Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2006 19:18

Zajimalo by me, proc je v utulcich tolik psu mezi 3- 9 lety. Jak muzou lidi toho psa mit nekolik let a pak ho nechat na ulici... Jaky na to mate nazor?

14.1.2006 19:46

canis lupus napsal(a):
Zajimalo by me, proc je v utulcich tolik psu mezi 3- 9 lety. Jak muzou lidi toho psa mit nekolik let a pak ho nechat na ulici... Jaky na to mate nazor?

pes se může zaběhnout , ztratit - to se stát může , bohužel.Majitel může onemocnět a nemá komu ho dát do péče, pak ho dá do útulku - to všechno dokážu pochopit. Ale když někdo psa někde uváže a nechá, když ho někdo vyhodí z auta a odjede - to nedokážu pochopit a takového člověka bych si nikdy nemohla vážit a podle mě to je špatný člověk.

15.1.2006 10:31

mac1 napsal(a):
pes se může zaběhnout , ztratit - to se stát může , bohužel.Majitel může onemocnět a nemá komu ho dát do péče, pak ho dá do útulku - to všechno dokážu pochopit. Ale když někdo psa někde uváže a nechá, když ho někdo vyhodí z auta a odjede - to nedokážu pochopit a takového člověka bych si nikdy nemohla vážit a podle mě to je špatný člověk.

Já to taky nechápu. Jak takový člověk může vůbec v klidu usnout? A co potom člověk (jestli se vůbec dá nazvat člověkěm), který se svýho psa zbaví jiným a horším způsobem. To nikdy nepochopím a takový lidský zrůdy bych nezavírala do vězení ani jim nedávala pokuty, ale udělala bych jim úplně to samé

15.1.2006 11:57

canis lupus napsal(a):

že jsou někteří lidi poněkud divného mylení a psa pokládají z věc či míodní doplněk bohužel.Samozřejmě se pes může stratit,mě se to taky stalo,jenže jsem v tu chvíli zalarmovala celou rodinu všechny útulky a policii.Naštěstí jsem měla fenďuli za dvě hodiny doma-aktivistka šla sama na cvičák

15.1.2006 13:05

barunka napsal(a):
Já to taky nechápu. Jak takový člověk může vůbec v klidu usnout? A co potom člověk (jestli se vůbec dá nazvat člověkěm), který se svýho psa zbaví jiným a horším způsobem. To nikdy nepochopím a takový lidský zrůdy bych nezavírala do vězení ani jim nedávala pokuty, ale udělala bych jim úplně to samé

Ano, přesně tak, restrikce a pokuty a to nemalé pro nezodpovědné pánečky a množitele!

16.1.2006 19:05

canis lupus napsal(a):

... téhle fenky se včera zřejmě někdo zbavil v Brně. Je jí asi 12 let, měla stahovák a košík. Ta hrozná věc na břiše...to bude asi nádor...

18.1.2006 18:30

xdiana napsal(a):
... téhle fenky se včera zřejmě někdo zbavil v Brně. Je jí asi 12 let, měla stahovák a košík. Ta hrozná věc na břiše...to bude asi nádor...

Další ukázka "lidské lásky". Tohohle pudla, starého 15-17 let někdo uvázal u vrat veteriny v Brně..

18.1.2006 18:41

xdiana napsal(a):

nemocného zvířete se takhle zbavit - co říci, třeba existuje něco - někdo,kdo jim to jednou započte

18.1.2006 19:04

psinuska napsal(a):
Další ukázka "lidské lásky". Tohohle pudla, starého 15-17 let někdo uvázal u vrat veteriny v Brně..

Nevíte, jestli toho pudla umístili do nějakého útulku a kam? Jediné, co pro něj mohu udělat je, že ho nabídnu na stránce Pudl v nouzi (sweb.cz/pudlinfo). Bohužel takových starců je tam takové množství, že dost pochybuju, že mají nějakou šanci na umístění...

19.1.2006 11:45

caniche napsal(a):
Nevíte, jestli toho pudla umístili do nějakého útulku a kam? Jediné, co pro něj mohu udělat je, že ho nabídnu na stránce Pudl v nouzi (sweb.cz/pudlinfo). Bohužel takových starců je tam takové množství, že dost pochybuju, že mají nějakou šanci na umístění...

obcas prijde nejaka babicka do utulku a naopak stareho psa chce, aby mela jistotu, ze ji neprezije, zazraky se deji. Kdyby se nasel nejaky dobrovolnik, co by pejska v blizkem utulku ostrihal, to ma na lidi velky vliv, ostrihani psi se udavaji mnohem lepe, tak by to psum pomohlo.

19.1.2006 17:20

mac1 napsal(a):
nemocného zvířete se takhle zbavit - co říci, třeba existuje něco - někdo,kdo jim to jednou započte

Presne tak! Tuhle poloslepou chuderku starou nekdo srcil do reky, samozrejme, ze ji nikdo neshani :-(
Taky doufam, ze na kazkou svini se nekde vari voda...

19.1.2006 18:31

caniche napsal(a):

Fenka je umístěna v brněnském útulku Městské policie. www.mpbrno.cz .

19.1.2006 18:32

dejavu napsal(a):
Presne tak! Tuhle poloslepou chuderku starou nekdo srcil do reky, samozrejme, ze ji nikdo neshani :-(
Taky doufam, ze na kazkou svini se nekde vari voda...

Ježiš to je strašný. Sleduji pravidelně stránky útulku v Brně a taky se tam sem tam objeví pes, který byl už moc starý.
Zrovna koncem minulého roku tam byla fenka, slepá, vymrzlá, vyhublá, vyčerpaná, která bloudila po Mariánském údolí.
Už tam není v nabídce.

Je mi těch psů líto, ale i koček, které mnohdy mají ještě horší osud a o které se už vůbec nikdo nestará.

Bohužel si prozatím psa pořídit nemůžu. možná na jaře. Ale moje kroky budou směřovat do útulku.
dejavu - držím zi palce, děláš záslužnou práci.

19.1.2006 18:47

oko sara napsal(a):
Ježiš to je strašný. Sleduji pravidelně stránky útulku v Brně a taky se tam sem tam objeví pes, který byl už moc starý.
Zrovna koncem minulého roku tam byla fenka, slepá, vymrzlá, vyhublá, vyčerpaná, která bloudila po Mariánském údolí.
Už tam není v nabídce.

Je mi těch psů líto, ale i koček, které mnohdy mají ještě horší osud a o které se už vůbec nikdo nestará.

Bohužel si prozatím psa pořídit nemůžu. možná na jaře. Ale moje kroky budou směřovat do útulku.
dejavu - držím zi palce, děláš záslužnou práci.

Fena NO, 9 let, privazana u skoly v Praze.

19.1.2006 18:58

canis lupus napsal(a):
Fena NO, 9 let, privazana u skoly v Praze.

tady je pes, kříženec, 13 let. poníhal an louce nad útulkem.
Brno

19.1.2006 20:30

oko sara napsal(a):
tady je pes, kříženec, 13 let. poníhal an louce nad útulkem.
Brno

Já mám pejska právě z brněnského útulku v Komíně. A nemít 20 let, 3+1 s rodiči, vezmu si ještě jednoho nebo dva....klidně i ty staré na dožití.

20.1.2006 16:53

misule napsal(a):
Já mám pejska právě z brněnského útulku v Komíně. A nemít 20 let, 3+1 s rodiči, vezmu si ještě jednoho nebo dva....klidně i ty staré na dožití.

další pes, nalezen uvázán na ulici Pekařské. je mu okolo 10 let.

20.1.2006 16:54

oko sara napsal(a):
další pes, nalezen uvázán na ulici Pekařské. je mu okolo 10 let.

a další , uvázán u stromu v údolí oddechu ( les). stáří asi 6 let.
Tento i předchozí pejsek jsou v Brně.

20.1.2006 16:56

oko sara napsal(a):
a další , uvázán u stromu v údolí oddechu ( les). stáří asi 6 let.
Tento i předchozí pejsek jsou v Brně.

Kříženec chodáka. uvázán u stromu. Stáří: 10 let.
útulek Brno

20.1.2006 19:18

oko sara napsal(a):
Kříženec chodáka. uvázán u stromu. Stáří: 10 let.
útulek Brno

Štěně bylo nalezeno v pytli. Jsou mu 3 měsíce. odkaz na www stránky http://www.mudecin.cz/organizace-mesta/mestsky-utulek-pro-toulava-a-opustena-zvirata/menu-utulek/aktualni-nabidka-zvirat-z-mestskeho-utulku-k-adopci.html mají hooodně štěnátek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík