, už máme zásobu několik desítek povedených fotek, tak doufám, že ještě budou přibývat, místo ještě je

Taky bych přispěla pár fotečkama. Ráda dávám pusinky. Besinka

3.1.2008 18:16

zdendula napsal(a):
Taky bych přispěla pár fotečkama. Ráda dávám pusinky. Besinka

To byla ale vážně legrace.

4.1.2008 16:06

dobrmanier napsal(a):

Prosím, poraďte jak mám postupovat při dávání fotek? Zkoušela jsem to ale ani jedna nebyla zadaná. Děkuju.

dobrmanier

4.1.2008 18:54
dobrmanier

zdendula napsal(a):
Prosím, poraďte jak mám postupovat při dávání fotek? Zkoušela jsem to ale ani jedna nebyla zadaná. Děkuju.

Jestli Vás můžu poprosit, zašlete mi fotky e-mailem na adresu:

morbi@centrum.cz

Klidně i s popiskem k fotkám

několik fotek nám už dorazilo a sestavujeme pěknou galerii

4.1.2008 20:35

dobrmanier napsal(a):

morbi@centrum.cz

Pokusím se o to. Ale jak mám postupovat při přidání fotek sem do fóra? Nemůžu na to přijít. Něco dělám špatně.

4.1.2008 21:25

zdendula napsal(a):
Pokusím se o to. Ale jak mám postupovat při přidání fotek sem do fóra? Nemůžu na to přijít. Něco dělám špatně.

Kliknete na odpovědět, zobrazí se Vám pole pro textovou odpověď. Hned pod tím je nadpis Obrázek, vedle bílé políčko a vedle Procházet. Kliknete na Procházet a vyskočí nové okno. Najdete si místo ve svém počítači, kde máte fotky, pravděpodobně to bude nějaká složka. Otevřete ji, kliknete na obrázek, který chcete vložit (v políčku název souboru se objeví název fotky) a na Otevřít. Tím se obrázek načte, což se projeví tak, že se v bílém políčku vedle nadpisu Obrázek objeví text: ten vlastně udává, kde se v počítačí obrázek nachází + jeho název. Pak dáte Uložit a toť vše.

4.1.2008 22:04

dobrmanier napsal(a):

morbi@centrum.cz

Na mejlík jse vám poslala 6 foteček.

4.1.2008 22:10

dejna napsal(a):
Kliknete na odpovědět, zobrazí se Vám pole pro textovou odpověď. Hned pod tím je nadpis Obrázek, vedle bílé políčko a vedle Procházet. Kliknete na Procházet a vyskočí nové okno. Najdete si místo ve svém počítači, kde máte fotky, pravděpodobně to bude nějaká složka. Otevřete ji, kliknete na obrázek, který chcete vložit (v políčku název souboru se objeví název fotky) a na Otevřít. Tím se obrázek načte, což se projeví tak, že se v bílém políčku vedle nadpisu Obrázek objeví text: ten vlastně udává, kde se v počítačí obrázek nachází + jeho název. Pak dáte Uložit a toť vše.

Aha,v tom je ten zakopaný (nechce se mi napsat pes vzhledem k tomu na jakých stránkách se nacházíme) jezevec. To všechno jsem udělala ale, když se mi ukázalo kde se obrázek nachází na počítači a v které složce, tak to jsem vymazala a nechala jsem jen název, třeba Besinka, a dala uložit. V tom asi byla chyba. Nic nevymazávat.

4.1.2008 22:32

dejna napsal(a):

Paráda, už to jde, nesmím to mazat. Díky!!!!

5.1.2008 10:54

zdendula napsal(a):
Paráda, už to jde, nesmím to mazat. Díky!!!!

Tak to jsem ráda.
Ale jedno přátelský upozornění: pozor na zveřejňování fotek kupírovaných zvířat (myslím tím uši). Jak jistě víte, je to zakázaný. Tak vždycky raději ke každý fotce napiště: Kupírování zvířat je zákonem na ochranu zvířat zakázáno. Předejte tím případným problémům.

dobrmanier

6.1.2008 01:10
dobrmanier

zdendula napsal(a):
Na mejlík jse vám poslala 6 foteček.

Děkuji, fotečky dorazily všechny a jsou moc hezké!b

Co se týče kupírovaných uší, hned na webu bude umístěna cedule, takže není potřeba se o to dál starat. Jde o to, aby si to nikdo nevyložil jako návod ke kupíraci či její propagace. I když kupírovaní se mi líbí víc...

dobrmanier

22.1.2008 02:24
dobrmanier

dobrmanier napsal(a):

Všem děkuji za krásné fotky!! Adresa webu je:
www.dobrmani.unas.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík