pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
u nás taky běhaj po trávě......... na sněhu jen koníci
lmusa
napsal(a):
... jenom ty ovečky na sněhu mi nějak nesedí
U nás vyhánějí ovce, až když se mají na čem pást
Já je mám letos venku celoročně, je pravda, že momentálně u nás sníh také není a ovce odmítají (nežerou) seno, ale pasou se. Řekla bych, že jim to takhle vyhovuje víc, než když byly celou zimu zavřené.
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Ahojky všem, dělám si malý průzkum, jakého věku se dožili vaši kavkazani? Já měla celkem 4 hafany, ale stáří se ve zdraví dožívá (ťuk ťuk) jenom Barča. Vzhledem k tomu, že jí za chvilku bude 9 let a známky stárnutí už jsou na ní patrné, zjišťuji jakého průměrného věku se KAO dožívají.
kaca
napsal(a):
Ahojky všem, dělám si malý průzkum, jakého věku se dožili vaši kavkazani? Já měla celkem 4 hafany, ale stáří se ve zdraví dožívá (ťuk ťuk) jenom Barča. Vzhledem k tomu, že jí za chvilku bude 9 let a známky stárnutí už jsou na ní patrné, zjišťuji jakého průměrného věku se KAO dožívají.
Ahoj Luci - v tomto ti nepomohu
nada
napsal(a):
No ono na to taky bohužel jednou dojde
A ´ted mně tak napadlo - mohla by jsi taky babču vytáhnout mezi lidi - co takhle příští sobotu do Žižic ???
Babču už nikam vytahovat nebudu, zdravíčko slouží, bohužel až na tu zadní nohu. Tu už dost tahá a tím se dost unaví, takže na nějaký dlouhý procházky už to není. Navíc ona je taková hrdá, že i když (podle ní) o něco jde, tak vylítne jako za mlada a potom, když si myslí že jí nikdo nevidí je úplně zdrchaná. Takže pomalu začínám vybírat juniora, za chvíli bude potřebovat bodyguarda nejen Olí ale i babka.
A aby toho nebylo málo, marodím i já .
kaca
napsal(a):
Babču už nikam vytahovat nebudu, zdravíčko slouží, bohužel až na tu zadní nohu. Tu už dost tahá a tím se dost unaví, takže na nějaký dlouhý procházky už to není. Navíc ona je taková hrdá, že i když (podle ní) o něco jde, tak vylítne jako za mlada a potom, když si myslí že jí nikdo nevidí je úplně zdrchaná. Takže pomalu začínám vybírat juniora, za chvíli bude potřebovat bodyguarda nejen Olí ale i babka.
A aby toho nebylo málo, marodím i já .
Tak se teda holky vymarodte a hlavně at je to u Barči lepší No a plánuješ zase kavkazana ? Nebo sáhneš jinam ??
vypadá to , že se teda uvidíme až na schůzy
Malá-velká demoliční četa z ÚK
nada
napsal(a):
Tak se teda holky vymarodte a hlavně at je to u Barči lepší No a plánuješ zase kavkazana ? Nebo sáhneš jinam ??
ahojky všem, tak se holky uzdravte a všem kteří zítra jedou do Brna vystavovat přeju hodně štěstí
budu na Vás myslet a tiše závidět
nada
napsal(a):
Jj, plány jsou, jen ty výsledky se potom dost liší. Naposledy jsem si plánovala štěníka od Junášků a jak to dopadlo víš sama. Přišel Bondík .
Doma jsme si odsouhlasili pastevce, jen na tom plemeni se nějak nemůžeme shodnout, manža chce opět KAO, já už několik let toužím po SAO. V jednom jsme za jedno, bude to bez uší. Pokud seženeme KAOše bez tak to bude asi on, jinak přijde asiat, u těch toho bezušáka sehnat není až takový problém .
kaca
napsal(a):
Jj, plány jsou, jen ty výsledky se potom dost liší. Naposledy jsem si plánovala štěníka od Junášků a jak to dopadlo víš sama. Přišel Bondík .
Doma jsme si odsouhlasili pastevce, jen na tom plemeni se nějak nemůžeme shodnout, manža chce opět KAO, já už několik let toužím po SAO. V jednom jsme za jedno, bude to bez uší. Pokud seženeme KAOše bez tak to bude asi on, jinak přijde asiat, u těch toho bezušáka sehnat není až takový problém .
Lucko uši jsou to poslední,z importu seženeš bezušáka uplně v pohodě a za slušný peníz a v nejhorším si ho necháš osekat sama
nada
napsal(a):
Lucko uši jsou to poslední,z importu seženeš bezušáka uplně v pohodě a za slušný peníz a v nejhorším si ho necháš osekat sama
Ahoj,já se přidám,mohu?byl někdo na dnešní výstavě v Brně?
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Ahoj všem
Vítám nově příchozí
V Brně jsem byla - dnešní BOB Azgira ZF
nada
napsal(a):
Ahoj všem
Vítám nově příchozí
V Brně jsem byla - dnešní BOB Azgira ZF
Akbar BADOZA
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Všem velká gratulece Azgiře ještě větší
A taky jedna fotka - opak fotky od Petry
eavy
napsal(a):
Všem velká gratulece Azgiře ještě větší
A taky jedna fotka - opak fotky od Petry
A ještě jedna provokace
eavy
napsal(a):
Malej a velkej
Typické přírodní plemeno.Gratuluju k výstavním úspěchům
stefifrend
napsal(a):
Typické přírodní plemeno.Gratuluju k výstavním úspěchům
No u nás šly děti spát a Arča to zalomila taky
marie m
napsal(a):
super fota
Hele Maruš , co potřebuješ , že mně chválíš ???
no fota jako z haly,no
Nart sano
nada
napsal(a):
Hele Maruš , co potřebuješ , že mně chválíš ???
no fota jako z haly,no
Nart sano
no musím tě chválit abys mě taky nafotila pesana na Toma není spoleh
pvc
napsal(a):
Teda Verčo, to beru jako provokaci. U nás sice taky není sníh, ale tohle???? Ne, že by se mi to nehodilo.
Ahojky kavkazští přátelé.Tak jsem se nachala přesvědčit a zaregistrovat na tyto diskuze o kavkazáčkách. doporučení jsem dostala od Lucky z Evajan.Já vlastním dvouletou fenku Belinku ze Slunečního vrchu a ročního Urala s Práva tesáku.Belinka je ta vlkošedá s černou hlavou.A taky bych vás ráda tímto pozvala na naše nově vytvořené stránečky kde v každé rubryčce něco najdete. www.kavkazanizhajku.estranky.cz Všechny vás moc zdravíme z Hájku u Karlových Varů
kaca
napsal(a):
Ahoj Káčo v ch.st. Právo tesáku mají 13 let starou fenku.
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Ahojky Tak jsem se po různých kotrmelcích zase sem k vám dostala
Moc vás všechny zdravím !!!!! Obdivuju krásný fotky
A dovolím si taky jednu přidat, dcerku Dráčka (Dag Dramijos) a Boominky (Baša Elbrus Chán) Carmillu Lajdn
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Tak ještě jednu, teď už z "Dráčkova"
lida
napsal(a):
Tak ještě jednu, teď už z "Dráčkova"
ahojky všem, zdravím nově příchozí z Hájku a Lído kdepak si se toulala doufám že se někde ny výstavě ukážeš
marie m
napsal(a):
ahojky všem, zdravím nově příchozí z Hájku a Lído kdepak si se toulala doufám že se někde ny výstavě ukážeš
A krásná fotka Jak to děláš? Já mám při hrách jen čmouhy
lida
napsal(a):
A krásná fotka Jak to děláš? Já mám při hrách jen čmouhy
no Liduš je to focený kamerou ale taky je šmouhatý
nada
napsal(a):
Ahoj všem - i "nováčkům"
Lído - vy jste byli na návštěvě u "dcerky" ? - pěkná
A do Újezda jedeš i vystavovat nebo jen na kukačku ??
Ahoj Nadi Do Újezda jedu pokoušet štěstí s Éliškou
nada
napsal(a):
Ahoj všem - i "nováčkům"
Lído - vy jste byli na návštěvě u "dcerky" ? - pěkná
A do Újezda jedeš i vystavovat nebo jen na kukačku ??
Jo a Carmilla, u nás zvaná Upířice, u nového páníčka Sára, se přijela sama podívat do svého rodiště Teda i s páníčkama
Bylo to moc milé
lida
napsal(a):
Jo a Carmilla, u nás zvaná Upířice, u nového páníčka Sára, se přijela sama podívat do svého rodiště Teda i s páníčkama
Bylo to moc milé
Upířice se povedla , a je fajn , že našla taky cestu do rodného hnízda - to vždy potěší
.Tak se těším do Újezda na viděnou
a jednou mamina
nada
napsal(a):
Upířice se povedla , a je fajn , že našla taky cestu do rodného hnízda - to vždy potěší
.Tak se těším do Újezda na viděnou
a jednou mamina
A holky "šmouhy " znám taky dobře - občas jich mám plnej foťák
nada
napsal(a):
A holky "šmouhy " znám taky dobře - občas jich mám plnej foťák
zdravim vsechny,dam sem dnesni fota,seznameni Coudyho a Heryho(dobrman).
kati
napsal(a):
zdravim vsechny,dam sem dnesni fota,seznameni Coudyho a Heryho(dobrman).
nada
napsal(a):
Ahoj Jitko - teda koukám, že Coudy ho nesežral , že by dostával rozum ??
no rozum moc ne,ale kamarady nezere.ale vcere chytnul jirku za kalhoty,no jo si to jirka s benesovejma pekne zavarily,benese nadavno coudy zahnal do kouta a vrcel na nej,jenomze benes si furt mysli,ze na nej ma,nevim kdy mu dojde,ze na nej proste nema,asi az ho coudy sezere.
kati
napsal(a):
no rozum moc ne,ale kamarady nezere.ale vcere chytnul jirku za kalhoty,no jo si to jirka s benesovejma pekne zavarily,benese nadavno coudy zahnal do kouta a vrcel na nej,jenomze benes si furt mysli,ze na nej ma,nevim kdy mu dojde,ze na nej proste nema,asi az ho coudy sezere.
Takže jednou budete v TV Nova v černé kronice
nada
napsal(a):
A opět po dlouhé době Baša.....................Na setkání v Přerově se nám velice líbilo............Bašu jsem přihlásil na poprvé jenom na junior handling a kupodivu nedopadl nejhůře ............ byl na 3 místě............cha cha cha já nevěděl co se s ním má dělat...........
nada
napsal(a):
A ještě jednou Baša na setkání
nada
napsal(a):
a já mám taky ve foťáku šmouhy
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Ahojky dámy a pane
Pěkné fotky Také se chystáme na srazíky, manža se nechal ukecat a konečně zaplatil členství v klubu
Ps: Peťo, to jsou fotky z loňského března, jen taková malá provokace a žertík
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy a pane
Pěkné fotky Také se chystáme na srazíky, manža se nechal ukecat a konečně zaplatil členství v klubu
Ps: Peťo, to jsou fotky z loňského března, jen taková malá provokace a žertík
No, ale jinak to u nás vypadá takhle....
eavy
napsal(a):
No, ale jinak to u nás vypadá takhle....
Zdravím, já bych brala tu provokaci z března, nebo i ten sníh. U nás je jen bláto a hnus. Sníh je vidět jen umělý a nebo dovezený z hor . Zdravím kavkazany Z hájku
Přidávám jednu výletní fotečku z kokořínska.
stana zem
napsal(a):
Zdravím, já bych brala tu provokaci z března, nebo i ten sníh. U nás je jen bláto a hnus. Sníh je vidět jen umělý a nebo dovezený z hor . Zdravím kavkazany Z hájku
Přidávám jednu výletní fotečku z kokořínska.
Ahoj,taky se nám někdy povede foto
holduska
napsal(a):
Ahoj,taky se nám někdy povede foto
Ahoj všem.Tak jsme doma.Jsem teda hrozně unavená páč včera jsem přivedla na svět 5 šicích potomků.Jsem ale moc ráda, že jsem se mezi vás podívala.Jsem zvědavá na fotečky,protože nebyl čas sledovat úplně všechno
Moc prosím kdo fotil a má nějaký fotečky mých pejsáčků,pošlete mi prosím?Děkuji,budu vám zavázána
stefifrend
napsal(a):
Ahoj všem.Tak jsme doma.Jsem teda hrozně unavená páč včera jsem přivedla na svět 5 šicích potomků.Jsem ale moc ráda, že jsem se mezi vás podívala.Jsem zvědavá na fotečky,protože nebyl čas sledovat úplně všechno
Moc prosím kdo fotil a má nějaký fotečky mých pejsáčků,pošlete mi prosím?Děkuji,budu vám zavázána
Ahoooj
Pár fotek z Žižic
naše Odrinka
eavy
napsal(a):
Naďo, skvělé fotky!!! A Alfík je pašák, moc pěknej
Jaký byl srazík?
pro Štěpánku
nada
napsal(a):
Frajer ŠS
Fotečky jsou nádherné.Jak dopadliy výsledky v Žižicích?
Na ukázku posílám nového Bašova kamaráda.
monika s
napsal(a):
pro Štěpánku
Ahoj všem!Jé děkuju moc!!!!!!!!
Mohla bych požádat jestli by jste mi poslala na mailík?Děkuju moc předem!
Ještě vkládám fotku našich novorzených šicích miminek
Mail stepanka.vaskova@seznam.cz
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Ahoj všem
Holky dík za pochvalu
Líbo Alfik se tak nějak nedal v pěkném postoji vyfotit - tak snad příště
lmusa
napsal(a):
Nevadí Výstavní postoj být nemusí. Tady mu to taky moc sluší !
A už jsem si ho pak našla i u Tebe na webu
Vítal mně jako "starou známou " , udělal mi radost - kluk jeden ušatej
lmusa
napsal(a):
To je od něho pěkné, že Tě tak přivítal
To je a ani Odry ho nechtěla zabít
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Joo jo lední medvídek :-)) a jméno nevím
nada
napsal(a):
Joo jo lední medvídek :-)) a jméno nevím
Medvídek se jmenuje Kasper - je dovezený z Ukrajiny a je mu něco přes dva roky...
A myslím, že se nám líbil proto, že je trošku kavkazáčkovitý
Jinak co se týká kupírovaných ocasů - u KAO je to možné, v Rusku se to dělá - ale spíš u krátkosrstých KAO. V ČR co vím byl jeden kupírovaný, ale ze zdravotních důvodů.
Na výstavách, či bonitacích by to nemělo být nijak znevýhodňováno...
monika s
napsal(a):
Medvídek se jmenuje Kasper - je dovezený z Ukrajiny a je mu něco přes dva roky...
A myslím, že se nám líbil proto, že je trošku kavkazáčkovitý
Jinak co se týká kupírovaných ocasů - u KAO je to možné, v Rusku se to dělá - ale spíš u krátkosrstých KAO. V ČR co vím byl jeden kupírovaný, ale ze zdravotních důvodů.
Na výstavách, či bonitacích by to nemělo být nijak znevýhodňováno...
V Rusku se KAO kupírovali hlavně proto,když byli napadáni vlky nebo medvědy,aby je neměli útočníci za co chytit a tím i zranit.Dočetl jsem se to v knížkách od paní Sehnerové.
eavy
napsal(a):
Moniko a Pavle, děkuji za vysvětlení!
Kdysi dávno byl i jeden bezocasý KAO tetovaný u Desenskýho .
nada
napsal(a):
Kdysi dávno byl i jeden bezocasý KAO tetovaný u Desenskýho .
A tady toho méďu jsme měli v útulku - taky bez ocásku ,ale již se tak narodil
nada
napsal(a):
A tady toho méďu jsme měli v útulku - taky bez ocásku ,ale již se tak narodil
pvc
napsal(a):
Připomínka na zimu
Ahoj všem kdo se chystají na sobotní klubovou schůzy - dnes bylo klubu oznámeno , že v restauraci "U Labutě" - NELZE schůzy pořádat
byl sehnán náhradní prostor
a to Jevany, náměstí, restaurace Na
statku, 23.2.2008 - od 13.hod.
Z Prahy směr Kutná Hora - na Ŕíčany u Prahy, dál na Vyžlovku, vpravo
reklamní panel na Gottland-směr Gottland, doleva - směr Jevany. V
Jevanech rovně až na náměstí .
Doufám,že Vás to neodradí od účasti !!!
nada
napsal(a):
Ahoj všem kdo se chystají na sobotní klubovou schůzy - dnes bylo klubu oznámeno , že v restauraci "U Labutě" - NELZE schůzy pořádat
byl sehnán náhradní prostor
a to Jevany, náměstí, restaurace Na
statku, 23.2.2008 - od 13.hod.
Z Prahy směr Kutná Hora - na Ŕíčany u Prahy, dál na Vyžlovku, vpravo
reklamní panel na Gottland-směr Gottland, doleva - směr Jevany. V
Jevanech rovně až na náměstí .
Doufám,že Vás to neodradí od účasti !!!
Tak koukám ,že se tady nic neděje - tak přidám jednu dnešní budoucí maminu
nada
napsal(a):
Tak koukám ,že se tady nic neděje - tak přidám jednu dnešní budoucí maminu
........ a takhle dodržuje "klidový režim" před porodem