Labravava (labrahuahua)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2006 22:50

Ahoj. Znáte toto plemeno? Existuje vůbec? Jak vypadá a jaká je jeho povaha? Údajně je to kříženec labradora a čivavy a pochází z Ameriky. Je vůbec možné skřížit plemena s takovou rozdílnou velikostí? Kdyžtak vložte i fotečky. Děkuji, A.

25.1.2006 21:21

arwen napsal(a):
Ahoj. Znáte toto plemeno? Existuje vůbec? Jak vypadá a jaká je jeho povaha? Údajně je to kříženec labradora a čivavy a pochází z Ameriky. Je vůbec možné skřížit plemena s takovou rozdílnou velikostí? Kdyžtak vložte i fotečky. Děkuji, A.

Ne, já jsem o tomto plemeni nikdy neslyšela, tedy ani neviděla a to ani na fotografii. Můžete mi říct, odkud vy máte tuto informaci - že existuje?

25.1.2006 21:24

arwen napsal(a):

Já teda znám Labradoodla (labrador x pudl). Toho jsem měla na předvýchovu. Ale o Labravavě jsem nikdy neslyšela

28.1.2006 21:00

petruska napsal(a):
Já teda znám Labradoodla (labrador x pudl). Toho jsem měla na předvýchovu. Ale o Labravavě jsem nikdy neslyšela

Už jsem o tomto plemeni také někde četla, stáhla jsem si z internetu anglicko český slovník psích plemen a tam to bylo, ale také moc nevěřím že existuje.

28.1.2006 22:50

registana napsal(a):
Už jsem o tomto plemeni také někde četla, stáhla jsem si z internetu anglicko český slovník psích plemen a tam to bylo, ale také moc nevěřím že existuje.

Toto plemeno existuje, kdyz sem to zadala do vyhledavace na googlu tak vyjelo celkem dost odkazu, dokonce i na stranky nejakych labradoru a o tomto plemeni tam bylo neco napsano, ale anglicky. Fotky sem ale bohuzel nenasla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík