Takže mám tu pro vás další hádanku...Je to pejsek mé kamarádky..a podotýkám, že je jen ze dvou plemen...Uhádnete s jakých?
habana1
napsal(a):
Takže mám tu pro vás další hádanku...Je to pejsek mé kamarádky..a podotýkám, že je jen ze dvou plemen...Uhádnete s jakých?
a ještě hlavec...
verug
napsal(a):
Je ahoj Len...no pockej, Tobík říkal že tohle kern teda není
Ahoj Veru
samo o sobe ne, ale co by udelal kern s kelpii?
navic jsem hledala neco mirne vousateho, ale ne moc dlouhy vousky, stejne tak misto kerna by mohl byt jiny strapaty terier, jen ze ta tlamka mi pripomnela prave Tobika...
hele, ale hodim semka nekam fotku nasi maly, at se muze taky hadat... akorat., ze u ni to fakt nikdo nevi, ja tomu pracovne rikam "spicilon"
wami
napsal(a):
Ahoj Veru
samo o sobe ne, ale co by udelal kern s kelpii?
navic jsem hledala neco mirne vousateho, ale ne moc dlouhy vousky, stejne tak misto kerna by mohl byt jiny strapaty terier, jen ze ta tlamka mi pripomnela prave Tobika...
hele, ale hodim semka nekam fotku nasi maly, at se muze taky hadat... akorat., ze u ni to fakt nikdo nevi, ja tomu pracovne rikam "spicilon"
Takže zatim ste se ani jednou netrefili...Tudíž vám dám naápovědu...nebo teda spíš takový malý vodítko...1. nejdriv si na první fotce všimněte ocásku a za 2. se zaměřte na oči a vsechno ostatní si odmyslete..´
habana1
napsal(a):
Takže zatim ste se ani jednou netrefili...Tudíž vám dám naápovědu...nebo teda spíš takový malý vodítko...1. nejdriv si na první fotce všimněte ocásku a za 2. se zaměřte na oči a vsechno ostatní si odmyslete..´
Tak kdyz to neni podle oci vymar tak to uz fakt nevim ...a ocasem moc dobre nevidim...pudl?
habana1
napsal(a):
No fíííha, tak to by me opravdu nenapadlo, taky jsme pomalu vyjmenovala pulku plemen co existuji. Dost by me zajimala jaka z toho muze byt povaha, ale stenatko krasne, to jo
habana1
napsal(a):
Tak jestli byste chtěli ještě hádat, tak hádej , co asi bude tohle za směsku. Je to nalezenec. cca 2 měsíce, 3 kila.
tadik
napsal(a):
Tak jestli byste chtěli ještě hádat, tak hádej , co asi bude tohle za směsku. Je to nalezenec. cca 2 měsíce, 3 kila.
tadik
napsal(a):
tak tomu říkám podoba!
Býv. přítel ho koupil na tehu jako pitbula (ale asi je s NO), bohužel ho musel dát pryč.
Jinak toho vašeho bych tipla na stafa(pitbula) s jezevčíkem, bo tak něco...
astlolita
napsal(a):
tak tomu říkám podoba!
Býv. přítel ho koupil na tehu jako pitbula (ale asi je s NO), bohužel ho musel dát pryč.
Jinak toho vašeho bych tipla na stafa(pitbula) s jezevčíkem, bo tak něco...
moc děkujeme za typy, jsem hrozně zvědavá, co z ní nakonec vyroste, nejspíš to bude nejvořechovatější vořech - od všech pejsků kousek
astlolita (Dominika) - kdyby vypadala jako ten Váš, nezlobila se