Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2008 09:19

ahoj, řeším dilema.. jedu si zítra pro štěně NO a nevím jaké jméno... zatím vede Dino, ale není to ještě ono.... nenapadá vás nějaké pěkné??

1.2.2008 09:33

red and white napsal(a):
ahoj, řeším dilema.. jedu si zítra pro štěně NO a nevím jaké jméno... zatím vede Dino, ale není to ještě ono.... nenapadá vás nějaké pěkné??

Degas, Byron ? Dino je pěkný jméno

1.2.2008 09:41

hankaapes napsal(a):
Degas, Byron ? Dino je pěkný jméno

Moc se mi začalo líbit jméno Fugas, Fugy, Fugýsek. Fugouš...

1.2.2008 09:56

rude napsal(a):
Moc se mi začalo líbit jméno Fugas, Fugy, Fugýsek. Fugouš...

A co Flam?

1.2.2008 10:34

sabina napsal(a):
A co Flam?

Ahoj...tak na NO je dobry jmeno třeba Apollo nebo Cesar....

1.2.2008 14:41

red and white napsal(a):

Dobrý jsou jména s rrrr pěkně to na pesana zahrčí když zavoláte a on si uvědomí, že něco chcete : Brit, Garp,Ron,Bart......................

1.2.2008 20:30

anastazka napsal(a):
Dobrý jsou jména s rrrr pěkně to na pesana zahrčí když zavoláte a on si uvědomí, že něco chcete : Brit, Garp,Ron,Bart......................

Pro maminyho ovcaka bracha vybral jmeno Chuck, Ze prej bude drsnej jako Chuck Norris. Zatim drsnej je, kazdyho by ulizal k smrti.

1.2.2008 20:58

janap napsal(a):
Pro maminyho ovcaka bracha vybral jmeno Chuck, Ze prej bude drsnej jako Chuck Norris. Zatim drsnej je, kazdyho by ulizal k smrti.

mně se líbí Drix

2.2.2008 12:20

marky88 napsal(a):
mně se líbí Drix

Krátký a zvučný jméno -Amor ,Lar,Dar,Bor

2.2.2008 12:44

red and white napsal(a):

My máme na cvičáku jednoho ovčáka, který se jmenuje D-Gar (čteno "Degar"). Moooc hezký jméno, ale stejně mu říkají Gery, což je ale taky moc hezký

2.2.2008 13:06

slecnanikdo napsal(a):
My máme na cvičáku jednoho ovčáka, který se jmenuje D-Gar (čteno "Degar"). Moooc hezký jméno, ale stejně mu říkají Gery, což je ale taky moc hezký

díky všem... rodinná rada rozhodla, je to Jerry ( mame jednoho psa jmenem Tom tak tet mame Toma a Jerryho )

Přidejte reakci

Přidat smajlík